35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Afrykańskiego to ja też chcę
paszczakin, Reni, moremi, kkisia, chruszczow, dorbie, iwcia77, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Raja777 wrote:Mieszkam w Szwecji . To nie jest takie proste zeby iść do innego lekarza ,nie wiem , do jakiego lekarza miałabym pójść , a prywatnych gabinetów nie ma. Przynajmniej ja o nich nie wiem ,a do Polski nie moge teraz jechać .
Ja bym poszla na ostry dyzur. Mozesz powiedziec, ze gin ostatnio powiedziala, ze nie wie co to jest. Ze sie boisz itp itd. Co Ci zalezy sprobowac.
Krakonka, moremi, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
paszczakin wrote:Pytalyscie co u nas - ogólnie bardzo dobrze. Młody zaczął przybierać na wadze, zdrów jak ryba, karmie raczej mm plus moje odciągnąć butla, bo karmienie piersią po wybudzaniu (mam przykaz na co 4h) strasznie go wkurza. Cycek udaje się tylko na samoobudzonym dziecku i to jeszcze nie super glodnym.
Przedwczoraj była u nas położna z flamandzkiej organizacji zajmującej się dziećmi i rodzina, 3h siedziala. I tak jak byłam sceptycznie nastawiona, tak jestem calkiem pod wrazeniem- zapewniają ciągły monitoring dziecka (pediatra i pielęgniarka na dyżurze), badania typu słuch, oczy, itp., wszystkie szczepienia (omg, w Belgii obowiązkowe jest tylko polio, reszta zalecana jedynie), wszystko za darmo. Mogę w każdej chwili po nich zadzwonić, jeśli mam z czymś problem, albo podjechać jak mi pasuje.
Bardzo mi się to podoba.
To superAz przyjemnie sie czyta, ze gdzies jest taka opieka
Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Otóż to! Wsadz jej palec w oko!
Dziobak wrote:No ja nie wiem czy tak mozna. Albo jestes kolekcjonerem i wkladasz w to cala dusze, albo wcale. A w ogole to nie bylo cie pol roku i piszesz pierwszy post, ze chcesz magnesa??? Fuj!Krakonka, Dziobak, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć babeczki
No i temp. wywalona w kosmos, chyba przez koszmarną noc. Od 2:00 nie spałam, było mi niedobrze - chyba się czymś zatrułam, albo wirus mnie jakiś dopadł. Nadal mnie muli. Mój młody to samo - o 3:00 przyszedł, że brzuch go boli. Położył się koło mnie, a za 5 min. zerwał do toalety - nie zdążył i zarzygał mi pół kuchni - nawet górne szafki! Padam na pysk, a za chwilę z uczniem na przesłuchanie na Policję jadę.
Byleby przetrwać do 13:00...
Wirus forumowy. Niedlugo wszystkie będziemy lezeć plackiem i pisać posty. Będzie się działo
Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
paszczakin wrote:Krakonka, zrób sobie wykres bez temperatur nawet, zawsze możemy Ci 'pozyczyc'
Ty mi pożyczycz swój z szczęśliwego cyklu
Nic to, będę się starała mierzyć tak o, a od następnego cyklu sobie zrobię.
moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnycaffe wrote:Afrykańskiego to ja też chcę
Zarezerwowana żyrafa dla Iwone, Reni słoń
Iwcia, Bisca, Dziobak - mam 2 słonie i 1 żyrafę
Prosze pisac na priv kto jakie chce
Caffe, nie starczyło dla Ciebiemam tylko 5 szt
Ale za rok mogę zorganizowac, znajomi pojadą znowu, to przywioza
Dziobak, moremi, iwcia77, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
W szkole pani pyta:
- Zrobiłeś zadanie?
- Proszę pani, mamusia zachorowała i musiałem wszystko w domu robić...
- Siadaj, dwója! A ty Kamilu, zrobiłeś zadanie?
- Ja proszę pani musiałem ojcu pomagać w polu...
- Siadaj, dwója! A ty Jasiu, zrobiłeś zadanie?
- Jakie zadanie, proszę pani, mój brat wyszedł z więzienia, taka balanga była, że szkoda gadać!
- Ty mnie tutaj swoim bratem nie strasz! Siadaj, trója.
dorbie, kkisia, Zofia8, Krakonka, chruszczow, Sabina, moremi, iwcia77, ania.g, Elfik, BISCA, stara.krycha, inessa, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:W sumie mam 5, słonie i zyrafy, słoń to odcien niebieski, zyrafa pomarańcz
Ale ja nie mam Ciebie q przyjaciolach i nie moge dodac. Nie wiem czemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:21
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:W sumie mam 5, słonie i zyrafy, słoń to odcien niebieski, zyrafa pomarańcz
Iwcia, Bisca zostaja słonie, może byc?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedosc ze sie ta lajza martwie
to za dwie godziny mam wizyte w klinice
i az mnie zoladek z nerwow boli
Prosze o kciuki , kciugi , kegle i co tam jeszcze
zebym juz zaczelaola_35, gretka, Krakonka, Sabina, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, stara.krycha, inessa, Magdala, caffe, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ty mi pożyczycz swój z szczęśliwego cyklu
Nic to, będę się starała mierzyć tak o, a od następnego cyklu sobie zrobię.
zycze moja droga, jak najbardziej zycze!Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość