35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to mogą być bliźniaki
ale nie koniecznie he he
Aasiula, gretka, Krakonka, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja tam jeszcze muszę coś przegryść bo kiszki się domagają
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:tak, pasuje do ciebie ty szatańskie nasienie.
nawet za bardzo bo z dodatkową dziewiątką. mało ci?! szatanie ty...
Chyba odwrotnie szatańskie
Mało mi, mało. Jak piguły nie pomagają, to trzeba se cyferkami zaciązyćiwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Kometa- dla mnie jakby polaczyc dol 1 i gore 2 to bylby moj ideal...ale optuja za nr 2 ..no nie podobaja mi sie te ramiaczka i plecy w nr 1- a za te male cycki to dostaniesz w tylek !
..nie wiem czy to wina fotki czy sukienki ale moim skromnym zdaniem te ramiaczka poszerzaja cie w ramionach a z tylu troszke krzywo sie uklada...no chyba ze to moje zludzenie optyczne.
a tak wogole to jestes laska i ladnie ci bedzie w kazdej kiecceKrakonka, kapturnica, ania.g, chruszczow, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tobie tez ??Hheheh
Kometa
No z halka lepiej.Nie wygladasz w niej zle a i cycki wcale takie malusie znow nie masz...
Nie wyglada w niej zle??? Kometo, wygladasz super i chyba w kazdej bys tak wygladala, bo masz figure jak marzenie. A Twoja pupaPeppy sie chowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 04:07
Krakonka, mamatrojki80, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Czes baby
Nie bede sikac bo moja temperarura siega zeru nie ma sensu...
To co? Ja ciągle analizuję wykres Zosii ona tam ma skoki w dół i w górę.
Asiula, a jak nie zrobisz i nie masz @ jeszcze, to nie będziesz podminowana?
Nie lepiej wiedzieć na pewno, że nie, niż myślećć przez te parę godzin ewentualnie? Ja Cię nie nakręcam, tylko z własnej perspektywy mówię. Ja wolałabym wiedziec wcześniej, bo wtedy miałabym szanse wcześniej zacząć odreagowywać i szybciej się pozbierała.
Pamiętaj, nie ten cykl, to następny i następny. W końcu musi się udać.
stara.krycha, Aasiula, gretka, moremi, kkisia, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zośka, a ty znów lunatykujesz?
Ależ Ci zazdraszczam
Jszcze 20 minut i zrobię sobie herbatkę z lipy z miodem i imbirem. Już się nie mogę doczekać.
Dzisiaj mówię, ale jak kastrat od 5 dni na pustyni.gretka, Elfik, mamatrojki80, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Co za pustki, co za leniwce-śpiochy.
Dzień w pełni!
Kurcze wiedziałam, że tak będzie... Zawsze po tych okrągłych stronach są puchy, bo się klawatury przegrzewają.
Halo! W ciązy być! Przez sen to się człowiek nie cieszy! Szkoda marnować radość!
A inne? Zamiast spać to dzieci robić! Akrywnie jajka hodować!kapturnica, ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:Test ujemny
Asiula, przykro mi. Ale nadal obie stoimy przed szansą. Patrz, ile babek tu zaciązyło. I nam się uda. I reszcie niezaciążonej. Będzie dobrze, zobaczysz
I dobrze, że zrobiaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 07:25
Aasiula, kapturnica, gretka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013