35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:jeszcze dla czwartego coś wymyśl. i rób
kkisia, Simba, chruszczow, iwcia77, Margolcia88, Sabina, Krakonka, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a ja uważam, że Ci wszyscy lekarze, którzy nie szkolą się na bieżąco, powinni mieć odbierane prawo wykonywania zawodu
a nie taka stara lekara, która szkoliła się w latach 60,70 leczy ludzi według starych zasad, które już dawno są nieaktualne
Dawniej to by przynajmniej po lacinie napisal
Nie generalizuje - zeby nam zaraz Dorbie powstania nie urzadzilamoremi, iwcia77, Reni, mamatrojki80, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:idę na zakupy i potem do garów. dzisiaj mój m przyjeżdża
jeeeeeheeee!moremi, chruszczow, ComeToMeBaby, Margolcia88, kkisia, Krakonka, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a dzie Wacia?,
Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm.... niepraktykująca forumowo. Doczytywałam Was późnym wieczorem- na p[isanie energii brakło.
Zresztą o czym pisać?
Staraczka ze mnie jak z koziego ogona waltornia...
Faktycznie w pracy młyn, dodatkowo jeszcze jakaś ewaluacja się szykuje do tego dochodzi organizacja następnego roku szkolnego, niepewność zatrudnienia....
i takie tam...
Życie...
Gretka- uwaza na lekcjach!!!- słoneczko sie należy od Pani
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.moremi, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Sabina, BISCA, Mega, megan8, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Wacia, ja liczę na to, ze Ty niedługo zza tych krat wyjdziesz. Jakby co to wpłacę Ci coś na wypiskę
iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale wpaść popierdolić chyba możesz?
nie nie wybaczamy!
za szpital kegle czymamy
macduska wrote:Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm....
Zresztą o czym pisać?
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.iwcia77, moremi, gretka, macduska, kkisia, Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm.... niepraktykująca forumowo. Doczytywałam Was późnym wieczorem- na p[isanie energii brakło.
Zresztą o czym pisać?
Faktycznie w pracy młyn, dodatkowo jeszcze jakaś ewaluacja się szykuje do tego dochodzi organizacja następnego roku szkolnego, niepewność zatrudnienia....
i takie tam...
Życie...
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.
kurde mam nadzieje, ze jednak dostaniesz kontrakt na nowy rok szkolny
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale zesmy w czasie sie zgraly , bo juz cie scigalam prywatnie na hangoucie
kurde mam nadzieje, ze jednak dostaniesz kontrakt na nowy rok szkolny
a nie zaglądałam do tableta ...
coś tam pewnie dostanę ale różowo nie jest
jak wszędzie zresztą
najgorsze w tym jest to, ze my z Waciakiem w jednej branży i firmie- więc jak sie sypie to na całego...
i nie ma widoków na polepszenie
pora się powoli rozglądać za czymś innym- tylko gdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:14
Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:heh byłam juz u kilku lekarzy ze swoimi problemami; byłam również u jednej z najlepszych lekarek w polsce, na pewno jest zawalona robotą itd.
pamietam przywlokłam jej jakieś wyniki bez opisu, powiedziala mi ze się na tym nie zna ale zapyta kogoś i mi tez kazała przyjść z opisem
po 2 tygodniach wróciłam do niej po dodatniej becie i co? ja opisu nie zdążyłam skołować a ona już wszystko wiedziała i wiedziała co dalej
i właśnie wtedy dotarło do mnie że jestem w na prawde dobrych rękach
to coś jak mój gin
jak nie był pewien to powiedział, że nie wie dokładnie ale za dwa dni już wiedział wszystko w temacie łącznie z zagranicznymi opracowaniami
chruszczow, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia- życze polepszenia nastroju wynikającego z polepszenia sytuacji ogólnej jak i tej szpitalnej.
3mam kciuki
dzięki
polepszy się bo nie takie rzeczy przeżyłam
w końcu to tylko pieniądze ... raz więcej raz mniej...
nie lubię kwietnia- co roku taka nerwówa i niepewnośc - brrrr....ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Obecna!
Zresztą o czym pisać?
i takie tam...
Życie...
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a nie zaglądałam do tableta ...
coś tam pewnie dostanę ale różowo nie jest
jak wszędzie zresztą
najgorsze w tym jest to, ze my z Waciakiem w jednej branży i firmie- więc jak sie sypie to na całego...
i nie ma widoków na polepszenie
pora się powoli rozglądać za czymś innym- tylko gdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:37
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny