35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Paszcza, ile rzeczy ze spakowanych do szpitala przydało się naprawdę?
Rzeczy dla mnie-praktycznie wszystkie. Szlafrok nosiłam, bo prysznic mialam na korytarzu. Dla młodego źle ciuchy częściowo wybrałam, wiec połowy nie zakladalam. O wiele, wiele prościej komuś bez doświadczenia jest założyć na bodziaka noworodkowi spodnie i kaftanik, niż pajaca.Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc kobity znowu naczaskałyscie tyle,kiedy ja to nadrobie? A co do facetów to mój poza treningiem raz w tygodniu( kopie piłkę z kolegami) uwielbia ogródek, ogród, drzewka. Właśnie kupił mi dwa rodzaje magnoli.
No i parę owocowych drzew śliwy japońskie,gruszko-jabłka i inne czary.Dzisiaj w domu jest a raczej sieje w ogródku
kochanie moje
Aasiula, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy takie cycki - jak ma teraz Polar w avatarze są możliwe naturalne? Cholera - albo ja zawsze miałam dziadowskie, albo nie wiem co - bo mnie tak nigdy na leżąco nie sterczały fajnie....
Bozia3, mamatrojki80, Aasiula, Mega, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mój A. obecnie trochę odstawił swoje pasje - bo się zajmuje dzieckiem. Ale wcześniej miał tego sporo - książki - namiętność nr 1 - ma ich setki. Oprócz tego deska w zimie, latem jachty, rower, wcześniej oddał wiele skoków spadochronowych (ponad 700), prowadził skoki na bungee, jako jeden z pierwszych skoczył na bungee z budynku, skoczył z 43 m ze spadochronem z dźwigu, pierwsza trójka na kanapę w Polsce (jakiś dziwaczny skok - ja tego nie kumam
)
. Kolekcjonuje noże - ma ich wiele - bardzo lubi rośliny.
CO nie zmienia faktu, że po pracy też wielce zmęczony często i w praniu, prasowaniu i sprzątaniu już rekordów nie bije...Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mój A. obecnie trochę odstawił swoje pasje - bo się zajmuje dzieckiem. Ale wcześniej miał tego sporo - książki - namiętność nr 1 - ma ich setki. Oprócz tego deska w zimie, latem jachty, rower, wcześniej oddał wiele skoków spadochronowych (ponad 700), prowadził skoki na bungee, jako jeden z pierwszych skoczył na bungee z budynku, skoczył z 43 m ze spadochronem z dźwigu, pierwsza trójka na kanapę w Polsce (jakiś dziwaczny skok - ja tego nie kumam
)
. Kolekcjonuje noże - ma ich wiele - bardzo lubi rośliny.
CO nie zmienia faktu, że po pracy też wielce zmęczony często i w praniu, prasowaniu i sprzątaniu już rekordów nie bije...Aasiula, gretka, Bozia3, BISCA, Sabina, Dziobak, kkisia, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja mysle ze one sa maxymalnie napompowane plus fotoshop. Ja bym takich cyckow nie chciala miec choc moje sa dalekie od doskonalosci - wczoraj przebadane do bolu ale zdrowe i tego sie trzymajmy.
Ha gapilam sie chyba z minute i nie wiedzialam o co kaman
Mega lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:hahaah a Ja w ogole nie wiedzialam na poczatku co to kuźwa jest
Ha gapilam sie chyba z minute i nie wiedzialam o co kamanAasiula, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bo takich cyckow w realu nie ma dlatego z niczym Ci sie nie kojarzylo.
Myslalam kuźwa uklad planet jakis o co chodzi ???
Dodam że jeszcze na telefonie to w ogole kiepsko widacSolarPolar, Bozia3, Krakonka, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Paszcza jak sie czujesz w nowej roli?
Dobrze-młody totalnie mnie zlasowal. Dziś 10 dni, a mieliśmy 1 trudna noc i 1 trudny dzień, że nie chciał spać. To chyba nie dużo..
Luby natomiast boi się nadal obsługi dziecia. Mam wszysko kupione, posprzatane , podane, przyniesione, ew. go ponosi trochę, zeby usnal, ale czynności typowo obsługowych się nie podejmuje.SolarPolar, gretka, Mega, peppapig, chruszczow, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zmylil mnie ten naszyjnik
Myslalam kuźwa uklad planet jakis o co chodzi ???
Dodam że jeszcze na telefonie to w ogole kiepsko widacpeppapig, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dobrze-młody totalnie mnie zlasowal. Dziś 10 dni, a mieliśmy 1 trudna noc i 1 trudny dzień, że nie chciał spać. To chyba nie dużo..
Luby natomiast boi się nadal obsługi dziecia. Mam wszysko kupione, posprzatane , podane, przyniesione, ew. go ponosi trochę, zeby usnal, ale czynności typowo obsługowych się nie podejmuje.Mega lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mialam zamiar sprzatac ale on sie nie poczuwa do niczego to ja tez. Siedze w pizamie na fotelu. Patrze na chujowy moj ogrodek
Czasami wzrokiem omiatam brudne sciany - ja tego nie bede malowac i remontowac. Niech sie sypie.
Oj Polar, nastroj dzisiaj masz ....
Podobno to kobiety sa zmienne a ja mam wrazenie, ze burze hormonalna to ma Moj M a nie ja
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Aasiula wrote:hahaah a Ja w ogole nie wiedzialam na poczatku co to kuźwa jest
Ha gapilam sie chyba z minute i nie wiedzialam o co kaman
Witam sie, u mnie piekne słońce, ciepło, okna pootwieraneto lubię
zaraz kawa i sprzatanie, a wieczorem wino u znajomych
Zofia8, Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Upiekłam chlebek bez monki. Trochę mi się kruszy, ale to moja wina, bo nie mam wagi kuchennej, więc na oko robiłam i widać za mało płynów. Znalazlam już przepis na szklanki, więc we wtorek powtórzę.
Za to w smaku jest genialnyAbsolutnie bezkonkurencyjny. Niestety, choć bez mąki, to wysokoenergetyczny. Pocieszam się tylko, że bardzo zdrowy i pewnie nie będzie mi się chciało go często robić
Postaram się zmodyfikować trochę przepis, żeby go odchudzić - nie tracąc przy tym smaku - i jak się uda, to się podzielę.mamatrojki80, Mega, Margolcia88, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyCzytam co ci wasi wprawiają!?
Deski,jachty,skoki z wieżowców! To ją się idę schować..to my spacer do lasu,ekstremalnie rower!
No i kocyk( no czasem sex na kocyku) hehe szczerze to zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:00
Mega, SolarPolar, gretka, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mialam zamiar sprzatac ale on sie nie poczuwa do niczego to ja tez. Siedze w pizamie na fotelu. Patrze na chujowy moj ogrodek
Czasami wzrokiem omiatam brudne sciany - ja tego nie bede malowac i remontowac. Niech sie sypie.Teraz masz bunta..ale to minie..
peppapig, Krakonka, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość