35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:patrze i widzę ze ten Haramein porusza tematykę podobna jak Gregg Braden.
Mówiąc szczerze fizyka kwantowa jest dla mnie bardzo pasjonująca.Zagadkowa a zarazem wiele wyjasniajaca.
uwielbiam ich obu -
Dziobak wrote:O, Pani w temacie. Dziecko moje starsze zazyczylo sobie na urodziny KTM ( Pani wie pewnie co to ) i mialo dlugo focha, ze nie dostanie. Lubie w niej to, ze nie jest rozowa Barbie, ale takie zabawki sa chyba jednak ciut niebezpieczne.
Laski z duzymi dzieciurami - co wasze dzieciatka pragnely na 14 urodziny?Sabina, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest jest znalazla sie moja lajza
Pozostala 2 obudzila mnie skaczac na mnie i na okno
wygladam a on siedzi i piszczy
to poszlam i przynioslam go do domu
teraz juz lezy obok
Bry i dobranocgretka, Krakonka, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Sabina, paszczakin, chruszczow, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!!
Kkisia ciesze sie ,ze juz po Twoim strachu , widzisz poszło to w świat se polatać a Ty sie trzęsiesz bidna .
Poza tym jak paCZam w okno to wiem ,ze wiosna .Moje wiśnie i czereśnie tak pieknie kwitna juzkkisia, Aasiula, Sabina, Bozia3, chruszczow, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja już po oddaniu krwi FSH gin kazal zrobic
Ale dzisiaj sobota !! Mialam spac
Kapta jak już beda owoce na tych drzewach to uwazaj kiedys wstaniesz rano I wsztsko wyzarte bedzie hyhyhy przez moJOM osobeha
kkisia, gretka, kapturnica, Sabina, chruszczow, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po przespanej nocy
Za wczesnie sie pochwalilam wyjsciem z choroby. Jest duuuzo lepiej ale nos nadal zatkany.
Zycze milego dnia
Kissia juz mozesz odetchnac. Wczoraj good news a dzis powrot kotaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 07:49
kkisia, Sabina, chruszczow, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:wogóle ovu jest mało dostosowane do fołnów.
ile razy mi się to dziadostwo zawiesza...
wysyła i nie może wysłać.
piętnaście razy klikam zanim mi polubi.
wykres jak chcę uzupełnic na fołnie to pięć razy celuję w odpowiedni dzień, chyba że na giga powiększeniu...
masakra.kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Polar gratulejszyn chopaka
kapturnica, kkisia, malgos741, Zofia8, mamatrojki80, Bozia3, chruszczow, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rańca
kawka zrobiona i spadam do roboty...
Polar pomyliłam się wczoraj zmęczona byłam ...ale co tam nie odwołuję
Pepa gratulacje
Sabina, kkisia, SolarPolar, chruszczow, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017