35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja tesciowa, kochana acz gadatliwa tesciowa jutro od nas wyjezdza. Przez tydzien zajmowala sie synem mojego M, robila kolacje i zrobilami cale prasowanie. I dzisiaj wracajac do domu, na stole przepiekny bukiet kwiatow, od niej dla mnie z podziekowaniem. ??? Trafilam na perle
macduska, mamatrojki80, chruszczow, Zofia8, ola_35, ComeToMeBaby, Dziobak, inessa, moremi, Sabina, gretka, Krakonka, Arwena, megan8, peppapig, Mega, iwcia77, kkisia, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Moja tesciowa, kochana acz gadatliwa tesciowa jutro od nas wyjezdza. Przez tydzien zajmowala sie synem mojego M, robila kolacje i zrobilami cale prasowanie. I dzisiaj wracajac do domu, na stole przepiekny bukiet kwiatow, od niej dla mnie z podziekowaniem. ??? Trafilam na perle
Tesciowa do pozazdroszczenia
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8
-
BISCA wrote:Moja tesciowa, kochana acz gadatliwa tesciowa jutro od nas wyjezdza. Przez tydzien zajmowala sie synem mojego M, robila kolacje i zrobilami cale prasowanie. I dzisiaj wracajac do domu, na stole przepiekny bukiet kwiatow, od niej dla mnie z podziekowaniem. ??? Trafilam na perle
A na powaznie, to zazdroszcze.
BISCA lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, zezarlo mi posta
Krycha, dzieki za pamiec
Sorry,ze dopiero odpowiadam ale probuje Was nadrobic.
Jestem powizycie : jak na razie wyprodukowalam 12 jaj. Te z prawego jajnika sa ok 10 mm, te z lewego wieksze (najwiekszy 20 mm ). Oczywiscie zapomnialam sie zapytac czy moga bys nowe itd.W sume moja gyn zadowolona. Hormony OK, endometrium 10 MM, OK.
W poniedzialek wieczorem ostatnie USG, zeby ustalic czy punkcja w srode czy w czwartek. Zaczyna sie robic bardzo powaznie. Zaczyna do mnie docierac. A taki byl luzik ...Punkcja albo w sobote albo w niedziele. No wlasnie i tu pierwszy znak zapytania : jesli bedzie co "transferowac" bo nie wiadomo czy
sie uda uzyskac przynajmniej jeden porzadny zarodek. I tu sie stres zaczyna.
Pozatym samopoczucie OK. Na poczatki stymulacji bolala mnie glowa ale jest OK. Czuje pracujace jajniki, i to chyba wszystko
Ide nadrabiac
Ależ naprodukowałaśDo soboty to one jeszcze sporo narosną min 2mm dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:34
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem
cieszę się, że u Ciebie idzie wszystko do przodu
była dzisiaj z piesławem na kontroli blizny i jest ok
oraz zrobić przegląd skutera - jak zgubiłam w zeszłym roku tablicę rejestr i zgłosiłam na psiarni to wypada ją w tym roku wyrobić od nowa a przy okazji zrobić zmiane adresu
no ale musze mieć aktualny przegląd - i tu były schody, nie chcieli mi podbic dowodu, bo nie miałam tablicy i kółko sie zamyka eh...a tak poza tym to rok jeździłam bez przeglądu
BISCA wrote:Co tu taki spokoj ?
Gdzie wszystkie ? Pani ? Ksiondz ?
Nikt nie dozoruje forum ?Sabina, moremi, Mega, BISCA, paszczakin, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A dzis moja corka ma 14 urodziny... Za chwile Adas bedzie mial rok, a potem 14... Jak ten czas zapitala.
Sabina, Dziobak, moremi, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem jestem
cieszę się, że u Ciebie idzie wszystko do przodu
była dzisiaj z piesławem na kontroli blizny i jest ok
oraz zrobić przegląd skutera - jak zgubiłam w zeszłym roku tablicę rejestr i zgłosiłam na psiarni to wypada ją w tym roku wyrobić od nowa a przy okazji zrobić zmiane adresu
no ale musze mieć aktualny przegląd - i tu były schody, nie chcieli mi podbic dowodu, bo nie miałam tablicy i kółko sie zamyka eh...a tak poza tym to rok jeździłam bez przeglądu
Laski z duzymi dzieciurami - co wasze dzieciatka pragnely na 14 urodziny?moremi lubi tę wiadomość