35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ile ich masz?
ten na ścianie też Cię boli?
może i możesz też szczać w galoty
Sądząc z bólu, to mam ze trzy co najmniej. Te na ścianach nie nie bolą, ale jak ściany,to nie wiemReni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzien dobry,
Mam na imie Simba, mam 37 lat i jestem...
Aaaaa to nie ta grupa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5034049e3a1d.pnggretka, kapturnica, chruszczow, Sabina, Reni, Elfik, Aasiula, kkisia, iwcia77, ania.g, peppapig, moremi, BISCA, stara.krycha, SolarPolar, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zyje.
Szukam domu.
Ucze dzieci czytac i rzezbic w drewnie.
Ciesze sie wiosna.
Wkurwiam sie powrotem do pracy.
Elf - ja wiedzialam ze tak bedzie
Nowe cionze som?
Zajrzalam tylko kto 9000 strone odpalil. Mowie Wam ze Aska bedzie miec blizniaki!
Kissgretka, kapturnica, chruszczow, Sabina, Reni, Krakonka, ComeToMeBaby, Elfik, Aasiula, kkisia, iwcia77, ania.g, peppapig, moremi, BISCA, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
powiem Ci, że mnie męczył kaszel przez dobre 3 tyg
antybiotyk nie pomógł, było co raz gorzej
od kaszlu bolało mnie wszystko
nie raz zdarzyło mi się puścić pawia
w końcu lekarz dał mi Thiocodin i po pierwszej tabletce 90% poprawy!
Krakonka wrote:Sądząc z bólu, to mam ze trzy co najmniej. Te na ścianach nie nie bolą, ale jak ściany,to nie wiemSabina, Krakonka, kkisia, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
hahaha miałam to wstawić
ale znowu byłoby na mnie, że kij pcham w mrowisko
Simba wrote:Dzien dobry,
Mam na imie Simba, mam 37 lat i jestem...
Aaaaa to nie ta grupa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5034049e3a1d.pngSimba, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba proszę zostań dzisiaj po lekcjach!
porozmawiamy sobie o Twoich nieobecnościach!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/get-mad-smiley.gif
Simba, kkisia, iwcia77, paszczakin, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no właśnie!
lekarz dał mi 3x2 tabletki
babka w aptece, aż się mnie zapytała czy na pewno i czy mnie lekarz zbadał
mówię, że tak ale mam taki upiorny kaszel i tyle czasu, że może dlatego dał mi większą dawkę
aptekara rozejrzała się konspiracyjnie czy nikogo nie ma w pobliżu i mówi
"bo wie pani on ma wpływ na głowę! pani weźmie po jednej tabletce"
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/jaw-smiley.gif
hm..
Krakonka brałam 3 razy dziennie po jednej tabletce
wystarczyło
mimo, że kupiłam dwa opakowania brałam tylko 3 dni
kapturnica wrote:A najlepsze Renek ze ten lek na meczacy kaszel kosztuje grosze i jest bez receptyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 12:25
Sabina, Krakonka, ComeToMeBaby, Elfik, chruszczow, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no właśnie!
mówię, że tak ale mam taki upiorny kaszel i tyle czasu, że może dlatego dał mi większą dawkę
hm..
wystarczyło
W telewizji mówili, że małolaty się tym narkotyzują.
ComeToMeBaby, Sabina, Reni, chruszczow, kkisia, Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Elfik, poszło dziś UPS, sorki za opóźnienie, alem chora
no co ty, ja ci w ogóle chciałam napisac, że po co polecony i że w ogóle le luz
do karmienia mam trochę czasu
chociaz niektórym podobno na tym etapie już siara leciiwcia77, mamatrojki80, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahaha miałam to wstawić
ale znowu byłoby na mnie, że kij pcham w mrowiskoReni, Elfik, dorbie, kkisia, Aasiula, iwcia77, gretka, ania.g, moremi, BISCA, kapturnica, SolarPolar, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Wiem, że już o tym rozmawiałyśmy, ale ja znów trochę dojrzałam.
Pomysł z przedszkolami jest sensowny. Skoro w państwie jest prawo, że trzeba szczepić, to panstwowe instytucje powinny to prawo wspierać. A jeśli ktoś chce, to może wypowiedzieć posłuszenstwo obywatelskie.
Czyli w sumie rodzice dziecka nieszczepionego powinni również ponosić finansowe konsekwencje samego leczenia nieszczepionego (przez własne widzimisię, nie ze wskazań) dziecka. Bo niby czemu podatnicy mają się zrzucać na fanaberie wąskiej grupy ludzi, narażających w dodatku zdrowie innych?
A dojrzałam, bo wcześniej miałam opory "swobodowe", że zmuszanie itp. Ale opcja finansowa - przedszkole państwowe, darmowe leczenie - nie ogranicza swobody wyboru, tylko warunkuje konsekwencje. A to z kwestii wolności czyni kwestię odpowiedzialności.
Jeśli chodzi o tłumne "wycyganianie" przeciwwskazań, to nie sądzę, żeby lekarze narażali się w ten sposób.Simba, Natka_79, kkisia, gretka, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Nie widzialam Komety i jej sukni.
Ja mialam granatowa, jedyna ktora przymierzylam - no nie moglam sie oprzec bo to byl rozmiar 36 a taki ostatni raz mialam jak szlam do komunii
Bardzo sie potem przydala na jakies bale i inne. O! Ciekawe czy sie w nia mieszcze?ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ze Kapta na rozowo- rozumiem, ale Ty? (czy to kwestia przyzwyczajenia)
hehe, jak już dojrzałąm (35+) to w zasadzie w każdym kolorze mogłabym coś załozyć, już nie mam jakiś ekstremów..
a różowy do czarnych włosów jak znalazł
ale mam takie kolory, kt wolałabym nie bo moja blada cera i sińce pod oczami z niektórymi kolorami tak pięknie współgrają))))))
Sabina, chruszczow, Aasiula, gretka, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no właśnie!
hm..
wystarczyło
mimo, że kupiłam dwa opakowania brałam tylko 3 dni
No to biorę.
No działa, działa, bo tam pewnie pseudoefedryna albo coś w tę bombkę, jak w tussipekcie
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
peppapig wrote:Dzisiaj ubrałam spodnie ciązowe! Dżiny z pasem są mega wygodne od siostry przyszły, gap maternity
boszee jaka w nich jestem gruba! Teraz to już nikt nie ma wątpliwości..
Peppa, dopiero?
Wczoraj byłam w hm, mierzę sobie tuniki i jedyne co mi przychodziło do głowy
I'M SO PREGNANT!
SO, SO, SO PREGNANT!
bo przeciez nie gruba, no nie?ComeToMeBaby, chruszczow, Simba, kkisia, Aasiula, gretka, iwcia77, peppapig, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry:-)
Juz nie ma plamien. Jutro robie bete tsh i progesteron.
Zocha mnie zarazila choroba!
Kometa sukienki bardzo ladne i bardzo skromne. O to Ci chodzi? Bo mowisz ze welonu nie bedzie rekawiczek nie bedzie..cos wow wzbudzic musi.
Gratuluje dobrych wynikow elfikowi. Uff.
Troche wymieta sie czuje. Kornwalia zeszla z menu.
Milego dnia wam.Elfik, dorbie, kkisia, chruszczow, gretka, Krakonka, peppapig, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, stara.krycha, Zofia8, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Nie widzialam Komety i jej sukni.
Ja mialam granatowa, jedyna ktora przymierzylam - no nie moglam sie oprzec bo to byl rozmiar 36 a taki ostatni raz mialam jak szlam do komunii
Bardzo sie potem przydala na jakies bale i inne. O! Ciekawe czy sie w nia mieszcze?
Pewnie, że tak!!
W koncu robisz skalpela, no nie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65803b1f7e45.jpgmamatrojki80, iwcia77, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość