X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    odniosłam się do ryzyka. bo jeśli wierzysz w Boga (u Chrześcijan) to takie łażenie na drugą stronę, korzystanie z usług wróżek czy inne historie są uznawane za grzech, bratane się z demonami, opętanie. Nie wolno ci zgłębiać tajemnic. Zakazane. Czyli- dopuszcza się istnienie demonów, szatanów, jakichś mocy. Jeśli zaś nie wierzysz w Boga to tez nie wierzysz w jego zakazy i sam podejmujesz decyzję- tylko jak nazwiesz to co tam zastaniesz? Jeśli zastaniesz. Kwestia odwagi. Zaryzykujesz? A nie wiadomo co tam siedzi.

I tak, może istnieć bez naszej wiary i wiedzy. Tak samo jak alternatywny świat w kosmosie, alternatywna czaso-przestrzeń itd. Polecam filmy dokumentalne z Morganem Freemanem na discovery.

głupoty piszesz
    widać że nie siedzisz w temacie
    miej odwage i sama podnies sobie swiadomość....już nigdy nie wrócisz do starych przekonań, nie ma diabłów demonów i innych straszydeł, czlowiek to wystarczające zło

ComeToMeBaby, stara.krycha, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi zaniemogl, wchodze tu, pacze, a tu Andzej prorok.
    A powaznie, ja tam wierze w takie rzeczy, moja prababcia byla tzw. szeptucha.

Bozia3, Magda*, chruszczow, kkisia, BISCA, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartoszewski dziś umarł, kończy się pewna epoka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie....to, że np. miesiąc wcześniej mogę zobaczyć co się wydarzy.....nie wiem - czy mam na to ochotę...no i wiesz...jak może być przerąbane - jeśli masz faceta z takimi umiejętnościami - zaraz by mnie wypatrzył, że za tydzień wybieram się na duży zestaw do mcdonalda...;)
    pierwszy raz mi sie zdarzyło
    ale to nie jest tak, podobno teraz wczoraj i jutro istnieją równolegle, twoja niefizyczna strona, twoje jestestwo ma dostep do wszystkich informacji jakie istnieją, to był tylko mały kadr...nie jestem na tyle zaawansowana jak np Robert Monroe czy Bruce Moen...jestem tylko amatorem

stara.krycha, Magda*, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pierwszy raz mi sie zdarzyło
    ale to nie jest tak, podobno teraz wczoraj i jutro istnieją równolegle, twoja niefizyczna strona, twoje jestestwo ma dostep do wszystkich informacji jakie istnieją, to był tylko mały kadr...nie jestem na tyle zaawansowana jak np Robert Monroe czy Bruce Moen...jestem tylko amatorem
    No chyba jednak nie pierwszy, pamietam jak pisalas o Twoim "widzeniu" Ciebie i obecnego meza zanim sie poznaliscie. Czy cos pokrecilam?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Maz mi zaniemogl, wchodze tu, pacze, a tu Andzej prorok.
    A powaznie, ja tam wierze w takie rzeczy, moja prababcia byla tzw. szeptucha.

U mnie z mojej strony i z męża takie czarownice. Aż strach pomyśleć, co z Małgośki wyrośnie :) To ponoć się przenosi przeskakując pokolenie.
    Ale Małgosia ma byc przede wszystkim neurochirurgiem-noblistą ;) Jak zostanie w Polsce i będzie pracowała w szpitalu, to se może dorabiać czarowaniem :)

stara.krycha, Bozia3, gretka, Mega, paszczakin, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Bartoszewski dziś umarł, kończy się pewna epoka.

Bardzo lubiłam go słuchać. Pięknie mówił. I mądrze. Świetny facet był. I do końca bystry umysł :) Długie, wartościowe życie.

mamatrojki80, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Mega, kkisia, kapturnica, Zofia8, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    U mnie z mojej strony i z męża takie czarownice. Aż strach pomyśleć, co z Małgośki wyrośnie :) To ponoć się przenosi przeskakując pokolenie.
    Ale Małgosia ma byc przede wszystkim neurochirurgiem-noblistą ;) Jak zostanie w Polsce i będzie pracowała w szpitalu, to se może dorabiać czarowaniem :)
    '

Masz rację, ja też córe na doktora pcham! niech mi leczy artretyzm na starość ;-)

Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No chyba jednak nie pierwszy, pamietam jak pisalas o Twoim "widzeniu" Ciebie i obecnego meza zanim sie poznaliscie. Czy cos pokrecilam?
    to chyba nie tak...pamiętam, że dzień przed spotkaniem z nim - miała chyba sen - w którym widziała "dobry dom" - jakoś tak to było ...:)

stara.krycha, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Bardzo lubiłam go słuchać. Pięknie mówił. I mądrze. Świetny facet był. I do końca bystry umysł :) Długie, wartościowe życie.

No właśnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to chyba nie tak...pamiętam, że dzień przed spotkaniem z nim - miała chyba sen - w którym widziała "dobry dom" - jakoś tak to było ...:)
    Czyli blisko

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Dom spokojnej starości? ;-)

Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, chruszczow, Reni, Zofia8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dom spokojnej starości? ;-)
    Od blazenady to chyba ja tu jestem, a temat akurat powazny, wiec nie pasuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ty Hera zapomniałaś że ja nie wierzę w Boga? No to również nie w demony i nie w szatany.
    Jakaś energia może być, ale nie- nie siedzę w temacie.

wszystko składa sie z energii, jest tylko rózny stan skupienia, nie musisz w to wierzyc to nauka, poczytaj czasami Einsteina
    moim aktualnym guru jest Nassim Haramein(na youtube - przekroczyc horyzont zdarzen)
    świat jest niesamowity ale jak bardzo zajebisty musi byc jego autor?

stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Od blazenady to chyba ja tu jestem, a temat akurat powazny, wiec nie pasuje

uhm, nie ma jak widzenia po winie ;-)

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    uhm, nie ma jak widzenia po winie ;-)
    Jeszcze nie mam

chruszczow lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to spadam se ciaze wysnic

mamatrojki80, ComeToMeBaby, chruszczow, ania.g, Heretyczka, malgos741, Magda*, kkisia, kapturnica, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak było ...i wzgórza, mnóstwo zieleni, para tańczyła na łące

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hera, z energią się zgadzam w 100%, ale czy ona ma autora to już do dyskusji. Chyba, że energia "pierwotna" będzie nazwana autorem. Ale to też energia. Mówią o "impulsie". Ale ten impuls to też energia. Rzecz nierozstrzygnięta.
    a miłość? chyba musi mieć autora? ;)

Magda* lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy i wszystko jest energią. Dobrej nocy.

Bozia3 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 8848 8849 8850 8851 8852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ