35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Mialam pytac, jak mozna spac na stojaco. Ale potem mysle sobie: a jak mozna wstawac o 5?!
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:W pewnym momencie juz Ci wszystko jedno byleby zamknac oczy. Stalam obok drzewka, na ktorym oparlam glowe i chwile pokimalam. A wstawanie o 5 jest ok, sama sie budze. Dzisiaj wygladam jak siodme nieszczescie . Jestem w drodze do domu. Jak tylko dojade rzucam sie na lozko.
rozumiem ze to trening wytrzymalosciowy przed Berlinem?iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Nie Moremi- przez chwilę będzie a potem dalej chujnia. Nie ma sie co czarować.
macduska, chruszczow, Sabina, gretka, kkisia, Magdala, BISCA, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A czym Ty się przejmujesz. Zaraz w cionży będziesz, na zwolnienie pojdziesz, a później macierzyński. I jakieś półtorej roku masz z głowy
ba, zeby to było takie proste!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:39
Sabina, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:To samo co zwykle i ledwo jedną lampkę wykończyłam
ania.g, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:A właśnie - był temat obuwniczy-
pantofle domowe = papucie = CIAPY
tak się u mnie nazywaja
Ja mam męża nie STĄD i bywa, że potrzebuję tłumaczeniaCiapy to jedno z jego słówek na pantofle/kapcie. Dla mnie ciapy to ciamajdy
Przestrzegam w domu mojego rodzinnego dialektu, bo dzieci stąd, no a mąż w końcu sam z własnej woli tu osiadł, więc ma obowiązek się przystosować
ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Zofia8, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ania.g wrote:Bardzo śmieszne. A na @ czekam, na razie ilość dni oczekiwania w normie.
ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Ufff.... Zadyszki idzie dostac z Wami!
Co to ja mialam waznego?
Acha: BISCA, jak tam jajka, jak sie czujesz w ogole i czy juz wiesz, co kiedy Ci zrobia?
Kurde, zezarlo mi posta
Krycha, dzieki za pamiec
Sorry,ze dopiero odpowiadam ale probuje Was nadrobic.
Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko
Ide nadrabiackkisia, ComeToMeBaby, gretka, ania.g, Sabina, inessa, chruszczow, macduska, Magdala, moremi, Reni, Arwena, Mega, iwcia77, Bozia3, Simba, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kurde, zezarlo mi posta
Krycha, dzieki za pamiec
Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko
Ide nadrabiac
Super ciesze sie ze to juz za chwileania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Super ciesze sie ze to juz za chwile
Mam nadzieje, ze jutro pojdzie poTwojej mysli i zaczniesz w nastepnym cykluZofia8, kkisia, moremi, gretka, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, zezarlo mi posta
Krycha, dzieki za pamiec
Ide nadrabiac
Ale piekne jaja i ile sztuk
Nie ma co sie stresowac. MYSLIMY POZYTYWNIE
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8