35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Amniopunkcja wynik prawidłowy.
Simba, krócej się nie dało...
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, gretka, Krakonka, nick nieaktualny, malgos741, paszczakin, nick nieaktualny, chruszczow, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
No Elf to sie rozpisalas o wyniku
hje hje ale moja kochana paro to najwazniejsze ,że dziedzic w brzuchu zdrowy :*
Asiek przykro mi
Nast cykl nastepna szansa 
A wogóle to dzien bry wszystkim , belly mnie dzis informnelo ,ze to półmetek młodziezy w brzuchu
Znaczy ma byc juz z górki !!!!
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Krakonka, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-
Cześć
Aasiula...No nie...ale nie martw się, magiczne 9000 jeszcze zadziała.
Wczoraj miałam taki dzień co to lepiej nie wychodzić z domu. Poszłam z młodym a spacer, przechodzimy przez ulicę, tam są trzy pasy. Jestem wyczulona na to miejsce bo tam wszyscy gnaja żeby zdąrzyć do pobliskich świateł. No i zatrzymuje się auto z lewej, zatrzymuje auto z prawej, no to idziemy ale gnała jakaś pani a małym czerwonym autku i jak dała po hamulcach... to byl wewnętrzny pas z lewej, stanęłam jak wryta i tylko trzymałam młodego, nawet jakby wjechała w te pasy to nic by się nam nie stało ale nerw mam do teraz
jakiś czas temu w identycznej sytuacji na moich oczach dziadek potrącił matkę z dwójką dzieci.
Elfik- świetna wiadomość
O, Kapta....już masz z górki
teraz to brzuch wystartuje 
A na moim suwaku wreszcie dwucyfrowo
mam nadzieje że teraz przyspieszy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:01
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, gretka, Krakonka, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Przyspieszy , mi najszybciej zaczelo leciec jak skonczylam 1szy trymestr.Chyba to taka magiczna liczbaNatka_79 wrote:Cześć
Aasiula...No nie...ale nie martw się, magiczne 9000 jeszcze zadziała.
Wczoraj miałam taki dzień co to lepiej nie wychodzić z domu. Poszłam z młodym a spacer, przechodzimy przez ulicę, tam są trzy pasy. Jestem wyczulona na to miejsce bo tam wszyscy gnaja żeby zdąrzyć do pobliskich świateł. No i zatrzymuje się auto z lewej, zatrzymuje auto z prawej, no to idziemy ale gnała jakaś pani a małym czerwonym autku i jak dała po hamulcach... to byl wewnętrzny pas z lewej, stanęłam jak wryta i tylko trzymałam młodego, nawet jakby wjechała w te pasy to nic by się nam nie stało ale nerw mam do teraz
jakiś czas temu w identycznej sytuacji na moich oczach dziadek potrącił matkę z dwójką dzieci.
Elfik- świetna wiadomość
O, Kapta....już masz z górki
teraz to brzuch wystartuje 
A na moim suwaku wreszcie dwucyfrowo
mam nadzieje że teraz przyspieszy 
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
A siknęła?gretka wrote:asiula nawet nie mosisz sikac jutro

Bry
Doczytałam. Aasiek, ale to chyba się liczy od trafienia strony. To kolejny będzie trafiony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:11
kapturnica, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam
Elf! Daj pyska! Cudnie
Kapta to teraz poleci
już półmetek...
Natka
A ia dziś miałam goopi sen. Stałam a mój mąż przedstawiał samochód, ktory nagle wybuchł! Wyciągnęłam zakrwawionego męża, córkę, a mamy nie mogłam, a nikt mi nie pomógł tylko wszyscy się gapili
i wtedy zadzwonił budzik. Ciągle mam te obrazy przed oczami
kapturnica, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej
Asiula
Elfie cieszę się że masz zdrowego malucha
A my zaraz startujemy na trzecią rundę, córkę mdli ale da radę.
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, gretka, moremi, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Tylko za polowke lubieM Tamta druga to tylko chory sen, czasem sie w glowie takie rzeczy pierdola ze jakas masakraSabina wrote:Witam
Elf! Daj pyska! Cudnie
Kapta to teraz poleci
już półmetek...
Natka
A ia dziś miałam goopi sen. Stałam a mój mąż przedstawiał samochód, ktory nagle wybuchł! Wyciągnęłam zakrwawionego męża, córkę, a mamy nie mogłam, a nikt mi nie pomógł tylko wszyscy się gapili
i wtedy zadzwonił budzik. Ciągle mam te obrazy przed oczami 
nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Wstawać nie musisz. Mierzysz o stałej porze i możesz dalej spaćKrakonka wrote:A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, żeby pooglądać Wasze wykresy i wygląda na to, że to prawda z tymi temperaturami

Sama bym chciała robić, nawet zakładam, że od tego cyklu zacznę, tylko nie wiem jak z tym wstawaniem o jednej porze...
nick nieaktualny, kapturnica, gretka, Krakonka, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Amniopunkcja wynik prawidłowy.

Bardzo, bardzo się cieszę
Byłaś dzielna
Wyobrazam sobie, ile to nerwów, najpierw samo pobranie, a potem czekanie.
Ale ja też sobie zrobię, jak będzie czego
, choć z Małgośką nie chciałam, bo się bałam.
Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bry

a wlasnie dzis pomyslala ze musze zapytac co z elfowymi wynikami- a tu prosze nie dosc ze wiesci sa to jeszcze dobre
Asiula stronka juz na nowy cykl!
Krakonka -jaki jest Twoj rekord pt " najdluzej spalam...."?
moremi, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik, wiadomości super
to teraz już się nie wykręcaj, tylko szukaj dziedzicowi imienia 
Kometa, mi bardziej się podoba suknia nr 1, ale ta z katalogu. Niestety ta, którą mierzyłaś ma fatalną koronkę z tyłu. Nie jest równo przyszyta i psuje cały efekt. I oczywiście z halką.
Ja też jestem zdania, że jeżeli się wahasz, to nie jest Twoja sukienka
A u mnie dzisiaj 30% ciąży i kończę 12 tydzień
Aasiula, Krakonka, gretka, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dzbry
następnym razem ostrzegajcie, że będziecie sztucznie napędzać strony, bo teraz nie wiem czy mi coś ważnego umknęło, przerzuciłam bez czytania
chruszczow, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość