X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ej no! Czemu tylko Bisca?? 5 nie masz?? Ja tez kcem!!
    Adresy poproszę :-)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry paniom z rana ;) U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ? :P Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku :3
    Miłego dziona!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:10

Zofia8, Sabina, dorbie, kkisia, moremi, Aasiula, Dziobak, gretka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i Bry :-)

Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
    Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
    Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???

kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry paniom z rana ;) U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ? :P Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku :3
    Miłego dziona!!

Taka Matka to skarb :-)

dorbie, kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Miłego dziona!!
    U mnie pochmurno.
    Podziwiam, ja jestem leniucha, do sklepu bym nie poszła tak rano po bułki.

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie pochmurno.
    Podziwiam, ja jestem leniucha, do sklepu bym nie poszła tak rano po bułki.
    Ja tez ;) Ale co sie nie robi dla dzieciorow :)

Zofia8, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja od 19 do 5.30 spalam. Teraz czuje ze zyje! Jestem jedna tlusciuchna endorfina!!!! Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:27

kkisia, Zofia8, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Raja777 Nowa

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .

SolarPolar, dorbie, kkisia, moremi, Aasiula, ania.g, gretka, malgos741, iwcia77, Elfik, inessa, megan8, Magdala, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Raja777
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raja777 wrote:
    Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .

Gadaj :)

Dzien doberek albo i nie
    a wladciwie hujowo sie zaczol :(

SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3 dziś Twój dzień :-) trzymam wszystko co się da <3

Witam nowa koleżankę :-)

Dziś piątek i od razu chce się żyć!

SolarPolar, kkisia, moremi, Aasiula, gretka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kissia <3 Odzywaj sie w miare mozliwosci.
    Raja dawaj :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:00

kkisia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia czemu chujkowo ???EE bedzie gitara nie pękaj !!

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kkisia czemu chujkowo ???EE bedzie gitara nie pękaj !!

Nie wiem kiedy i jak kot mi uciekl :(
    szukam go od 4:30

Az mi sie wszystkiego odechcialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, wstaje, ale to juz ostatni raz w tym tygodniu!
    Baby piatek!!! Lyk-enda poczatek!

Tylko byle sie nie spic w niedziele na sztywno, bo znow bedzie ciezki poniedzialek :-P

kkisia, Zofia8, BISCA, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie wiem kiedy i jak kot mi uciekl :(
    szukam go od 4:30

Az mi sie wszystkiego odechcialo
    Kisiek, kciukam, bedzie dobrze. A kot milosc poczul, wiosna w koncu. Jak zglodnieje, to wroci.

kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kisiek, kciukam, bedzie dobrze. A kot milosc poczul, wiosna w koncu. Jak zglodnieje, to wroci.

Wykastrowany , zawsze latem wychodzi ale to na dzialce nie tu gdzie mieszkamy
    oby wrocil

stara.krycha, Aasiula, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurde, zezarlo mi posta

Krycha, dzieki za pamiec :)

Sorry,ze dopiero odpowiadam ale probuje Was nadrobic.
    Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
    W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.

Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko :)

Ide nadrabiac
    Ladny wynik, ale ... Prawda jest taka, ze te najwieksze jaja mozesz skreslic, bo do punkcji urosna jak strusie i sie nie beda nadawac. Rozumiem Twoj stres, sama to przerabialam. Dbaj o siebie i sie oszczedzaj do punkcji, zeby jaja nie pekly. Kciukam dalej! <3

BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oczywiście jalk chuopa nie ma, to takie rzeczy, ja mam decydowac gdzie maja to do domu podłączyć.
    I oczywiście pojawia się jakiś chętny na opony z naszego skradzionego Citroena

Noorma :) Faceci mają radar. Jak coś takiego ma nastąpić, to wybywają :)

moremi, Sabina, gretka, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hej i Bry :-)

Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
    Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
    Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???

Może thiocodin? U mnie działa. Przeczytałam ulotkę, było, że nie ma wpływu na dziecko w brzuchu. Oczywiście napisali, że w ciązy nie stosować, ale to piszą nawet na witaminach.
    A jeśli nie chcesz chemii, to jest taki syrop Stodal. Ja go w ciąży brałam, można. I działał. Bardzo dobrze działał.
    Lepiej coś wziąc na ten kaszel, niż się denerwować (ja się denerwowalam okropnie, że potrząsam dzieckiem i takie tam ).

Zofia8 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raja777 wrote:

Cześć :)
    Pffff, trochę stara... Pomyślę, czy się nie poczuć urażona ;)

BISCA, Zofia8, moremi, Aasiula, Sabina, gretka, chruszczow, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8833 8834 8835 8836 8837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ