X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza, ile rzeczy ze spakowanych do szpitala przydało się naprawdę?

Rzeczy dla mnie-praktycznie wszystkie. Szlafrok nosiłam, bo prysznic mialam na korytarzu. Dla młodego źle ciuchy częściowo wybrałam, wiec połowy nie zakladalam. O wiele, wiele prościej komuś bez doświadczenia jest założyć na bodziaka noworodkowi spodnie i kaftanik, niż pajaca.

Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy takie cycki - jak ma teraz Polar w avatarze są możliwe naturalne? Cholera - albo ja zawsze miałam dziadowskie, albo nie wiem co - bo mnie tak nigdy na leżąco nie sterczały fajnie....

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobity znowu naczaskałyscie tyle,kiedy ja to nadrobie? A co do facetów to mój poza treningiem raz w tygodniu( kopie piłkę z kolegami) uwielbia ogródek, ogród, drzewka. Właśnie kupił mi dwa rodzaje magnoli.
    No i parę owocowych drzew śliwy japońskie,gruszko-jabłka i inne czary.;) Dzisiaj w domu jest a raczej sieje w ogródku :-) kochanie moje <3

Aasiula, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy takie cycki - jak ma teraz Polar w avatarze są możliwe naturalne? Cholera - albo ja zawsze miałam dziadowskie, albo nie wiem co - bo mnie tak nigdy na leżąco nie sterczały fajnie....
    Ja mysle ze one sa maxymalnie napompowane plus fotoshop. Ja bym takich cyckow nie chciala miec choc moje sa dalekie od doskonalosci - wczoraj przebadane do bolu ale zdrowe i tego sie trzymajmy.

Bozia3, mamatrojki80, Aasiula, Mega, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój A. obecnie trochę odstawił swoje pasje - bo się zajmuje dzieckiem. Ale wcześniej miał tego sporo - książki - namiętność nr 1 - ma ich setki. Oprócz tego deska w zimie, latem jachty, rower, wcześniej oddał wiele skoków spadochronowych (ponad 700), prowadził skoki na bungee, jako jeden z pierwszych skoczył na bungee z budynku, skoczył z 43 m ze spadochronem z dźwigu, pierwsza trójka na kanapę w Polsce (jakiś dziwaczny skok - ja tego nie kumam ;)) :). Kolekcjonuje noże - ma ich wiele - bardzo lubi rośliny.
    CO nie zmienia faktu, że po pracy też wielce zmęczony często i w praniu, prasowaniu i sprzątaniu już rekordów nie bije...;)

Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam avatara, na szczęście dla nas wszystkich ;)

peppapig, chruszczow, Aasiula, gretka, Zofia8, Mega, Bozia3, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, Niuta, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój A. obecnie trochę odstawił swoje pasje - bo się zajmuje dzieckiem. Ale wcześniej miał tego sporo - książki - namiętność nr 1 - ma ich setki. Oprócz tego deska w zimie, latem jachty, rower, wcześniej oddał wiele skoków spadochronowych (ponad 700), prowadził skoki na bungee, jako jeden z pierwszych skoczył na bungee z budynku, skoczył z 43 m ze spadochronem z dźwigu, pierwsza trójka na kanapę w Polsce (jakiś dziwaczny skok - ja tego nie kumam ;)) :). Kolekcjonuje noże - ma ich wiele - bardzo lubi rośliny.
    CO nie zmienia faktu, że po pracy też wielce zmęczony często i w praniu, prasowaniu i sprzątaniu już rekordów nie bije...;)
    No to mamy podobnych mezow - bez skokow z bunggi ale z nurkowaniem ( czesto) , wspinaczka skalkowa ( malo) i codzienne bieganie do maratonow. W domu i dla domu niewiele robi choc twierdzi , ze tak. W niczym sie nie zgadzamy a jego pasje w chuj mnie nie obchodza - szczegolnie jak mjie wkurwia ale nigdy nie mialam nic przeciwko. Ale zebyscie wiedzialy jakiego ma focha od dwoch tygodni bo jade do Berlina - w skrocie myslowym ( jego) pic. Foch foch i foch a ja mam to gdzies. Latem jak dziec bedzie u dziadkow to wyrwe sie gdzies pozwiedzac lub polezec na plazy.

Aasiula, gretka, Bozia3, BISCA, Sabina, Dziobak, kkisia, megan8, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja mysle ze one sa maxymalnie napompowane plus fotoshop. Ja bym takich cyckow nie chciala miec choc moje sa dalekie od doskonalosci - wczoraj przebadane do bolu ale zdrowe i tego sie trzymajmy.
    hahaah a Ja w ogole nie wiedzialam na poczatku co to kuźwa jest
    Ha gapilam sie chyba z minute i nie wiedzialam o co kaman ;)

Mega lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byleby z dala od domu.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bo takich cyckow w realu nie ma dlatego z niczym Ci sie nie kojarzylo.

Aasiula, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Bo takich cyckow w realu nie ma dlatego z niczym Ci sie nie kojarzylo.
    Zmylil mnie ten naszyjnik
    Myslalam kuźwa uklad planet jakis o co chodzi ???
    Dodam że jeszcze na telefonie to w ogole kiepsko widac :)

SolarPolar, Bozia3, Krakonka, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam zamiar sprzatac ale on sie nie poczuwa do niczego to ja tez. Siedze w pizamie na fotelu. Patrze na chujowy moj ogrodek
    Czasami wzrokiem omiatam brudne sciany - ja tego nie bede malowac i remontowac. Niech sie sypie.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Paszcza jak sie czujesz w nowej roli?

Dobrze-młody totalnie mnie zlasowal. Dziś 10 dni, a mieliśmy 1 trudna noc i 1 trudny dzień, że nie chciał spać. To chyba nie dużo..
    Luby natomiast boi się nadal obsługi dziecia. Mam wszysko kupione, posprzatane , podane, przyniesione, ew. go ponosi trochę, zeby usnal, ale czynności typowo obsługowych się nie podejmuje.

SolarPolar, gretka, Mega, peppapig, chruszczow, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zmylil mnie ten naszyjnik
    Myslalam kuźwa uklad planet jakis o co chodzi ???
    Dodam że jeszcze na telefonie to w ogole kiepsko widac :)
    No tak uklad solarny!

peppapig, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dobrze-młody totalnie mnie zlasowal. Dziś 10 dni, a mieliśmy 1 trudna noc i 1 trudny dzień, że nie chciał spać. To chyba nie dużo..
    Luby natomiast boi się nadal obsługi dziecia. Mam wszysko kupione, posprzatane , podane, przyniesione, ew. go ponosi trochę, zeby usnal, ale czynności typowo obsługowych się nie podejmuje.
    Super . Najwazniejsze ze mąz pomaga. Kupa bardzo smierdzi i brzydzi?

Mega lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mialam zamiar sprzatac ale on sie nie poczuwa do niczego to ja tez. Siedze w pizamie na fotelu. Patrze na chujowy moj ogrodek
    Czasami wzrokiem omiatam brudne sciany - ja tego nie bede malowac i remontowac. Niech sie sypie.

Oj Polar, nastroj dzisiaj masz ....
    Podobno to kobiety sa zmienne a ja mam wrazenie, ze burze hormonalna to ma Moj M a nie ja ;-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Uff....myślałam, ze tylko ja tak mam.... ;)

Witam sie, u mnie piekne słońce, ciepło, okna pootwierane :) to lubię :) zaraz kawa i sprzatanie, a wieczorem wino u znajomych :)

Zofia8, Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam chlebek bez monki. Trochę mi się kruszy, ale to moja wina, bo nie mam wagi kuchennej, więc na oko robiłam i widać za mało płynów. Znalazlam już przepis na szklanki, więc we wtorek powtórzę.
    Za to w smaku jest genialny :/ Absolutnie bezkonkurencyjny. Niestety, choć bez mąki, to wysokoenergetyczny. Pocieszam się tylko, że bardzo zdrowy i pewnie nie będzie mi się chciało go często robić :)
    Postaram się zmodyfikować trochę przepis, żeby go odchudzić - nie tracąc przy tym smaku - i jak się uda, to się podzielę.

mamatrojki80, Mega, Margolcia88, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam co ci wasi wprawiają!? :D
    Deski,jachty,skoki z wieżowców! To ją się idę schować..to my spacer do lasu,ekstremalnie rower!
    No i kocyk :-)( no czasem sex na kocyku) hehe szczerze to zazdroszczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:00

Mega, SolarPolar, gretka, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    tia..a za tydzień złapiesz za szmatę i będziesz zasuwać po całym domu :) Teraz masz bunta..ale to minie..;)

peppapig, Krakonka, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8852 8853 8854 8855 8856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ