X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, no! :)

I żadnych więcej plamień, bo masz karniaka z czyszczeniem szatni!
    ;)

chruszczow, Magdala, ania.g, peppapig, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cos czuje ze szybko kupie ciążowe spodnie, bardzo mnie wybrzuszylo i to od początku... Co to bedzie dalej ;)

Apropos lekarzy to moja teściowa ma tają sytuacje: zrobiła się jej upierdliwa rana na nodze i leczy ją juz rok. Na ostatniej wizycie lekarka przepisała jej antybiotyk przy czym teściowa uprzedziła ze jest uczulona na penicylinę. Wykupiła, czyta ulotkę a tan jak wół napisane że osoby uczulone na penicylinę nie mogą leku stosować. Dzwoni na drugi dzien do przychodni, tłumaczy lekarce sytuacje a ta z fochem że ma wziąść, bo to antybiotyk nowej generacji i penicyliny to tam śladowo jest i rzuciła słuchawkę. No to za dwa dni teściowa znowu dzwoni, tłumaczy pielęgniarce sprawę to usłyszała że lekarz bedzie jutro i ma go nie denerwować... Jak to usłyszałam to aż nie moge uwierzyć...dobrze że teściowa nie z tych co sobie dadzą w kaszę dmuchać i pewnie zrobi zadymę

chruszczow, Krakonka, peppapig, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pewnie, że tak!!
    W koncu robisz skalpela, no nie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65803b1f7e45.jpg
    Elfik masz szczescie ze w ciazy jestes O.o
    TO JA NIBY?

moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, Mega, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Apropos lekarzy to moja teściowa ma tają sytuacje: zrobiła się jej upierdliwa rana na nodze i leczy ją juz rok. Na ostatniej wizycie lekarka przepisała jej antybiotyk przy czym teściowa uprzedziła ze jest uczulona na penicylinę. Wykupiła, czyta ulotkę a tan jak wół napisane że osoby uczulone na penicylinę nie mogą leku stosować. Dzwoni na drugi dzien do przychodni, tłumaczy lekarce sytuacje a ta z fochem że ma wziąść, bo to antybiotyk nowej generacji i penicyliny to tam śladowo jest i rzuciła słuchawkę. No to za dwa dni teściowa znowu dzwoni, tłumaczy pielęgniarce sprawę to usłyszała że lekarz bedzie jutro i ma go nie denerwować... Jak to usłyszałam to aż nie moge uwierzyć...dobrze że teściowa nie z tych co sobie dadzą w kaszę dmuchać i pewnie zrobi zadymę

współczuję takiej lekarki

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole Elf podoba mi sie twoj avatar. Ale nie wiedizalam ze Mala Syrenka miala epizod ciazowy ;)

Aasiula, iwcia77, kkisia, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    współczuję takiej lekarki
    Ja tego pojąć nie potrafię... Zamiast szybko wypisać cos innego to jeszcze sie upiera przy swoim. Widocznie to babka z tych co to sie do błędu przyznać nie porrafią.

hGXkp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Magdala, no! :)

I żadnych więcej plamień, bo masz karniaka z czyszczeniem szatni!
    ;)

Tak miedzy bogiem a prawda to nie wiadomo co tam u mnie sie dzieje bo jednak struzka krwi poleciala..Kciukajcie.

Omg czyszczenie szatni PLUS te drinki dla wszystkich..Pani sie o tym dowie :-P

ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, wykres uzupełnić proszę! Jak to tak!? Zadanie domowe nieodrobione - pała!!! ;-)

A tak serio, choć się nie udzielam, to nadal trzymam :-)

Mój wykres nadal zniżkuje, chyba kicha w tym cyklu.

Jeśli któraś z Was zerknęłaby i skomentowała to co się u mnie dzieje, byłabym niezmiernie wdzięczna, bo ja nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. U gina na monitoringu wszystko wyglądało obiecująco, a tu tempka nadal zniżkuje... :-(

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzie Wacia?, cos sie ostatnio nie udziela...chyba ja scigne

moremi, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a dzie Wacia?, cos sie ostatnio nie udziela...chyba ja scigne

Pewnie przez egzaminy ma mlyn

iwcia77, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Magdala, wykres uzupełnić proszę! Jak to tak!? Zadanie domowe nieodrobione - pała!!! ;-)

A tak serio, choć się nie udzielam, to nadal trzymam :-)

Mój wykres nadal zniżkuje, chyba kicha w tym cyklu.

Jeśli któraś z Was zerknęłaby i skomentowała to co się u mnie dzieje, byłabym niezmiernie wdzięczna, bo ja nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. U gina na monitoringu wszystko wyglądało obiecująco, a tu tempka nadal zniżkuje... :-(

Ja się na wykresach nie znam, ale widzę, że Ciebie glowa boli przez cały miesiąc. Często tak madsz? Robiłaś badania?
    Na gdybanie to chyba za wcześnie jeszcze nie?
    A na moni to co? Pękło?

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja się na wykresach nie znam, ale widzę, że Ciebie glowa boli przez cały miesiąc. Często tak madsz? Robiłaś badania?
    A na moni to co? Pękło?

Jaki cały miesiąc... dopiero 15 dni :-)

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A na moni to co? Pękło?

Właśnie nie wiem co z tą moją głową! Nie robiłam badań.

Gina mówiła, że pęknie za dzień, dwa. Miał wielkość 18 mm.

Kuźwa, a proponowała mi zastrzyk na pęknięcie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 13:15

• gretka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Pewnie przez egzaminy ma mlyn

i chyba do szpitala miala koncem kwietnia..

macduska lubi tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka masz priv

gretka lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, jestem.. Nabazgralam rano posta, dlugasnego i wypieprzylo mi go w kosmos.. To sie obrazilam i juz nie pisalam ;)

dzis po raz pierwszy opuscilismy z Kartoflem dom- do pediatry. I tak nam sie spodobalo, ze zaraz jedziemy dalej, wpadlismy tylko na przegryche/przepitke..

Pediatra boska- przebadala mlodego wszesz i wzdloz- wszytsko perfekt. wykazala duzo zrozumienia i zdrowego rozsadku we wszytskich poruszonych przeze mnie kwestiach..

Pozniej napisze wiecej, slonce wola, a jeszcze Kartoflowy brzuch pusty!

kkisia, Magdala, mamatrojki80, peppapig, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, chruszczow, iwcia77, gretka, BISCA, inessa, Sabina, kapturnica, Zofia8, SolarPolar, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzupelnilabym wykres tylko od razu jak wracam do domu z pracy lozko mnie wola. Nie moge sie oprzec. No i nic sie nie zmienia. Plamienie/krwawienie zaznaczylam. Tmp caly czas 37,2/37,3. Tak mysle bo dopiero dzis zmierzylam i tyle bylo. Leki te co bralam biore. Nuda.

Clexane nie biore bo nikt mi nie proponowal. Ale chyba sie upomne.

moremi, dorbie, Luna76, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj się wygrzewam siedzę na tarasie, nie mam natchnienia na brzuchowy awatar to wrzucam mojego ktosia ( dzisiaj już pukał)
    Każdej z was takiego słońca jak u mnie życzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 13:34

Krakonka, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, chruszczow, iwcia77, gretka, BISCA, kkisia, Sabina, ania.g, kapturnica, Zofia8, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja tego pojąć nie potrafię... Zamiast szybko wypisać cos innego to jeszcze sie upiera przy swoim. Widocznie to babka z tych co to sie do błędu przyznać nie porrafią.
    jakaś ograniczona

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj się wygrzewam siedzę na tarasie, nie mam natchnienia na brzuchowy awatar to wrzucam mojego ktosia ( dzisiaj już pukał)
    Każdej z was takiego słońca jak u mnie życzę :-)
    Pepcia, super zdjęcie :-)

peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 8822 8823 8824 8825 8826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ