X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A kto w necie suknie ślubną zamawia, nie przesadzaj :-) wiadomo, że w katalogach zdjęcia podrasowane, oko kupuje i dlatego.
    Ja znam dziewczyny szt. 2, ktore Suknie slubne na necie zamowily i były zadowolone!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 11:22

Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ją znam dziewcZyny szt. 2. Suknię ślubie na lecie zamowily i były zadowolone!

Bez przymiarki? w ciemno? to podziwiam, ryzykantki :-)

Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabb to babeczki mialy chyba duzo szczescia tez, bo ja zamawialam pare ciuchow na allegro czy innych stronach i czesto gesto produkt nie umywal sie do fotek. A taki zakup jak kiecka slubna to bym sie nie odwazyla.No chyba ze za grosze ktorych by mi nie bylo szkoda(jakas używka)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zaciążone to teraz widać dokładnie które :-) awatary świetne. Ja chyba też muszę zmienić. Jutro na usg, czemu dalej mam stresa?
    Suknia ślubna jeśli mogę swoje 3grosze? a szukałam specjalnie,no nie powaliła mnie na kolana... choć każdy ma swój gust. Moja w sumie też była skromna z długim odpinanym welonem i tiulową halką. Niby nic jednak mi się podobała bardzo,tak z łezką ;)
    Wg mnie musi być to coś i pani młoda to powinna czuć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 11:24

kapturnica, Sabina, ania.g, chruszczow, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, Krakonka, gretka, Magdala, Elfik, Aasiula, kkisia, moremi, Zofia8, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bez przymiarki? w ciemno? to podziwiam, ryzykantki :-)
    W tym jedną suknia była z dlugasnym trenem. Ją bym nie zaryzykowala :-O

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    żebyś się nie zdziwiła jak tam się zjawię ;)
    wczoraj mówię mamie że tamta to jeszcze w Radomiu / warszawie jest i zaraz będziemy jechac do Warszawy to stwierdziła, że w 2 miastach blisko nas też podobno jest duzy wybór. Hmmm... rozważa tułaczkę ze mną po Polsce w poszukiwaniu Graal? :P

Bossssze... nawiedzisz mnie? :-)

ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cześć dziewczyny zaciążone to teraz widać dokładnie które :-) awatary świetne. Ja chyba też muszę zmienić. Jutro na usg, czemu dalej mam stresa?
    Suknia ślubna jeśli mogę swoje 3grosze? a szukałam specjalnie,no nie powaliła mnie na kolana... choć każdy ma swój gust. Moja w sumie też była skromna z długim odpinanym welonem i tiulową halką. Niby nic jednak mi się podobała bardzo,tak z łezką ;)
    Wg musi być to coś i pani młoda to powinna czuć ;)
    Peppciol to szukaj ciążowy w koncu my na jednej fali czasowej plyniemy 8)
    Ty jutro a ja w sobote mam wizyte....A stresa to i ja zaczne miec i pewnie cisnienie znow pojdzie do gory hehehe

peppapig, iwcia77, gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie mówiąc już o tonie fotoszopa do obróbki... jakie tam wszystko idealne w tych sukienkach.
    hehehee teraz mi się skojarzyła ta sukienka ze zdjęcia w necie a tym co przymierzałam z hamburgerem z Mc Donaldsa- widzisz piekną, dorodną, kolorową kanapkę, dostajesz oklapniety placek z rozciapcianym ketchupem :P
    heheheheh,wygladajacy jakby przydeptal go strazak swoim buciorem XD

Krakonka, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W tym jedną suknia była z dlugasnym trenem. Ją bym nie zaryzykowala :-O

No właśnie o to mi chodziło, że ciężko porównywać zakupy na allegro czy olx do zakupu sukni ślubnej, zdjęcia w katalogu jedno, ale potem jest przymiarka i weryfikacja na żywo :-) w salonach niemal zawsze jest krawiec na etacie, albo taki dochodzący, można poprawki robić :-) ja miałam 3 przymiarki, ostatnią tydzień przed ślubem. Używaną suknię ślubna też można kupić, ale z reguły sprzedający przymiarkę umożliwia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ubrałam spodnie ciązowe! Dżiny z pasem są mega wygodne od siostry przyszły, gap maternity :-) boszee jaka w nich jestem gruba! Teraz to już nikt nie ma wątpliwości..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 11:28

kapturnica, Sabina, iwcia77, gretka, Aasiula, kkisia, ania.g, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jak samopoczucie dzisiaj- mama3, Zośka?

Krakonka, ty jesteś ciężka kategoria, leżysz dzisiaj w łóżku czy znowu latasz po mieście?

Leże na łożu boleści, jakaś grypka mnie dopadła.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, po egzaminach :) córka zadowolona. Szybko jej poszło. Chyba kupię sobie jakieś winko na wieczór z tej okazji :) jest co świętować :) Dziękujemy za kciuki <3

Sabina, mamatrojki80, chruszczow, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, gretka, Magdala, Elfik, Aasiula, kkisia, paszczakin, moremi, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bossssze... nawiedzisz mnie? :-)
    hyhyhy jak nic nie znajdę to kto wie :P
    jeszcze jednak nie straciłam całkiem nadziei...

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Leże na łożu boleści, jakaś grypka mnie dopadła.
    tyś się położyła, ja powoli wstaję. Wczoraj to nawet sensu nie było mierzyć se tempki dla celów wykresowych, to odpuściłam. Dzisiaj wynik 37,3. Tak o jedną kreskę za wysoko. Chyba jeszcze zignoruję.

Kuruj się :) Pewnie parę dni powalczysz.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g super wieści :-) gratulacje dla córki. Tobie też winko się należy.

Elfik, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jak samopoczucie dzisiaj- mama3, Zośka?

Krakonka, ty jesteś ciężka kategoria, leżysz dzisiaj w łóżku czy znowu latasz po mieście?

No, ja też leżę dzisiaj. Mąż idzie po Małgosię, mama zrobiła rosołek. Zasypię sobie grysikiem, bo monki nadal nie jadam :)

Czy od kaszlu może boleć w krzyżach?

Sabina lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile ich masz?
    ten na ścianie też Cię boli? ;-)

może i możesz też szczać w galoty
    Krakonka wrote:
    No, ja też leżę dzisiaj. Mąż idzie po Małgosię, mama zrobiła rosołek. Zasypię sobie grysikiem, bo monki nadal nie jadam :)

Czy od kaszlu może boleć w krzyżach?

Magdala, moremi, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mogą żebra boleć od kszlu. krzyż pewnie też. ale może to być oznaka grypy lub innego cholerstwa. mnie kiedyś tylko krzyż bolał, ale tak, że nie mogłam usiedzieć w robocie we fotelu, dostałam antybiotyk, jakiś wirus się przypętał.

Wirusów nie leczy się antybiotykiem :-)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppciol to szukaj ciążowy w koncu my na jednej fali czasowej plyniemy 8)
    Ty jutro a ja w sobote mam wizyte....A stresa to i ja zaczne miec i pewnie cisnienie znow pojdzie do gory hehehe
    Tylko gdzie znajdzie Peppe w ciazy :) pamietam ze w jednym odcinku była mama Peppy z brzuchem ;)

peppapig, kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobiety,

mama3- szybkiego powrotu do zdrowia zycze <3

morek- 12 tydzien! ale ten czas leci

elfik- ciesze sie z wyniku amnio :)

Kometa- szukaj dalej , nie lam sie ...musisz sie zakochac w sukni ktora zmierzysz- tak jak pisaly laski :)

ComeToMeBaby, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kkisia, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8820 8821 8822 8823 8824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ