35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czwarte będzie architektem i zaprojektuje dom spokojnej starości.ComeToMeBaby wrote:jeszcze dla czwartego coś wymyśl. i rób

nick nieaktualny, Simba, chruszczow, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Powiem Ci Reni ze czesto ta stara lekarka ma wieksze szanse zeby Cie zdiagnozowac. Teraz lekarze kompletnie nie potrafia kojarzyc faktow - do tego potrzeba tez inteligencji. Zdaja sie na maszyny - tomografy, USG i inne sprzety. Dobry lekarz, to wedlug mnie dobry diagnosta, ktory przeprowadza z pacjentem prawdziwy wywiad. A nie kieruje na USG z opisem: bol brzucha.Reni wrote:a ja uważam, że Ci wszyscy lekarze, którzy nie szkolą się na bieżąco, powinni mieć odbierane prawo wykonywania zawodu
a nie taka stara lekara, która szkoliła się w latach 60,70 leczy ludzi według starych zasad, które już dawno są nieaktualne
Dawniej to by przynajmniej po lacinie napisal
Nie generalizuje - zeby nam zaraz Dorbie powstania nie urzadzila
moremi, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja bym raczej woskowanie zrobila, manikir, pedikir i do fryca pobieglaComeToMeBaby wrote:idę na zakupy i potem do garów. dzisiaj mój m przyjeżdża

jeeeeeheeee!
moremi, chruszczow, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a dzie Wacia?,
Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm.... niepraktykująca forumowo. Doczytywałam Was późnym wieczorem- na p[isanie energii brakło.
Zresztą o czym pisać?
Staraczka ze mnie jak z koziego ogona waltornia...
Faktycznie w pracy młyn, dodatkowo jeszcze jakaś ewaluacja się szykuje do tego dochodzi organizacja następnego roku szkolnego, niepewność zatrudnienia....
i takie tam...
Życie...
Gretka- uwaza na lekcjach!!!- słoneczko sie należy od Pani
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.
moremi, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega, megan8, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Wacia, ja liczę na to, ze Ty niedługo zza tych krat wyjdziesz. Jakby co to wpłacę Ci coś na wypiskę
iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale wpaść popierdolić chyba możesz?
nie nie wybaczamy!
za szpital kegle czymamy
macduska wrote:Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm....
Zresztą o czym pisać?
Faktycznie we wtorek ide do szpitala i idę tam z pieśnią na ustach. Nareszcie chwila odpoczynku.
iwcia77, moremi, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, Mega, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ale zesmy w czasie sie zgraly , bo juz cie scigalam prywatnie na hangouciemacduska wrote:Obecna!
Wybaczcie, ze jestem hmmm.... niepraktykująca forumowo. Doczytywałam Was późnym wieczorem- na p[isanie energii brakło.
Zresztą o czym pisać?
Faktycznie w pracy młyn, dodatkowo jeszcze jakaś ewaluacja się szykuje do tego dochodzi organizacja następnego roku szkolnego, niepewność zatrudnienia....
i takie tam...
Życie...
kurde mam nadzieje, ze jednak dostaniesz kontrakt na nowy rok szkolny
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale zesmy w czasie sie zgraly , bo juz cie scigalam prywatnie na hangoucie

kurde mam nadzieje, ze jednak dostaniesz kontrakt na nowy rok szkolny
a nie zaglądałam do tableta ...
coś tam pewnie dostanę ale różowo nie jest
jak wszędzie zresztą
najgorsze w tym jest to, ze my z Waciakiem w jednej branży i firmie- więc jak sie sypie to na całego...
i nie ma widoków na polepszenie
pora się powoli rozglądać za czymś innym- tylko gdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:14
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:heh byłam juz u kilku lekarzy ze swoimi problemami; byłam również u jednej z najlepszych lekarek w polsce, na pewno jest zawalona robotą itd.
pamietam przywlokłam jej jakieś wyniki bez opisu, powiedziala mi ze się na tym nie zna ale zapyta kogoś i mi tez kazała przyjść z opisem
po 2 tygodniach wróciłam do niej po dodatniej becie i co? ja opisu nie zdążyłam skołować a ona już wszystko wiedziała i wiedziała co dalej
i właśnie wtedy dotarło do mnie że jestem w na prawde dobrych rękach
to coś jak mój gin
jak nie był pewien to powiedział, że nie wie dokładnie ale za dwa dni już wiedział wszystko w temacie łącznie z zagranicznymi opracowaniami
chruszczow, ComeToMeBaby, gretka, moremi, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia- życze polepszenia nastroju wynikającego z polepszenia sytuacji ogólnej jak i tej szpitalnej.
3mam kciuki
dzięki
polepszy się bo nie takie rzeczy przeżyłam
w końcu to tylko pieniądze ... raz więcej raz mniej...
nie lubię kwietnia- co roku taka nerwówa i niepewnośc - brrrr....
ComeToMeBaby, Krakonka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja też liczę dni do takiego odpoczynku, dobrze Cię rozumiem, ehhhmacduska wrote:Obecna!
Zresztą o czym pisać?
i takie tam...
Życie...
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szkoły podstawowe - nauczanie wczesnoszkolnemacduska wrote:a nie zaglądałam do tableta ...

coś tam pewnie dostanę ale różowo nie jest
jak wszędzie zresztą
najgorsze w tym jest to, ze my z Waciakiem w jednej branży i firmie- więc jak sie sypie to na całego...
i nie ma widoków na polepszenie
pora się powoli rozglądać za czymś innym- tylko gdzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:37
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny