35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko do facetów chodzęComeToMeBaby wrote:melduję się z domu.
nie było macania.
włożył i wyjął tak, że nic nie poczułam. i jeszcze pytał, czy nic nie bolało
ja to myślała, że on se wziernik zamontował i dopiero będzie się do mnie dobierał a on: może pani zejść z fotela...
ekspresowa robota. a ta mnie nastraszyła, ze lekarz będzie mnie badał. heh. gupia.
ja do facetów-ginekologów mam uraz. trochę mnie to nerwów kosztowało, ale starałam się na niego nie zwracać uwagi, no i położna też była w gabinecie, więc jakoś tak lżej. no i nie był gbur jakiś tylko całkiem sympatyczny.
przeżyłam. taka wprawka przed porodem
w końcu nikt mi nie da gwarancji, ze poród będzie przyjmować pani doktor... eh. ale jeszcze mnie lekki stresik trzyma.
kapturnica, mamatrojki80, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Heloł
Bursztyn się odezwała. Ma kryzys forumowy - jakoś nie może się zebrać, żeby tu wrócić -
Bedzie kiblowac. Z zachowania na pewno nie zda. O innych przedmiotach nie wspomne. Bedzie siedziec jak nic
kkisia, kapturnica, Dziobak, Reni, paszczakin, Bozia3, chruszczow, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo dla Polaków niepojęte, bo Polacy to lubią jakięs przesądy, Afrykańskie słonie maja trabe w dół na wszystkich zdjęciach i pamiatkach zawsze w dółBISCA wrote:Jasne, ja kocham wszystkie zwierzeta (i magnesy)

Pytałam sie tych znajomych, oni jeżdżą do sierocińca dla słoni. Słoń ma trąbe w górę jak po coś sięga, na pewno nie z radości
ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, moremi, ania.g, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza - z tego, co ja się orientuję i z tego, jak mnie pouczano - obcisłe majty wkładasz jak najszybciej po porodzie - właśnie wtedy, kiedy kurczy się macica - co by jej pomóc. Tak więc niepotrzebnie zwlekasz - bo to nie przynosi korzyści...
nosilam sciagajace spodenie, takze luz- juz sie prawie wciagnal.. ale te majty to jak gorset, one robia ciasniej niz ja naturalne mam
znaczy, kiedys tak mialam, ale wzielo i zniklo 
zalozylam gacie i troche za bardzo mnie jeszcze cisna- poczekam z ta talia osy.. spodnie obcislaki sie piorą, trzeba kupic jakis zamiennik..
iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.
dokladnie.. to super, ze az taki na 28 dni- ja musialam sobie strzelac stymulacyjny zastrzyk i antagoniste codziennie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:32
stara.krycha, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ja nie przeżywam próbki.
przeżywam faceta ginekologa.
mam blokadę psychiczną. uraz z dzieciństwa. truuuudneee spraaaawy....
ale walczę ze sobą. i tylko dlatego, że moja pani gin nie daje rady i przyszło mi się włóczyć po szpitalach. tak to bym chodziła do kobitek do końca życia.
A ja mam inne doswiadczenia. Uwazam, ze sa delikatniejsci
moremi, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyDojrzale moga peknac jak sie za duzo skacze i inne wygibasy robi. Nie strasze, ostroznosc tylko zalecam.BISCA wrote:Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.
moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH