35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tylko na dwupak reflektuje, po invitro zreszta mam jakby ciut wieksze szanse. Smacznego!chruszczow wrote:no już jedynaka ustrzeliłaś, to teraz drugie chcesz tak?
no co Ty Chruszczowa się boisz?
lece obiad gotować
nick nieaktualny, moremi, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
Widze ,ze sie nie nudzilyscie.Ja sie wyłaziłam po miescie 3godziny i nogi mi do dupy wlaza.Ale zakupy mlodemu na jutrzejszy wyjazd porobilam , spodnie i papucie tezkupilam
Prawie 3dni bede sama bo ze Stalowej Woli wracaja dopiero poznym wieczoremw neidziele , co tu robic??Ani nie poimprezuje , ani sie nie opije
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNa forum sie mozesz poudzielac, zawsze to godzinka zlecikapturnica wrote:Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
Widze ,ze sie nie nudzilyscie.Ja sie wyłaziłam po miescie 3godziny i nogi mi do dupy wlaza.Ale zakupy mlodemu na jutrzejszy wyjazd porobilam , spodnie i papucie tezkupilam
Prawie 3dni bede sama bo ze Stalowej Woli wracaja dopiero poznym wieczoremw neidziele , co tu robic??Ani nie poimprezuje , ani sie nie opije
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No w koncu doczytalam. Kometo, u mnie juz duzo lepiej. Prawie uporalam sie z przeziebieniem. Oj oczy mi sie kleja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:23
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kryska nie pekaj chruszczow jest bardzo handsome..
A właśnie - był temat obuwniczy-
pantofle domowe = papucie = CIAPY
tak się u mnie nazywaja
kapturnica, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, Zocha nam zmartwychwstala!Zofia8 wrote:No w koncu doczytalam. Kometo, u mnie juz duzo lepiej. Prawie uporalam sie z przeziebieniem. Oj oczy mi sie kleja...
Witaj w domu, martwily my sie o Ciebie!
Zofia8, moremi, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiapa to u mnie taka mniej rozgarnieta osobamacduska wrote:A właśnie - był temat obuwniczy-
tak się u mnie nazywaja
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ciapa to u mnie taka mniej rozgarnieta osoba

u mnie też a ciapy to - domowe pantofle
ale też dwie lub więcej nierozgarniętych osób
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlasnie! zastanawialam sie czy tak mowi maz czy tylko rodzina czy to regionalne...macduska wrote:A właśnie - był temat obuwniczy-
tak się u mnie nazywaja
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj spalammoremi wrote:A nasz Misiek? O tej godzinie już z Danką pędzi w poszukiwaniu pampersow, później okna myje, obiad gotuje, pranie wstawia i prasuje

Na spacerze.'stanelam w miejscu, Danka po krzakach szalala a ja spalam na stojaco wiec jak pisac? Na szczescie malz dzisiaj wrocil i jutro pospie do 5:-)
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam pytac, jak mozna spac na stojaco. Ale potem mysle sobie: a jak mozna wstawac o 5?!SolarPolar wrote:Dzisiaj spalam
Na spacerze.'stanelam w miejscu, Danka po krzakach szalala a ja spalam na stojaco wiec jak pisac? Na szczescie malz dzisiaj wrocil i jutro pospie do 5:-)
kapturnica, iwcia77, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ale piszecie łał!!! nie jestem wstanie nadgonic Was ale:
Elfik super wiadomosci
Mamy zaciazone poprostu czas szaleje
Staraczki no cóz oby jak najszybciej sie udało
A mamuski piekne dzieciaczki macie
u nas powoli dochodzimy do siebie,odpoczywamy od myslenia za tydzien maz zabiera na wyprawe - miedzynarodowy zjazd rycerzy

a tak wogóle dalam sie namówic i we wtorek bylam w klinice w poradni patologii ciazy ( nie jestem w ciazy ale moze jeszcze kiedys
) z polecenia genetyk. Lekarka powiedziała,ze postaramy sie zawalczyc o ewentualną ciąze ale najpierw musi mi wykonac badanie czy nie mam zrostow po poronieniach i chce obejrzec tego miesniaka no i jak jajowody i jajniki wygladaja,wiec za 2 cykle bede miała wykonane badania 2w1 HSG i SIS!
No i sie potem zobaczy co dalej! No i chcemy dalej zawalczyc o adopcje ale zmieniamy oao na blizej naszego miejsca zamieszkania.
To tyle co u nas!
Pamietam o Was
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, ania.g, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Krakonka, Niuta, nick nieaktualny, BISCA, chruszczow, gosia7122, Reni, nick nieaktualny, megan8, Mega, paszczakin, Aasiula, malgos741, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny