35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:odniosłam się do ryzyka. bo jeśli wierzysz w Boga (u Chrześcijan) to takie łażenie na drugą stronę, korzystanie z usług wróżek czy inne historie są uznawane za grzech, bratane się z demonami, opętanie. Nie wolno ci zgłębiać tajemnic. Zakazane. Czyli- dopuszcza się istnienie demonów, szatanów, jakichś mocy. Jeśli zaś nie wierzysz w Boga to tez nie wierzysz w jego zakazy i sam podejmujesz decyzję- tylko jak nazwiesz to co tam zastaniesz? Jeśli zastaniesz. Kwestia odwagi. Zaryzykujesz? A nie wiadomo co tam siedzi.
I tak, może istnieć bez naszej wiary i wiedzy. Tak samo jak alternatywny świat w kosmosie, alternatywna czaso-przestrzeń itd. Polecam filmy dokumentalne z Morganem Freemanem na discovery.
głupoty piszesz
widać że nie siedzisz w temacie
miej odwage i sama podnies sobie swiadomość....już nigdy nie wrócisz do starych przekonań, nie ma diabłów demonów i innych straszydeł, czlowiek to wystarczające zło
ComeToMeBaby, stara.krycha, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie....to, że np. miesiąc wcześniej mogę zobaczyć co się wydarzy.....nie wiem - czy mam na to ochotę...no i wiesz...jak może być przerąbane - jeśli masz faceta z takimi umiejętnościami - zaraz by mnie wypatrzył, że za tydzień wybieram się na duży zestaw do mcdonalda...
ale to nie jest tak, podobno teraz wczoraj i jutro istnieją równolegle, twoja niefizyczna strona, twoje jestestwo ma dostep do wszystkich informacji jakie istnieją, to był tylko mały kadr...nie jestem na tyle zaawansowana jak np Robert Monroe czy Bruce Moen...jestem tylko amatoremstara.krycha, Magda*, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:pierwszy raz mi sie zdarzyło
ale to nie jest tak, podobno teraz wczoraj i jutro istnieją równolegle, twoja niefizyczna strona, twoje jestestwo ma dostep do wszystkich informacji jakie istnieją, to był tylko mały kadr...nie jestem na tyle zaawansowana jak np Robert Monroe czy Bruce Moen...jestem tylko amatoremiwcia77 lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Maz mi zaniemogl, wchodze tu, pacze, a tu Andzej prorok.
A powaznie, ja tam wierze w takie rzeczy, moja prababcia byla tzw. szeptucha.
U mnie z mojej strony i z męża takie czarownice. Aż strach pomyśleć, co z Małgośki wyrośnieTo ponoć się przenosi przeskakując pokolenie.
Ale Małgosia ma byc przede wszystkim neurochirurgiem-noblistąJak zostanie w Polsce i będzie pracowała w szpitalu, to se może dorabiać czarowaniem
stara.krycha, Bozia3, gretka, Mega, paszczakin, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Bartoszewski dziś umarł, kończy się pewna epoka.
Bardzo lubiłam go słuchać. Pięknie mówił. I mądrze. Świetny facet był. I do końca bystry umysłDługie, wartościowe życie.
mamatrojki80, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Mega, kkisia, kapturnica, Zofia8, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:U mnie z mojej strony i z męża takie czarownice. Aż strach pomyśleć, co z Małgośki wyrośnie
To ponoć się przenosi przeskakując pokolenie.
Ale Małgosia ma byc przede wszystkim neurochirurgiem-noblistąJak zostanie w Polsce i będzie pracowała w szpitalu, to se może dorabiać czarowaniem
Masz rację, ja też córe na doktora pcham! niech mi leczy artretyzm na starośćKrakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No chyba jednak nie pierwszy, pamietam jak pisalas o Twoim "widzeniu" Ciebie i obecnego meza zanim sie poznaliscie. Czy cos pokrecilam?
stara.krycha, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to chyba nie tak...pamiętam, że dzień przed spotkaniem z nim - miała chyba sen - w którym widziała "dobry dom" - jakoś tak to było ...
Dom spokojnej starości?
Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, chruszczow, Reni, Zofia8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ty Hera zapomniałaś że ja nie wierzę w Boga? No to również nie w demony i nie w szatany.
Jakaś energia może być, ale nie- nie siedzę w temacie.
wszystko składa sie z energii, jest tylko rózny stan skupienia, nie musisz w to wierzyc to nauka, poczytaj czasami Einsteina
moim aktualnym guru jest Nassim Haramein(na youtube - przekroczyc horyzont zdarzen)
świat jest niesamowity ale jak bardzo zajebisty musi byc jego autor?
stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to chyba nie tak...pamiętam, że dzień przed spotkaniem z nim - miała chyba sen - w którym widziała "dobry dom" - jakoś tak to było ...
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hera, z energią się zgadzam w 100%, ale czy ona ma autora to już do dyskusji. Chyba, że energia "pierwotna" będzie nazwana autorem. Ale to też energia. Mówią o "impulsie". Ale ten impuls to też energia. Rzecz nierozstrzygnięta.
Magda* lubi tę wiadomość