35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:melduję się z domu.
nie było macania.
włożył i wyjął tak, że nic nie poczułam. i jeszcze pytał, czy nic nie bolało
ja to myślała, że on se wziernik zamontował i dopiero będzie się do mnie dobierał a on: może pani zejść z fotela...
ekspresowa robota. a ta mnie nastraszyła, ze lekarz będzie mnie badał. heh. gupia.
ja do facetów-ginekologów mam uraz. trochę mnie to nerwów kosztowało, ale starałam się na niego nie zwracać uwagi, no i położna też była w gabinecie, więc jakoś tak lżej. no i nie był gbur jakiś tylko całkiem sympatyczny.
przeżyłam. taka wprawka przed porodemw końcu nikt mi nie da gwarancji, ze poród będzie przyjmować pani doktor... eh. ale jeszcze mnie lekki stresik trzyma.
kapturnica, mamatrojki80, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Heloł
Bursztyn się odezwała. Ma kryzys forumowy - jakoś nie może się zebrać, żeby tu wrócić -
Bedzie kiblowac. Z zachowania na pewno nie zda. O innych przedmiotach nie wspomne. Bedzie siedziec jak nic
kkisia, kapturnica, Dziobak, Reni, paszczakin, Bozia3, chruszczow, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jasne, ja kocham wszystkie zwierzeta (i magnesy)
Pytałam sie tych znajomych, oni jeżdżą do sierocińca dla słoni. Słoń ma trąbe w górę jak po coś sięga, na pewno nie z radościComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, moremi, ania.g, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza - z tego, co ja się orientuję i z tego, jak mnie pouczano - obcisłe majty wkładasz jak najszybciej po porodzie - właśnie wtedy, kiedy kurczy się macica - co by jej pomóc. Tak więc niepotrzebnie zwlekasz - bo to nie przynosi korzyści...
nosilam sciagajace spodenie, takze luz- juz sie prawie wciagnal.. ale te majty to jak gorset, one robia ciasniej niz ja naturalne mamznaczy, kiedys tak mialam, ale wzielo i zniklo
zalozylam gacie i troche za bardzo mnie jeszcze cisna- poczekam z ta talia osy.. spodnie obcislaki sie piorą, trzeba kupic jakis zamiennik..iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.
dokladnie.. to super, ze az taki na 28 dni- ja musialam sobie strzelac stymulacyjny zastrzyk i antagoniste codziennie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:32
stara.krycha, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ja nie przeżywam próbki.
przeżywam faceta ginekologa.
mam blokadę psychiczną. uraz z dzieciństwa. truuuudneee spraaaawy....ale walczę ze sobą. i tylko dlatego, że moja pani gin nie daje rady i przyszło mi się włóczyć po szpitalach. tak to bym chodziła do kobitek do końca życia.
A ja mam inne doswiadczenia. Uwazam, ze sa delikatniejsci
moremi, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.
moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny