35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, zdrowia, płodności, energii, dobrego nastroju
A teraz weź ibuprom, nifuroksazyd, odczekaj godzinkę i baluj w łożnicy. Dasz radęNajwyżej z zastrzeżeniem, żeby chłop Tobą nnie potrząsał za bardzo
Luna76, chruszczow, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Luna, zdrowia, płodności, energii, dobrego nastroju
A teraz weź ibuprom, nifuroksazyd, odczekaj godzinkę i baluj w łożnicy. Dasz radęNajwyżej z zastrzeżeniem, żeby chłop Tobą nnie potrząsał za bardzo
Już brałam... ale namula mi żołądek nadal. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehe no to taki jest muślin z wierzchu chyba, cieniutki, dlatego tak wygląda. nie ma dużo tych zdjęć właśnie. taki model
venus ve 8590Zrobisz piorunujące wrażenie na narzeczonym
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już wylazłam z wanny....zaraz się tu pewnie narażę kobitkom...ale jeszcze chciałam Kometa, zebyś przemyślała sprawę kolorowych butów, szarf itp....
Dodawać do tak pięknej i subtelnej sukni bordowe buty - to trochę wiocha...(to oczywiście tylko moje zdanie) - podobnie, jak dodaje się do białych sukien buty ciemnoniebieskie czy ciemnozielone. To może jest kolorowe - ale również jarmarczne...Elegancka kiecka ma dodatki ciemniejsze od siebie o ton czy kilka tonów - a nie rypać takie kontrasty....to tak samo - jak białe buty do bordowej sukienki.
Do biało-śnieżnych i mlecznych sukien - srebra, szarości, do kremowych - waniliowe, jasno beżowe, blado pomarańczowe...itp...mają też być buty na jasnej podeszwie....
No tyleWięcej się nie wtrącam...
Zrób fotę w tej kiecce i wrzuć tu nam...chyba, że dopiero się pokażesz na ślubie?
ComeToMeBaby, Reni, Natka_79, kkisia, Arwena, BISCA, Aasiula, Zofia8, Krakonka, macduska, ania.g, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kometa, sukienka : tak, jest bardzo ladna, sliczny dol i Tyl
kolorowym dodatkom : nie nie i jeszcze raz nie. zgadzam sie na 100 % z bozia. Jezeli chodzi o bolerko to tez wyeliminowala tem pomysl.
Ja bym doadal piekny bukiet z bialych roz, luzny kok (moze cos w stylu side hair) + ladne kolczyki i tyle. Wszystkie inne kolorowa dodatki, broszki, szale, rekawiczki i inne pàierdoly sa kompletnie zbedne przy tej sukience.
Oczywiscie, to tylko moje zdanie
Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, Zofia8, Natka_79, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Luna, w takim razie za Twoje zdrówko, najlepszego!
kurwa znowu 78siem stron o kiecce, renece opadajo
ja czytam już szóstą część książki, którą kiedyś mi poleciłaś - o transerfingu...wciągnęło mnie trochę to nawet..
Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:niech bendzie pochwalony
mea kulpa ojcze andzejujusz nie bede o kieckach (tym bardziej ze my anty slubowi )
Jak tam Tupus ?BISCA, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość