Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ej no! Czemu tylko Bisca?? 5 nie masz?? Ja tez kcem!!
    Adresy poproszę :-)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry paniom z rana ;) U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ? :P Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku :3
    Miłego dziona!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:10

Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Dziobak, gretka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i Bry :-)

Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
    Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
    Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry paniom z rana ;) U nas szaleje słoneczko a ja juz zdążyłam po swieze bułeczki skoczyc do piekarni.Dobra ze mnie mama prawda ? :P Mlody wyjezdza o 8mej to trza mu pasze na dzisiejszy dzien zrobic.Kolacje juz dostana w osrodku :3
    Miłego dziona!!

Taka Matka to skarb :-)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Miłego dziona!!
    U mnie pochmurno.
    Podziwiam, ja jestem leniucha, do sklepu bym nie poszła tak rano po bułki.

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie pochmurno.
    Podziwiam, ja jestem leniucha, do sklepu bym nie poszła tak rano po bułki.
    Ja tez ;) Ale co sie nie robi dla dzieciorow :)

Zofia8, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja od 19 do 5.30 spalam. Teraz czuje ze zyje! Jestem jedna tlusciuchna endorfina!!!! Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:27

nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, BISCA, moremi, Aasiula, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Raja777 Nowa

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .

SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, ania.g, gretka, malgos741, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, megan8, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Raja777
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raja777 wrote:
    Witam wszystkie kobietki . Jestem tu nowa i trochę stara (38) ale tez sie starałam o drugie dziecko ,miałam bardzo pod górkę i mój przypadek jest trudny . Jesli ktos miałby ochotę o tym poczytać i nie ukrywam ,ze potrzebuje trochę wsparcia i dobrego słowa ,,wszystko bedzie dobrze,, to ja chętnie o tym opowiem . Pozdrawiam .

Gadaj :)

Dzien doberek albo i nie
    a wladciwie hujowo sie zaczol :(

SolarPolar, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3 dziś Twój dzień :-) trzymam wszystko co się da <3

Witam nowa koleżankę :-)

Dziś piątek i od razu chce się żyć!

SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, gretka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kissia <3 Odzywaj sie w miare mozliwosci.
    Raja dawaj :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:00

nick nieaktualny, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia czemu chujkowo ???EE bedzie gitara nie pękaj !!

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kkisia czemu chujkowo ???EE bedzie gitara nie pękaj !!

Nie wiem kiedy i jak kot mi uciekl :(
    szukam go od 4:30

Az mi sie wszystkiego odechcialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, wstaje, ale to juz ostatni raz w tym tygodniu!
    Baby piatek!!! Lyk-enda poczatek!

Tylko byle sie nie spic w niedziele na sztywno, bo znow bedzie ciezki poniedzialek :-P

nick nieaktualny, Zofia8, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Nie wiem kiedy i jak kot mi uciekl :(
    szukam go od 4:30

Az mi sie wszystkiego odechcialo
    Kisiek, kciukam, bedzie dobrze. A kot milosc poczul, wiosna w koncu. Jak zglodnieje, to wroci.

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kisiek, kciukam, bedzie dobrze. A kot milosc poczul, wiosna w koncu. Jak zglodnieje, to wroci.

Wykastrowany , zawsze latem wychodzi ale to na dzialce nie tu gdzie mieszkamy
    oby wrocil

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurde, zezarlo mi posta

Krycha, dzieki za pamiec :)

Sorry,ze dopiero odpowiadam ale probuje Was nadrobic.
    Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
    W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.

Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko :)

Ide nadrabiac
    Ladny wynik, ale ... Prawda jest taka, ze te najwieksze jaja mozesz skreslic, bo do punkcji urosna jak strusie i sie nie beda nadawac. Rozumiem Twoj stres, sama to przerabialam. Dbaj o siebie i sie oszczedzaj do punkcji, zeby jaja nie pekly. Kciukam dalej! <3

BISCA, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oczywiście jalk chuopa nie ma, to takie rzeczy, ja mam decydowac gdzie maja to do domu podłączyć.
    I oczywiście pojawia się jakiś chętny na opony z naszego skradzionego Citroena

Noorma :) Faceci mają radar. Jak coś takiego ma nastąpić, to wybywają :)

moremi, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hej i Bry :-)

Pospalam do 4.00. Lepsze to niz 2.00 ale jednak w koncu chcialabym cala noc.
    Meczy mnie suchy kaszel. To przez to cholerne swinstwo, ktore splywa mi do gardla...
    Macie na to jakis sposob? Ze wzgledu na Clexane przystopowalam z imbirem a czulam, ze on mi bardzo pomagal. Podobno z czosnkiem tez trzeba uwazac. Zostaje tylko miod i cytryna???

Może thiocodin? U mnie działa. Przeczytałam ulotkę, było, że nie ma wpływu na dziecko w brzuchu. Oczywiście napisali, że w ciązy nie stosować, ale to piszą nawet na witaminach.
    A jeśli nie chcesz chemii, to jest taki syrop Stodal. Ja go w ciąży brałam, można. I działał. Bardzo dobrze działał.
    Lepiej coś wziąc na ten kaszel, niż się denerwować (ja się denerwowalam okropnie, że potrząsam dzieckiem i takie tam ).

Zofia8 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raja777 wrote:

Cześć :)
    Pffff, trochę stara... Pomyślę, czy się nie poczuć urażona ;)

BISCA, Zofia8, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, chruszczow, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8833 8834 8835 8836 8837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ