35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:(..)
Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko
Ide nadrabiac
Dużo tych jajek, jak u żabkiBędziesz miała kijanki
Trzymam wszystko. Pisz na bieżąco. Możesz też podczas zabiegów, jak Paszcza podczas porodu
chruszczow, gretka, BISCA, Zofia8, paszczakin, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
krosówkę chciała??Dziobak wrote:O, Pani w temacie. Dziecko moje starsze zazyczylo sobie na urodziny KTM ( Pani wie pewnie co to ) i mialo dlugo focha, ze nie dostanie. Lubie w niej to, ze nie jest rozowa Barbie, ale takie zabawki sa chyba jednak ciut niebezpieczne.
Laski z duzymi dzieciurami - co wasze dzieciatka pragnely na 14 urodziny?Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:krosówkę chciała??
chruszczow, Reni, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Aasiula, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O, Pani w temacie. Dziecko moje starsze zazyczylo sobie na urodziny KTM ( Pani wie pewnie co to ) i mialo dlugo focha, ze nie dostanie. Lubie w niej to, ze nie jest rozowa Barbie, ale takie zabawki sa chyba jednak ciut niebezpieczne.
Laski z duzymi dzieciurami - co wasze dzieciatka pragnely na 14 urodziny?
Ja Ci zazdroszczę, autentycznie. Ile bym dąła, żeby mój syn zazyczył sobie na 16 skuter... Ale nie, nawet na rowerze nie chce jeździć (mimo że my jeździmy). Nie, mój tylko komóra, lapek itp
Dziobak, chruszczow, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
no cóż
szacunmoze będzie jeździła zawodowo
Dziobak wrote:No kurde, noooooo! Dzis siadla na taka 250 i troche jej mina zrzedla, ze to takie wielkie. Chce 85 tke. Masakra. Juz bym wolala, zeby chciala sobie zrobic ombre...moremi, Dziobak, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakonka wrote:Ja Ci zazdroszczę, autentycznie. Ile bym dąła, żeby mój syn zazyczył sobie na 16 skuter... Ale nie, nawet na rowerze nie chce jeździć (mimo że my jeździmy). Nie, mój tylko komóra, lapek itp
moremi, Krakonka, Mega, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja Ci zazdroszczę, autentycznie. Ile bym dąła, żeby mój syn zazyczył sobie na 16 skuter... Ale nie, nawet na rowerze nie chce jeździć (mimo że my jeździmy). Nie, mój tylko komóra, lapek itp
.Ale nie ma tak latwo najpierw trza miec uprawnienia.I od przyszlego miesiaca zaczyna robic prawko zeby moc nim jezdzic
Reni, Dziobak, moremi, Krakonka, Sabina, Aasiula, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no cóż
szacunmoze będzie jeździła zawodowo
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry,
No to po kolei:
Elfik - skoro wyniki dobre, to reszta ciąży będzie juz mniej stresująca.
Kometa - obejrzałam te suknie slubne o których pisałaś - skąd oni biora takie modelk z nogami do samej dupy!?
Inessa - mam nadzieję, że wreszcie ktoś znajdzie przyczynę Waszych niepowodzeń i zostaniecie w końcu rodzicami.
Bisca - ale przyspieszenie - życzę powodzenia.
Ania g - super, że córka trochę się przełamała i zdawała te egzaminy w szkole, zawsze to jakiś krok do przodu.
Za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki.
moremi, ComeToMeBaby, inessa, Sabina, Mega, BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Wojtek dziś był pierwszy raz na spacerze w spacerówce. Ależ ten świat interesujący, aż szkoda spać!
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Znalazłam przepis na chleb bez mąki - same zierenka - słonecznik, dynia itp. Ja bym dodała czarnuszki, albo sezamu.
Może zrobię, bo niektórych rzeczy bez chleba nie lubię. A jak zrobię, to się podzielę wrażeniami.moremi, gretka, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:oglądam sobie suknie ślubne... tak monotematycznie
przejrzałam już ze sto stron wyselekcjonowanych kategoriami kroju sukienek (nie żartuję), na każdej po 60 sukien i.... stwierdzam, że niektórzy projektanci:
- nie mają żadnych pomysłów,
- żeby mieć pomysły zażywają ciężkich używek czy psychotropów, bo niektórych modeli naprawdę na trzeźwo nie można wymyślić, a co więcej- dać komuś do założenia
no jakbym tak założyła jedną albo drugą to by mnie do wariatkowa odwieźli, a m brałby od razu rozwód
Kometa, z taką figurą możesz założyć przynajmniej 80% modeli.
ComeToMeBaby, BISCA, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013