35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziękuję za tyle miłych słów, cholero Ty
Ten cykl odpuszczamy, muszę wyzdrowiecbo przy takiej ilości sterydów nie da się zajść
Chociaż i tak mam wrażenie, że coś knujeszkapturnica, BISCA, kkisia, gretka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
a ja chciałam się pochwalić, że zatankowałam wczoraj do pełna za całe 12 zł.
sezon uważam za otwartychruszczow, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do sukienek
to uważam, że trzeba przymierzyć, bo można sobie wybierać z katalogu, a lustro i tak zweryfikuje nasz wybór
poza tym jeśli po założeniu nie ma tego łał i człowiekowi łza się nie zakręci ze wzruszenia tzn., że dupy nie urywa i szukamy dalej
chruszczow, ComeToMeBaby, kapturnica, peppapig, moremi, iwcia77, Aasiula, kkisia, stara.krycha, ola_35, Mega lubią tę wiadomość
-
kometa coś dla Ciebie
ale podejrzewam, że voycher na 4000 a sukienki za 14 tys)))))
http://lula.pl/lula/1,89887,17746894,KONKURS__Do_Slubu_z_Laurelle__Wygraj_suknie_slubna.html?utm_source=serwisy.gazeta.pl&utm_medium=AutopromoINT&utm_content=kafel_konkursowy&utm_campaign=a_konkurs_lula#ImgComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:kometa coś dla Ciebie
ale podejrzewam, że voycher na 4000 a sukienki za 14 tys)))))
http://lula.pl/lula/1,89887,17746894,KONKURS__Do_Slubu_z_Laurelle__Wygraj_suknie_slubna.html?utm_source=serwisy.gazeta.pl&utm_medium=AutopromoINT&utm_content=kafel_konkursowy&utm_campaign=a_konkurs_lula#Img
ze Kapta na rozowo- rozumiem, ale Ty? (czy to kwestia przyzwyczajenia)moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano propagandowo poprawione modelkiw idealnie wystylizowanych pozyszyn arealnosc to 2rozne sppray.To jak z kiecka z neta jest piekna, zajaramy sie i zamawiamy a potem przychodzi chinskie barachło
moremi, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ano propagandowo poprawione modelkiw idealnie wystylizowanych pozyszyn arealnosc to 2rozne sppray.To jak z kiecka z neta jest piekna, zajaramy sie i zamawiamy a potem przychodzi chinskie barachło
A kto w necie suknie ślubną zamawia, nie przesadzajwiadomo, że w katalogach zdjęcia podrasowane, oko kupuje i dlatego.