35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUfff.... Zadyszki idzie dostac z Wami!
Co to ja mialam waznego?
Acha: BISCA, jak tam jajka, jak sie czujesz w ogole i czy juz wiesz, co kiedy Ci zrobia?peppapig, moremi, chruszczow, kapturnica, kkisia, Sabina, BISCA, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dokładnie- boki zrywać. Może w bogatej gminie tak- u mnie niemożliwe.
Przykre to bo to niby NASZA pani minister a zamiast jakoś wspierać nauczycieli to jedzie po nas jak po łysej kobyle.
Ona chyba nie wie, że np. nauczyciel dyplomowany psycholog z Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej to często nawet polowy nie zarobi...
moremi, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ona chyba nie wie, że np. nauczyciel dyplomowany psycholog z Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej to często nawet polowy nie zarobi...
Wie- ale skoro jakiś jeden gdzies zarobi 5000 to dlaczego o tym nie powiedzieć całej Polsce?
Pięknie brzmi- i większośc ludzi potem myśli- czego chcą ci nauczyciele?
w dupach im się poprzewracało i tyle....
dobra tam. Nie tylko nauczycielom jest kijowo- inni nie mają wcale łatwiej.
Koniec marudzenia.stara.krycha, anna maria, moremi, chruszczow, gretka, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, BISCA, Luna76, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:może zawodniczki odsypiają po kątach
BTW chruszczow, Twoj awatar budzi groze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:59
kapturnica, Margolcia88, iwcia77, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:też polujesz na 9999? nie wiem czy się uwiniemy przed Twoim testowaniem jak chcesz walczyć o twixy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:03
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny