35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Obecny chetnie, nie raz proponował różne aktywności, ale mój były obecnego nie znosi i to tez zaszczepił.
Ja nie wiem, co z tym wszystkim zrobić. Rozumiem uczucia syna, myślę, że zachowywałabym się tak, jak on. Nie potrafię go "obudzić" do życia, dlatego proponowałam mu jakąś terapię, warsztaty rozwojowe itp. Ale były takie rzeczy kwituje "nie jesteś psycholem", więc i tu nastawienie negatywne.
Do tego syn przeżywa nasze obecne problemy, które są poważne. Myślę, że brak mu poczucia bezpieczeństwa. Ja robię, co mogę, generalnie daję radę, ale jak mam niż, to pewnie go to przeraża.
Liczę na te wakacje. Będą zmiany duże, może to go pobudzi
Swoja droga powinien dostac porzadny wpierdol(były , nie syn )ComeToMeBaby, Krakonka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o, już wiem- pójdę se w spodniach:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Manu-Garcia,MG0508,2014,item,20302.html
heheheheeComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Bisca, interesuje Cię magnes Afrykanski? Z drewna hebanowego malowany ze sloniem lub zyrafa w ksztalcie Afryki, recznie robiony przez Masajow z Keni?
Mega, moremi, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dopije co mam dopic i pojde spac ,ciezki dzien mialam stomatolg,rehab.Heli ,zalatwianie spraw zwiazynych z
anna maria, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Kometa, ja swoja kupilam w tym salonie http://www.cymbeline.com/pl_PL/
ale to bylo daaaawno temu
Dziewczyny, myslalam, ze sobie pospalam godzinke ale maz mnie uswiadomil, ze tylko 20 minut, wiec juz za chwile oddam sie w objecia Morfeusza. Mam nadzieje, ze mnie mocno przytrzyma i pospie do rana
DobranocBISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Tez zmykam dobrej nocki
Aniag fajnie ze córka sie przełamała i poszła na egzaminy, macie duży stres już za sobą, teraz bedzie tylko lepiej
Dziobak sto lat dla córki
Jak to mawia moja córka: papatkiAasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie daję rady już.
cały czas w okolicach 37,2- 37,3.
zrobiłam sobie chociaż fervexa, jak nie przejdzie będę musiała zapodać se gripexa. w sumie- przed @ jestem to przecież mogę...
eh
i już mnie w krzyżu łupie, przyjdzie ta franca jedna coś czuję. HSG mnie nie ominie. shit.
Ja mam 37,5 od dwóch dni.
Ale thiocodin działa, tyle że co 5 godzin muszę brać. Ale kaszel rzadszy, więc czuję się znacznie lepiej. Mimo to jestem wykończona też. Na myśl o jutrzejszym żłobku chce mi się płakać.
Ale odżałuję i wezmę taksówkę, blisko mam, to nie zbankrutuję. A popołudniu mąż może odbierze Małgosie
A jak będę się lepiej czuła, to pójdziemy do miasta, bo fajną kafejkę dzieciową znalazłam
A jak nie, to może w sobotę, albo w niedzielę... A jak nie, to na pewno w pon
Sabina, moremi, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
U mnie dziś kopią do nss swiatlowod, Europa w naszej wiosce, będzie super szybki internet i kablówka
Oczywiście jalk chuopa nie ma, to takie rzeczy, ja mam decydowac gdzie maja to do domu podłączyć.
I oczywiście pojawia się jakiś chętny na opony z naszego skradzionego CitroenaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:00
kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, Dziobak, gretka, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie daję rady już.
cały czas w okolicach 37,2- 37,3.
zrobiłam sobie chociaż fervexa, jak nie przejdzie będę musiała zapodać se gripexa. w sumie- przed @ jestem to przecież mogę...
eh
i już mnie w krzyżu łupie, przyjdzie ta franca jedna coś czuję. HSG mnie nie ominie. shit.moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość