35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna 100 latek i spełnienia marzeń

Kisia super wieści ... czerwiec piękny miesiąc
Kometa mi się podoba sukienka
Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
myslisz, że to zależy od tego w co się wierzy albo nie? CHyba po prostu coś tam jest albo nie ma, niezaleznie od naszej wiedzy i wiary?ComeToMeBaby wrote:Bozia- tu bardziej się do oobe odniosłam wlaśnie.
No- a jest to ryzyko. Zależy w co się wierzy albo w co się nie wierzy. W każdym razie jest to nieznane. Zabawy z podświadomością są bardzo ryzykowne- można całkiem sfiksować i skończyć w białym fartuchu z rękawami zawiązywanymi na plecach
Heretyczka, ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynyHeretyczka wrote:a widzisz

spróbuj oobe
dopiero cie wciągnie

Hera,ty niezla jesteś
,właśnie musiałam sobie wygooglować co to transfering
no i oobe(to juz obiło sie o uszy)
takie tematy i twoja zadziorna osobowośc (w każdym razie forumowa)..no no
Heretyczka, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dla mnie to podejrzane, ja wysyłałam do niej paczkę w styczniu i do tej pory jej nie dostała...Bozia3 wrote:cos tam u tej Iwci na poczcie musi byc na rzeczy....jakieś kradziejstwo uskuteczniają.....
mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnykto nie chce niech nie wierzy
widziałam swoje miejsce pracy/byłam tam niefizycznie jakis miesiąc przed wyjazdem do DE
wiecie że pracuje w szkole
od czasu przyjazdu ciągle opisywałam to miejsce jak wygląda, wszyscy słyszeli a już napewno moja znajoma z która mieszkamy i która mi pomagała z ta pracą....
poszłysmy na rozmowe w sprawie pracy i przed rozmowa jej powiedziałam-widzisz, to jest własnie to miejsce....
jeszcze nie doszła do siebie
Magda*, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, stara.krycha, ania.g, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie tak jestBozia3 wrote:myslisz, że to zależy od tego w co się wierzy albo nie? CHyba po prostu coś tam jest albo nie ma, niezaleznie od naszej wiedzy i wiary?
niech sie każdy sam przekona, nic nie zastapi własnego doświadczenia
Bozia3, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o ja pierdziu....niby fajnie, ale nie wiem, czy mnie by to nie przerażało...Heretyczka wrote:kto nie chce niech nie wierzy
widziałam swoje miejsce pracy/byłam tam niefizycznie jakis miesiąc przed wyjazdem do DE
wiecie że pracuje w szkole
od czasu przyjazdu ciągle opisywałam to miejsce jak wygląda, wszyscy słyszeli a już napewno moja znajoma z która mieszkamy i która mi pomagała z ta pracą....
poszłysmy na rozmowe w sprawie pracy i przed rozmowa jej powiedziałam-widzisz, to jest własnie to miejsce....
jeszcze nie doszła do siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie....to, że np. miesiąc wcześniej mogę zobaczyć co się wydarzy.....nie wiem - czy mam na to ochotę...no i wiesz...jak może być przerąbane - jeśli masz faceta z takimi umiejętnościami - zaraz by mnie wypatrzył, że za tydzień wybieram się na duży zestaw do mcdonalda...Heretyczka wrote:ale co?
fakt że jestes niefizyczna, niezniszczalna i wieczna?
ciało służy tylko do zbierania doświadczeń
ComeToMeBaby, Mega, stara.krycha, Reni, SolarPolar, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Właśnie, Pepa - gratulacje, kolejny chłopak na forum, wojna idzie czy jak
tez bym chciała....syna nie wojnę
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH