35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Amniopunkcja wynik prawidłowy.
Simba, krócej się nie dało...
kapturnica, mamatrojki80, Sabina, moremi, Aasiula, gretka, Krakonka, Magda*, malgos741, paszczakin, kkisia, chruszczow, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Bozia3, stara.krycha, anna maria, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
No Elf to sie rozpisalas o wyniku
hje hje ale moja kochana paro to najwazniejsze ,że dziedzic w brzuchu zdrowy :*
Asiek przykro miNast cykl nastepna szansa
A wogóle to dzien bry wszystkim , belly mnie dzis informnelo ,ze to półmetek młodziezy w brzuchuZnaczy ma byc juz z górki !!!!
Sabina, Aasiula, moremi, Krakonka, Magda*, Elfik, kkisia, peppapig, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Aasiula...No nie...ale nie martw się, magiczne 9000 jeszcze zadziała.
Wczoraj miałam taki dzień co to lepiej nie wychodzić z domu. Poszłam z młodym a spacer, przechodzimy przez ulicę, tam są trzy pasy. Jestem wyczulona na to miejsce bo tam wszyscy gnaja żeby zdąrzyć do pobliskich świateł. No i zatrzymuje się auto z lewej, zatrzymuje auto z prawej, no to idziemy ale gnała jakaś pani a małym czerwonym autku i jak dała po hamulcach... to byl wewnętrzny pas z lewej, stanęłam jak wryta i tylko trzymałam młodego, nawet jakby wjechała w te pasy to nic by się nam nie stało ale nerw mam do terazjakiś czas temu w identycznej sytuacji na moich oczach dziadek potrącił matkę z dwójką dzieci.
Elfik- świetna wiadomość
O, Kapta....już masz z górkiteraz to brzuch wystartuje
A na moim suwaku wreszcie dwucyfrowomam nadzieje że teraz przyspieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:01
kapturnica, Sabina, Aasiula, gretka, Krakonka, Elfik, kkisia, peppapig, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Aasiula...No nie...ale nie martw się, magiczne 9000 jeszcze zadziała.
Wczoraj miałam taki dzień co to lepiej nie wychodzić z domu. Poszłam z młodym a spacer, przechodzimy przez ulicę, tam są trzy pasy. Jestem wyczulona na to miejsce bo tam wszyscy gnaja żeby zdąrzyć do pobliskich świateł. No i zatrzymuje się auto z lewej, zatrzymuje auto z prawej, no to idziemy ale gnała jakaś pani a małym czerwonym autku i jak dała po hamulcach... to byl wewnętrzny pas z lewej, stanęłam jak wryta i tylko trzymałam młodego, nawet jakby wjechała w te pasy to nic by się nam nie stało ale nerw mam do terazjakiś czas temu w identycznej sytuacji na moich oczach dziadek potrącił matkę z dwójką dzieci.
Elfik- świetna wiadomość
O, Kapta....już masz z górkiteraz to brzuch wystartuje
A na moim suwaku wreszcie dwucyfrowomam nadzieje że teraz przyspieszy
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:asiula nawet nie mosisz sikac jutro
Bry
Doczytałam. Aasiek, ale to chyba się liczy od trafienia strony. To kolejny będzie trafiony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:11
kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam
Elf! Daj pyska! Cudnie
Kapta to teraz polecijuż półmetek...
Natka
A ia dziś miałam goopi sen. Stałam a mój mąż przedstawiał samochód, ktory nagle wybuchł! Wyciągnęłam zakrwawionego męża, córkę, a mamy nie mogłam, a nikt mi nie pomógł tylko wszyscy się gapilii wtedy zadzwonił budzik. Ciągle mam te obrazy przed oczami
kapturnica, Elfik, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Hej
Asiula
Elfie cieszę się że masz zdrowego malucha
A my zaraz startujemy na trzecią rundę, córkę mdli ale da radę.Sabina, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, mamatrojki80, Elfik, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Witam
Elf! Daj pyska! Cudnie
Kapta to teraz polecijuż półmetek...
Natka
A ia dziś miałam goopi sen. Stałam a mój mąż przedstawiał samochód, ktory nagle wybuchł! Wyciągnęłam zakrwawionego męża, córkę, a mamy nie mogłam, a nikt mi nie pomógł tylko wszyscy się gapilii wtedy zadzwonił budzik. Ciągle mam te obrazy przed oczami
Sabina, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, żeby pooglądać Wasze wykresy i wygląda na to, że to prawda z tymi temperaturami
Sama bym chciała robić, nawet zakładam, że od tego cyklu zacznę, tylko nie wiem jak z tym wstawaniem o jednej porze...Sabina, kapturnica, gretka, Krakonka, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Amniopunkcja wynik prawidłowy.
Bardzo, bardzo się cieszęByłaś dzielna
Wyobrazam sobie, ile to nerwów, najpierw samo pobranie, a potem czekanie.
Ale ja też sobie zrobię, jak będzie czego, choć z Małgośką nie chciałam, bo się bałam.
Aasiula, Elfik, kkisia, peppapig, chruszczow lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bry
a wlasnie dzis pomyslala ze musze zapytac co z elfowymi wynikami- a tu prosze nie dosc ze wiesci sa to jeszcze dobre
Asiula stronka juz na nowy cykl!
Krakonka -jaki jest Twoj rekord pt " najdluzej spalam...."?moremi, Aasiula, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik, wiadomości super
to teraz już się nie wykręcaj, tylko szukaj dziedzicowi imienia
Kometa, mi bardziej się podoba suknia nr 1, ale ta z katalogu. Niestety ta, którą mierzyłaś ma fatalną koronkę z tyłu. Nie jest równo przyszyta i psuje cały efekt. I oczywiście z halką.
Ja też jestem zdania, że jeżeli się wahasz, to nie jest Twoja sukienka
A u mnie dzisiaj 30% ciąży i kończę 12 tydzieńAasiula, Krakonka, gretka, kapturnica, Magda*, malgos741, Sabina, Elfik, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dzbry
następnym razem ostrzegajcie, że będziecie sztucznie napędzać strony, bo teraz nie wiem czy mi coś ważnego umknęło, przerzuciłam bez czytaniachruszczow, iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość