35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Morka a u Ciebie jak tam? same sukcesy?
Suwak się rozpędził az miło popatrzeć.
Aż sama nie mogę uwierzyć w ten suwakmacduska, kkisia, iwcia77, ania.g, Magdala, kapturnica, Zofia8, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sukcesy nie należą do mnie. To Toto sobie rośnie i mi się w brzuchu rozpycha
Aż sama nie mogę uwierzyć w ten suwak
Już Ci dawno miałam napisać, że Twój suwak kojarzy mi sie z koszulką jaka miał mój Pierworodny
był na niej napis BORN TO SAIL i żaglówka identyczna jak tachruszczow, moremi, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:U mojej w szkole 10 pierwszych klas, mega dużo 6 latków.
od nas większosć ludzi młodych wyjechała- naprawdę- co roku ubywa kilkoro dzieci- wiem bo widzę listy uczniów w obwodach...
a nowe rodzą się w Anglii albo w dużych miastachchruszczow, Krakonka, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:od nas większosć ludzi młodych wyjechała- naprawdę- co roku ubywa kilkoro dzieci- wiem bo widzę listy uczniów w obwodach...
a nowe rodzą się w Anglii albo w dużych miastach
to gimela, a w necie Pani minister piała z zachwytu, ze nauczyciel dyplomowany zarabia 5 koła, skąd ona ma takie dane... znam dwóch dyplomowanych i się uśmiali jak to poczytali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:01
Margolcia88, moremi, kkisia, iwcia77, Mega, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Też mi się tak wydawało...
Mam zrobione- i co z tego.
Jest tak mało dzieci, że się ucza w łączonych klasach.macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Już Ci dawno miałam napisać, że Twój suwak kojarzy mi sie z koszulką jaka miał mój Pierworodny
był na niej napis BORN TO SAIL i żaglówka identyczna jak tamacduska, chruszczow, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:to gimela, a w necie Pani minister piała z zachwytu, ze nauczyciel dyplomowany zarabia 5 koła, skąd ona ma takie dane... znam dwóch dyplomowanych i się uśmiali jak to poczytali.
Dokładnie- boki zrywać. Może w bogatej gminie tak- u mnie niemożliwe.
Przykre to bo to niby NASZA pani minister a zamiast jakoś wspierać nauczycieli to jedzie po nas jak po łysej kobyle.moremi, kkisia lubią tę wiadomość