35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Elfik, wiadomości super
to teraz już się nie wykręcaj, tylko szukaj dziedzicowi imienia
Kometa, mi bardziej się podoba suknia nr 1, ale ta z katalogu. Niestety ta, którą mierzyłaś ma fatalną koronkę z tyłu. Nie jest równo przyszyta i psuje cały efekt. I oczywiście z halką.
Ja też jestem zdania, że jeżeli się wahasz, to nie jest Twoja sukienka
A u mnie dzisiaj 30% ciąży i kończę 12 tydzieńSuper!!!
moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:
Krakonka -jaki jest Twoj rekord pt " najdluzej spalam...."?
Duuużo by mówićJa jestem straszny śpioch. Bywało, że dobę potrafiłam przespać.
Ale długie spanie obniża nastrój, więc nawet jak mi się bardzo spać, albo nie chce mi się wstać, to decyduję o niespaniu. Wystarczy, że sobie przypomnę, jak się czuję, jak jestem w dole. Senność mi szybko wtedy mija
Teraz mało śpię, bo na leżąco natychmiast zaczynam kaszlećTen cykl miałam przekichane u ginki, bo co moni, to atak kaszlu
Ale przypomniałam sobie o moim lekarzu ostatniej szansy i zaraz się do niego zapiszę
moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:dzbry
następnym razem ostrzegajcie, że będziecie sztucznie napędzać strony, bo teraz nie wiem czy mi coś ważnego umknęło, przerzuciłam bez czytania
ola_35, Sabina, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:dzbry
następnym razem ostrzegajcie, że będziecie sztucznie napędzać strony, bo teraz nie wiem czy mi coś ważnego umknęło, przerzuciłam bez czytania
Nawet całkiem sensownie napędzałyśmy. Była sukienka Komety. I inne ciekawe rzeczy też
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnywitam porannie
miłego dnia i duzo slonca wszystkim zycze
Elfik,to teraz mozesz odetchnąć
Kapta,jak patrze na twoj suwak,to az niedowierzam ze to tak szybko
pamietam jesze jak cie zaczepiłam i pytałam jak ci sie udało w ciaze zajsc,a to był twój 9 tydzień
Morka,no pięknie,teraz czas na ustapienie mdłosci i wzrost energiikapturnica, moremi, Elfik, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Morka,no pięknie,teraz czas na ustapienie mdłosci i wzrost energii
Magda*, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:Kapta,jak patrze na twoj suwak,to az niedowierzam ze to tak szybko
pamietam jesze jak cie zaczepiłam i pytałam jak ci sie udało w ciaze zajsc,a to był twój 9 tydzień
No, ja też pamiętam Kaptę z czasów, kiedy jeszcze nie płakała oglądając filmiki ze szczeniaczkami
Magda*, ania.g, moremi, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Od dwóch dni chodzę nieprzytomna, pomimo snu w nocy następnego dnia słaniam się na nogach bo tak bardzo chce mi się spać. Wczoraj wcisnęłam małego mężowi i spałam dwie godziny na kanapie. Potem wykąpaliśmy Marcela i ja znów komar. W domu sprzątanie leży odłogiem, obiad też nie ugotowany. Nie wiem jak będzie dzisiaj. Myślę że dopadł mnie ten cały stres związany z nauką córki który kumulował się od dawna.
Elfik, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:No, ja też pamiętam Kaptę z czasów, kiedy jeszcze nie płakała oglądając filmiki ze szczeniaczkami
ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Elfi dobra wiadomość
Asiula następny cykl będzie twójgretka, Elfik, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Na 8993 jest Kometa w sukience z jajem na twarzy. Resztę mozna spokojnie ominąć.
Też znalazłam:-) Wg mnie wersja nr 2 z halką. Chcociaż jak dla mnie ta sukienka ,(Kometa nie obraź się ) to szału nie ma, ale oczywiście to moje zdanie.ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Od dwóch dni chodzę nieprzytomna, pomimo snu w nocy następnego dnia słaniam się na nogach bo tak bardzo chce mi się spać. Wczoraj wcisnęłam małego mężowi i spałam dwie godziny na kanapie. Potem wykąpaliśmy Marcela i ja znów komar. W domu sprzątanie leży odłogiem, obiad też nie ugotowany. Nie wiem jak będzie dzisiaj. Myślę że dopadł mnie ten cały stres związany z nauką córki który kumulował się od dawna.
Już niedlugo i odetchniesz. Reakcja "senna" jest zazwyczaj po rozładowaniu stresu, jak już to całe napięcie odchodzi.ania.g lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Od dwóch dni chodzę nieprzytomna, pomimo snu w nocy następnego dnia słaniam się na nogach bo tak bardzo chce mi się spać. Wczoraj wcisnęłam małego mężowi i spałam dwie godziny na kanapie. Potem wykąpaliśmy Marcela i ja znów komar. W domu sprzątanie leży odłogiem, obiad też nie ugotowany. Nie wiem jak będzie dzisiaj. Myślę że dopadł mnie ten cały stres związany z nauką córki który kumulował się od dawna.
Odreaguj.
Nie sprzataj.
Kup pierogi w sklepie.
Śpij, ile się da, inaczej będziesz długo zmęczona.moremi, ola_35, Magda*, kkisia, chruszczow, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magda* wrote:hej Ola,jak samopoczucie?
Madziu jak na razie to jak najbardziej ok. Nie pamiętam od kiedy są mdłości, ale jak na razie to mogę tylko narzekać na mega apetytMam nadzieję że minie , bo będę okrągła jak balon. Staram się go poskromić w dużej ilości owocami. Dziękuję , że pytasz
Magda*, Krakonka, gretka, Aasiula, malgos741, chruszczow, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:rozumiem ze Elfik skupi sie na szukaniu imienia
najnowsze propozycje:
http://stylzycia.newsweek.pl/forum/imiona-zagraniczne-w-polsce-nowe-prawo,0,1545027,161377602,czytaj.html?cid=361528gretka, Aasiula, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:Madziu jak na razie to jak najbardziej ok. Nie pamiętam od kiedy są mdłości, ale jak na razie to mogę tylko narzekać na mega apetyt
Mam nadzieję że minie , bo będę okrągła jak balon. Staram się go poskromić w dużej ilości owocami. Dziękuję , że pytasz
Głód nie minie. Ja jem częściej mniejsze posiłki.ola_35 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyhm,co ja mam powiedzieć,rosnę w oczach,moim zdaniem za szybko i też za szybka przybieram na wadze,wczoraj byłam na zakupach i wyszłam z trzema obszernymi bluzkami i jedną luźną tuniką
fajnie ze u ciebie dobrze Ola,jedz owocki na zdrowie ci wyjdziechruszczow, ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość