X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    I kto tu pyta o fotkę? Ja tu się lansowałam z gołym brzuchem, a teraz ciężarówki to nawet w ubraniu się nie pokażą. Foch!
    Ale ja nie mam z czym się pokazać. Wstyd pani, wstyd.
    A golego brzucha na pewno nie pokażę, bo nawet lekarz powiedział, że wygląda jakby mi ktoś żelazkiem przyłożył.

megan8 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nic. Każdy sport to najgorsze zło.
    No to nie fajnie bo w ich wieku sport to podstawa . U mnie mlody oprocz zamilowan do gier (LOL) itp gra w koszykowke w lidze i dodatkowo w pilke reczna.Ale zanim znalazl to co polubil przeszedl wiele dyscyplin sportowych.Moze Twoj mlody nie znalazl tego co go pociaga??

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o! Patrzcie wyżej! Ja się przed szereg wpychać nie będę.

ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Mialam pytac, jak mozna spac na stojaco. Ale potem mysle sobie: a jak mozna wstawac o 5?! :O
    Mozna, da sie :) ja tak kiedys przysnelam w autobusie, obudziła mnie wysuwająca sie z ręki książka - nie byle jaka bo Stonera Kierowanie - wracałam z uczelni po zajęciach po 21:00 i po całym dniu tak mnie zmogło :)
    Witam wieczornie :) jutro piątunio :D

gretka, moremi, kapturnica, BISCA, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I o! Patrzcie wyżej! Ja się przed szereg wpychać nie będę.
    Morek nie podjudzaj XD Ja mam opone spożywczą i ciąża sie gubi w niej XD

Mega, dorbie, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Bisca priv
    Odpisane :)

Zofia8 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to nie fajnie bo w ich wieku sport to podstawa . U mnie mlody oprocz zamilowan do gier (LOL) itp gra w koszykowke w lidze i dodatkowo w pilke reczna.Ale zanim znalazl to co polubil przeszedl wiele dyscyplin sportowych.Moze Twoj mlody nie znalazl tego co go pociaga??

Ma uraz, tata go "namawiał".
    Kiedyś ćwiczył karate, dobrze mu szło, podobało mu się. Ale po 3 klasie przestał chodzić, bo tacie się nie chciało auta odpalić, a ze mną autobusem to byśmy wybywali na 4 godziny.
    A potem zaczął dojrzewać i całkiem się popsuł. Pewnie raz to kompleksy (wysoki jest, ja szczęśliwa, a ten kwęka), a poza tym chora ambicja - musi być najlepszy od razu, bez ćwiczenia.
    Męskiego przykładu ani sportowego, ani ćwiczeniowego nie ma. Mojemu bylemu nie chciało się nawet syna nauczyć kopać piłki. Ale gadał, z każdy chłopiec powinien umieć, bo jak nie, to łamaga.
    A mój syn na negatywną motywację reaguje nicnierobieniem, bo po skoro i tak jest kiepski.

mamatrojki80, moremi, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    Bisca, dasz rade <3

Dzieki Chruzsczow, pawnie, ze dam rade ale kurwa wonderwoman nie zawsze latwa rola ;)

Mega, gretka, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam :)
    Elfik super ze wyniki ok, dziedzic zdrowy :)
    Ineska trzymam za ciebie mocno co tylko sie da, wierze ze Twoje marzenia sie spełnia <3
    Bisca - to już niedługo :) fajnie, zaraz za toba Kkisia :)

Ciężarówki dawajcie te brzuchy, lubicie jak was tak tłumy błagają, co? ;)

anna maria, gretka, inessa, BISCA, chruszczow, Dziobak, kkisia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Dużo tych jajek, jak u żabki :) Będziesz miała kijanki :) Trzymam wszystko. Pisz na bieżąco. Możesz też podczas zabiegów, jak Paszcza podczas porodu :)

Hmm. Porod na zywo moge sie zastanowic ale punkcja na spiaco, wiec nic z tego a transfer ..... no zobaczymy :)
    Fajna ksywka "kijanka" :)

ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Kiedyś ćwiczył karate, dobrze mu szło, podobało mu się. Ale po 3 klasie przestał chodzić, bo tacie się nie chciało auta odpalić, a ze mną autobusem to byśmy wybywali na 4 godziny.
    A potem zaczął dojrzewać i całkiem się popsuł. Pewnie raz to kompleksy (wysoki jest, ja szczęśliwa, a ten kwęka), a poza tym chora ambicja - musi być najlepszy od razu, bez ćwiczenia.
    Męskiego przykładu ani sportowego, ani ćwiczeniowego nie ma. Mojemu bylemu nie chciało się nawet syna nauczyć kopać piłki. Ale gadał, z każdy chłopiec powinien umieć, bo jak nie, to łamaga.
    A mój syn na negatywną motywację reaguje nicnierobieniem, bo po skoro i tak jest kiepski.
    Kurde przykre to ,bo zamiast zaszczepic w synu jakies motywacje to na dzien dobry go zbutowal i stlamsil totalnie..Dla mnie kawal ch..a a nie prawdziwy facet ten Twoj byly.....za przeporszeniem.
    Ale ,ze kompleksem dla niego jest wzrost ???Mysle ,ze to wymowke ma bo przeciez w wzrost u faceta to raczej zaleta a nie wada.Mlody akurat jest zadowolony bardzo ,ze nie ejst mikrusem.
    Moj Dawid z powodu chorob uszu , migdalkow w dziecinstwie zazywal sterydy ,po ktorych dosc duzo przytyl i bywalo ,ze byl wysmiewany przez rowiesnikow Ale dzieki mojej i meza pomocy nie dal sie stlamsic i dzis ciesza nas jego wyniki.
    Moze Twoj obecny malz powinien sprobowac cos w tym kierunku??.Wiesz jakies wspolne zajecie , chociazby łowienie ryb.Bo skzoda by sie chlopak marnowal w 4scianach w odrealnionym swiecie...

moremi, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Biscaaaa? Tego nie zrozumiałam. To kiedy masz punkcję? Środa, czwartek, czy sobota albo niedziela?

Sorry, zle sie wyrazilam. Czy istnieje cos takiego jak budyn IVF ? no, to mam to ;)

Punkcja w srode albo czwartek a transfer w sobote albo niedziele (3 dni po punkcji)

anna maria, ComeToMeBaby, dorbie, gretka, Mega, chruszczow, Dziobak, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Szkoda...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, interesuje Cię magnes Afrykanski? Z drewna hebanowego malowany ze sloniem lub zyrafa w ksztalcie Afryki, recznie robiony przez Masajow z Keni?

BISCA, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni pieslaw calkiem wyzdrowialy ? Super. Ciezka walka za wami. TEARAZ mozesz byc w ciazy. Nie krepuj sie, jestes na samym poczatku kolejki :)

Dziobak, najlepszego dla corki :)

Mega, Dziobak, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tymi brzuchami, to rzeczywiscie szkoda. Tyle ciaz a ani jednego brzuch. A to taki piekny widok. Ja Wam bede moj pokazywac na biezaco.

Pamietam Jaki Ani byl sliczny i Simby, Iwci, Myszy .... to byly czasy ;)

anna maria, gretka, ComeToMeBaby, Mega, chruszczow, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Bisca, interesuje Cię magnes Afrykanski? Z drewna hebanowego malowany ze sloniem lub zyrafa w ksztalcie Afryki, recznie robiony przez Masajow z Keni?

Cichooo !!!! bo cie uslyszom

Jasne, ze mnie interesuja, pzrygarniam wszystkie magnesy :)
    Kochana jestes

anna maria, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie szkoda mogly by cos pokazac :-) licze na Ciebie
    BISCA wrote:
    A z tymi brzuchami, to rzeczywiscie szkoda. Tyle ciaz a ani jednego brzuch. A to taki piekny widok. Ja Wam bede moj pokazywac na biezaco.

Pamietam Jaki Ani byl sliczny i Simby, Iwci, Myszy .... to byly czasy ;)

Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze Twoj obecny malz powinien sprobowac cos w tym kierunku??.Wiesz jakies wspolne zajecie , chociazby łowienie ryb.Bo skzoda by sie chlopak marnowal w 4scianach w odrealnionym swiecie...

Obecny chetnie, nie raz proponował różne aktywności, ale mój były obecnego nie znosi i to tez zaszczepił.
    Ja nie wiem, co z tym wszystkim zrobić. Rozumiem uczucia syna, myślę, że zachowywałabym się tak, jak on. Nie potrafię go "obudzić" do życia, dlatego proponowałam mu jakąś terapię, warsztaty rozwojowe itp. Ale były takie rzeczy kwituje "nie jesteś psycholem", więc i tu nastawienie negatywne.
    Do tego syn przeżywa nasze obecne problemy, które są poważne. Myślę, że brak mu poczucia bezpieczeństwa. Ja robię, co mogę, generalnie daję radę, ale jak mam niż, to pewnie go to przeraża.
    Liczę na te wakacje. Będą zmiany duże, może to go pobudzi :)

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopije co mam dopic i pojde spac ,ciezki dzien mialam stomatolg,rehab.Heli ,zalatwianie spraw zwiazynych z :-(

chruszczow, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 8831 8832 8833 8834 8835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ