35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry sobotnio.
Kapta, czeresnie juz kwitną?
Polecę zobaczyć swoją- ostatnio poruszam się tylko na trasie garaż- samochód, świata nie widzę.
Nie spię od piątej- stres mocno udeptany wyłazi jednak.
Pepa- super wiadomosci!
Kisia i Bliska - trzymam kciugi- kegli nie bo przy zabiegu trudno będzie.
Pozdrawiam wszystkie babki!Sabina, kkisia, kapturnica, gretka, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja dzień yyyy! Ktoś nam slonce zakosil!
Kisiek, dobre wieści, super. Małego plywaka Helki nie widzialam! BuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 08:34
kkisia, gretka, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam z rańca
kawka zrobiona i spadam do roboty...
Polar pomyliłam się wczoraj zmęczona byłam ...ale co tam nie odwołuję
Pepa gratulacjemalgos741, kkisia, Zofia8, gretka, SolarPolar, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam nadzieję, że jej pięknie wykrakalas
Sabina, kkisia, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Wstalam dzisiaj o 3.15 - nie pisalam bo nie chcialam Was budzic. Oczywiscie wieczorem zasnelam ok19 . Weszlam do domu- a tam sajgon a maz na kanapiel lezy. Zwrocilam mu uwAge zeby posprzatal po sobie i polazlam na gore by nie eksplodowac ( bylam bliska) . Wzielam prysznic, ubralam pizamke i polozylam sie szczesliwa do lozka - moglam w koncu na spokojnie pogapic sie w tv . Dlugo to nie trwalo. Pobudka samoistnia 3.15! A teraz chce mi sie spac. Seksu zero, slaba komunikacj miedzy nami- moze powinnam go wymienic na inny model? Z wiekiem go lubie coraz mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 08:34
Sabina, gretka, stara.krycha, kkisia, Aasiula, Dziobak, Mega, BISCA, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa nie widzialam ani jednej sukienki. Ja uwazam ze twoj pomysl kontrastu jest ok. Przelamanie tej bieli mocno kontrastowo to dobry pomysl - zadna wiocha. Nie ma nic gorszego jak pani mloda cala w bieli - beza lub sniezynka. Mi ogolnie moda slubna sie nie podoba ale jak jest z jajem to ok.
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny