35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry paniom z rana
U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ?
Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku
Miłego dziona!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:10
Zofia8, Sabina, dorbie, kkisia, moremi, Aasiula, Dziobak, gretka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Hej i Bry
Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:Dzien bry paniom z rana
U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ?
Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku
Miłego dziona!!
Taka Matka to skarbdorbie, kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry paniom z rana
Miłego dziona!!
Podziwiam, ja jestem leniucha, do sklepu bym nie poszła tak rano po bułki.moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No a ja od 19 do 5.30 spalam. Teraz czuje ze zyje! Jestem jedna tlusciuchna endorfina!!!! Pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:27
kkisia, Zofia8, Sabina, BISCA, moremi, Aasiula, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .
SolarPolar, dorbie, kkisia, moremi, Aasiula, ania.g, gretka, malgos741, iwcia77, Elfik, inessa, megan8, Magdala, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Raja777 -
nick nieaktualnyRaja777 wrote:Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .
Gadaj
Dzien doberek albo i nie
a wladciwie hujowo sie zaczol
SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, wstaje, ale to juz ostatni raz w tym tygodniu!
Baby piatek!!! Lyk-enda poczatek!
Tylko byle sie nie spic w niedziele na sztywno, bo znow bedzie ciezki poniedzialekkkisia, Zofia8, BISCA, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nie wiem kiedy i jak kot mi uciekl
szukam go od 4:30
Az mi sie wszystkiego odechcialokkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kisiek, kciukam, bedzie dobrze. A kot milosc poczul, wiosna w koncu. Jak zglodnieje, to wroci.
Wykastrowany , zawsze latem wychodzi ale to na dzialce nie tu gdzie mieszkamy
oby wrocilstara.krycha, Aasiula, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kurde, zezarlo mi posta
Krycha, dzieki za pamiec
Sorry,ze dopiero odpowiadam ale probuje Was nadrobic.
Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko
Ide nadrabiacBISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oczywiście jalk chuopa nie ma, to takie rzeczy, ja mam decydowac gdzie maja to do domu podłączyć.
I oczywiście pojawia się jakiś chętny na opony z naszego skradzionego Citroena
NoormaFaceci mają radar. Jak coś takiego ma nastąpić, to wybywają
moremi, Sabina, gretka, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zofia8 wrote:Hej i Bry
Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???
Może thiocodin? U mnie działa. Przeczytałam ulotkę, było, że nie ma wpływu na dziecko w brzuchu. Oczywiście napisali, że w ciązy nie stosować, ale to piszą nawet na witaminach.
A jeśli nie chcesz chemii, to jest taki syrop Stodal. Ja go w ciąży brałam, można. I działał. Bardzo dobrze działał.
Lepiej coś wziąc na ten kaszel, niż się denerwować (ja się denerwowalam okropnie, że potrząsam dzieckiem i takie tam ).
Zofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Raja777 wrote:Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .
Cześć
Pffff, trochę stara... Pomyślę, czy się nie poczuć urażona
BISCA, Zofia8, moremi, Aasiula, Sabina, gretka, chruszczow, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013