35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matka wszystko zależy od tego czy znajdzie ona telefon , bo młoda jej nie raz schowa tak ,ze nikt nie znajdzie hłe hłe. A wiem ,że ma znów młyn bo mała chora -uszy na antybiotyku jest
A ja sie tak nażarnęłam ,że ledwo sie ruszam
Ale ,żeby nie było dzis stricte wegetariański obiadek - młode ziemniaczki w ziołach i troszku cebulki smażonej i do tego micha sałaty z ogórasem i pękammoremi, Zofia8, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Matka wszystko zależy od tego czy znajdzie ona telefon , bo młoda jej nie raz schowa tak ,ze nikt nie znajdzie hłe hłe. A wiem ,że ma znów młyn bo mała chora -uszy na antybiotyku jest
A ja sie tak nażarnęłam ,że ledwo sie ruszam
Ale ,żeby nie było dzis stricte wegetariański obiadek - młode ziemniaczki w ziołach i troszku cebulki smażonej i do tego micha sałaty z ogórasem i pękam
Spoko, jak mój chlop wróci to jej napisze numer listu przewozowego i sobie do UPS zadzwonii ustali co i jak.
moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Kissia super
Kometa, Ty tak przezywasz zwykle pobranie probki, co to bedzie dalej ...moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ale bedzie lada moment i twarda dupke musi miec
A ja sie nakrecam tym, ze znowu awatara nie moge zmienic, a takie mega boskie zolte szpile wynalazlam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:01
Zofia8, moremi, BISCA, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie mojego Artyste. Zawsze przyjmuje takie pozy w trakcie popoludniowej drzemki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b94a484659a.jpgmoremi, mamatrojki80, Reni, BISCA, Dziobak, Bozia3, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Luna76, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
stara.krycha wrote:A daj dziewczynie poprzezywac. Ona bidna ani w ciazy, ani dzieciata. To niech sie chociaz "zwyklymi" wizytami nakreca!
stara.krycha, Natka_79, Reni, gretka, kapturnica, Bozia3, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak mi się przypomniała insemka u Reni z trzema lekarzami i ona w krótkiej koszulce. Kometa by chyba zeszła przed gabinetem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:09
moremi, BISCA, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Tego nie wie nikt, wie tylko zainteresowana, a ja juz wywalam tego kija za okno i nie draze.
Mi w szpitalu jak robili usg na obchodzie, to w jednym gabinecie było 4 facetów i jedna babka. No nie da się uniknąć.stara.krycha, kapturnica, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja tam myślę, że drążyć nie musimy, ale Kometa raczej powinna się uporać z tymi koszmarami, bo przy słabym nasieniu to nie wiadomo jakie bedzie dalsze postępowanie, a na zajście naturalne to może się uda, a może nigdy. Teraz to hsg i pewnie będzie facet robił.
Mi w szpitalu jak robili usg na obchodzie, to w jednym gabinecie było 4 facetów i jedna babka. No nie da się uniknąć.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pozwalasz mu spać w kojcu dla dziecka???
Zofia8 wrote:Zobaczcie mojego Artyste. Zawsze przyjmuje takie pozy w trakcie popoludniowej drzemki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:35
BISCA, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ale ten lekarz co mnie dźgał łany był mhmmmoremi wrote:Tak mi się przypomniała insemka u Reni z trzema lekarzami i ona w krótkiej koszulce. Kometa by chyba zeszła przed gabinetem
BISCA, moremi, kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
że w czym robić????
w żyłe przeciwbólowy i rzeźnia
ból taki, że aż się chce stolca postawić
masakra
stara.krycha wrote:Ale hsg to raczej na spiocha w znieczuleniu robia, wiec w sumie bez roznicy kto. Co nie zmienia faktu, ze masz racje.kapturnica, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość