35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:no już jedynaka ustrzeliłaś, to teraz drugie chcesz tak?
no co Ty Chruszczowa się boisz?
lece obiad gotowaćkkisia, moremi, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
Widze ,ze sie nie nudzilyscie.Ja sie wyłaziłam po miescie 3godziny i nogi mi do dupy wlaza.Ale zakupy mlodemu na jutrzejszy wyjazd porobilam , spodnie i papucie tezkupilam
Prawie 3dni bede sama bo ze Stalowej Woli wracaja dopiero poznym wieczoremw neidziele , co tu robic??Ani nie poimprezuje , ani sie nie opijestara.krycha, kkisia, gretka, ania.g, iwcia77, Sabina, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
Widze ,ze sie nie nudzilyscie.Ja sie wyłaziłam po miescie 3godziny i nogi mi do dupy wlaza.Ale zakupy mlodemu na jutrzejszy wyjazd porobilam , spodnie i papucie tezkupilam
Prawie 3dni bede sama bo ze Stalowej Woli wracaja dopiero poznym wieczoremw neidziele , co tu robic??Ani nie poimprezuje , ani sie nie opijekapturnica, iwcia77, Sabina, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No w koncu doczytalam. Kometo, u mnie juz duzo lepiej. Prawie uporalam sie z przeziebieniem. Oj oczy mi sie kleja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:23
stara.krycha, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
Prawie 3dni bede sama bo ze Stalowej Woli wracaja dopiero poznym wieczoremw neidziele , co tu robic??Ani nie poimprezuje , ani sie nie opije
A właśnie - był temat obuwniczy-
pantofle domowe = papucie = CIAPY
tak się u mnie nazywajakapturnica, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:No w koncu doczytalam. Kometo, u mnie juz duzo lepiej. Prawie uporalam sie z przeziebieniem. Oj oczy mi sie kleja...
Witaj w domu, martwily my sie o Ciebie!
Zofia8, moremi, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A właśnie - był temat obuwniczy-
pantofle domowe = papucie = CIAPY
tak się u mnie nazywaja
stara.krycha, macduska, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A nasz Misiek? O tej godzinie już z Danką pędzi w poszukiwaniu pampersow, później okna myje, obiad gotuje, pranie wstawia i prasuje
Na spacerze.'stanelam w miejscu, Danka po krzakach szalala a ja spalam na stojaco wiec jak pisac? Na szczescie malz dzisiaj wrocil i jutro pospie do 5:-)stara.krycha, kkisia, kapturnica, iwcia77, ania.g, Sabina, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dzisiaj spalam
Na spacerze.'stanelam w miejscu, Danka po krzakach szalala a ja spalam na stojaco wiec jak pisac? Na szczescie malz dzisiaj wrocil i jutro pospie do 5:-)kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ale piszecie łał!!! nie jestem wstanie nadgonic Was ale:
Elfik super wiadomosci
Mamy zaciazone poprostu czas szaleje
Staraczki no cóz oby jak najszybciej sie udało
A mamuski piekne dzieciaczki macie
u nas powoli dochodzimy do siebie,odpoczywamy od myslenia za tydzien maz zabiera na wyprawe - miedzynarodowy zjazd rycerzy
a tak wogóle dalam sie namówic i we wtorek bylam w klinice w poradni patologii ciazy ( nie jestem w ciazy ale moze jeszcze kiedys) z polecenia genetyk. Lekarka powiedziała,ze postaramy sie zawalczyc o ewentualną ciąze ale najpierw musi mi wykonac badanie czy nie mam zrostow po poronieniach i chce obejrzec tego miesniaka no i jak jajowody i jajniki wygladaja,wiec za 2 cykle bede miała wykonane badania 2w1 HSG i SIS!
No i sie potem zobaczy co dalej! No i chcemy dalej zawalczyc o adopcje ale zmieniamy oao na blizej naszego miejsca zamieszkania.
To tyle co u nas!
Pamietam o WasArwena, macduska, kkisia, SolarPolar, Margolcia88, gretka, iwcia77, ania.g, Zofia8, Sabina, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Krakonka, Niuta, Magda*, BISCA, chruszczow, gosia7122, Reni, peppapig, megan8, Mega, paszczakin, Aasiula, malgos741, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny