X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzien dobry,

Opiamietajcie sie, to weekend a wy tluczecie te strony jakbyscie do 10000 chcialy dzisiaj ;-)

Co to ja tam chcialam : Kkisia, super ze kot sie znalazl. Ulga
    Zdrowka dla chorych

Polar, widze masz wkurwa. Jak bedziesz chciala z domu uciec to wpadnij do mnie, Sabina juz u mnie mieszka ;-) uchlejemybsie we 3 :-)

Odnosnie pasji chuopow, mojego jest ocean, podroze, restauracje ;-) . A jezeli chodzi o prace domowe to nie mozna powiedziec ze on mi pomaga tylko ja jemu hihihi. Przede wszystkim dla tego, ze on pracuje n rozne zmiany i jest czesto w domu. Co prawda, wg mnie nie umie sprzatac ale nie bede prowokowac mowiac mu o tym bo jak on przestanie to nikt nie bedzie.

Ide realizowac pierwszy punkt mojego weekendowego programu : wrzucic kure na rosol ;-)

Zelazna zasada glosi: Nigdy nie mow facetowi, ze cos zle robi . Wydaje mi sie, ze cos w tym jest :-)

mamatrojki80, Krakonka, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A ja chętnie bym posprzątała, ale muszę pracować :) Pogoda piękna, mam ochotę posegregować papiery, albo poukladac ciuchy w garderobie. Ale pozwalam sobie tylko na pranie w przerwach :)
    O, ja też bym z chęcią poprała. Prać lubię.
    ja tym porannym gorącem się zmęczyłam, wróciłam do domu i nie mam już na nic siły.

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zelazna zasada glosi: Nigdy nie mow facetowi, ze cos zle robi . Wydaje mi sie, ze cos w tym jest :-)
    Moj kiedyś 3 godziny sprzątał w kuchni, zmywał, szorował podłogę, szafki. I taki mi wsyzstko poprzestawiał,ze nie wiedziałam , gdzie co jest :) totalny nieład. Ale nic nie powiedziałam :)

Zofia8, Krakonka, ComeToMeBaby, peppapig, BISCA, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No ja nie zazdroszcze. Maraton ok ale skoki to duzy powod do nerwow. Mojemu sie marzy fruwanie i to nie jest po mojej mysli.Oj nie :-)

Ja mojemu pozwalam pomarzyć o fruwaniu, a co mu marzeń będę żałować :P

Zofia8, Bozia3, Aasiula, BISCA, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Wiesz, ja też często "myślałam, że razem...", a potem jestem rozczarowana i zła. Staram się też od czasu do czasu MÓWIĆ. Jest lepiej :) Ale to trudny proces, bo zdecydowanie wolę mieć wizję i czekać, aż on się domyśli i ją spełni :)
    To dlatego, że jak zaplanuję i wyraźnie powiem, czyli po prostu rozkażę, to już nie jest tak romantycznie :P
    Ale u mnie nie ma innej opcji, bo sama se wybrałam faceta, który nie działa bez brutalnej motywacji. Niechby tylko spróbował... ;)

Nie znam faceta, ktory sie "domysla". No moze na etapie zdobywania, to nawet wyprzedza Twoje mysli ale potem to juz inna bajka.

Krakonka, stara.krycha, SolarPolar, peppapig, chruszczow, gretka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie znam faceta, ktory sie "domysla". No moze na etapie zdobywania, to nawet wyprzedza Twoje mysli ale potem to juz inna bajka.

Potem bateria na myślenie mu się wyładowuje? :) Albo wyłącza zbyt energożerną funkcję w mózgu. No czysta ekologia ;P

stara.krycha, Zofia8, SolarPolar, BISCA, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O sprzataniu widze bylo. Jak ja sie ciesze, ze mieszkam w smiesznym m2, gdyby to byl duzy dom, jeszcze bym sie pierdolila z szmata! :-P A tak, juz po wszystkim, szlafroczek i oczekiwanie na meza...

SolarPolar, peppapig, BISCA, iwcia77, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i globus puscil, jak sie chemii gospodarczej nawdychalam. Co do chlopa, to moj domu nie tyka, ale o auto dba, to tez jego hobby jest.

SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    O sprzataniu widze bylo. Jak ja sie ciesze, ze mieszkam w smiesznym m2, gdyby to byl duzy dom, jeszcze bym sie pierdolila z szmata! :-P A tak, juz po wszystkim, szlafroczek i oczekiwanie na meza...
    gdyby to był duży dom, to zapewne stać by CIę było na Panią do sprzątania....i nie pierdoliłabyś się ze szmatą nawet na 10 metrach...

stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mój się wziął dziś do roboty, meble ogrodowe impregnuje, trawkę mi skosił ta w ogrodzie ;-) inne tematy też ogarnia :-)

Miłego weekendu kobietki :-)
    Mebelki ja impregnuje, kwiatki ja przesadzam i podlewam , ploty ja maluje, barierki tez - do tej pory ale juz koniec z tym. Czekam na pana Mirusia zlota raczke co bedzie ogarnial remont i takie tam - Maz ma kolejnego focha. No ale od rana byl na spacerze i usmazyl dla dziecka dwa nalesniki ( ciasto robilam ja) jest wiec zmeczony. Pewnie jak wypocznie to wieczorem pojdzie pobiegac.

Zasia mam takie momenty jak dzis - przed okresem, ze wylewa sie ze mnie zolc, ktora przelewam na forum, choc przyrzeklam sobie ze nie bede tego publicznie robic.

stara.krycha, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    oczywiscie ze place, ale tu tez place i czesc zwracaja- co z tego ze bule za gowniane porady
    a 100% zwracaja gdy przypadek nagly, ratujacy zycie( pewnie zeby czlek nie zszedl, zeby dalej mogli doic ;-) )
    Jezu, pytam normalnie i dalej nie rozumiem. Czyli zagraniczne ubezpieczenie jest w Polsce guzik warte i idzie sie prywatnie? O to chodzi?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesz jak to jest z forum. Tu zawsze Cie wysluchamy :-) wiec dawaj i sie nie przejmuj, jesli tylko to Ci nawet minimalnie pomoze :-)

stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie związków i komunikacji między małżonkami, polecam genialną, napisaną prostym, czytelnym językiem 33 stronnicową książkę Valerio Albisetti "Czy dialog może uratować miłość?"... tytuł brzmi poważnie, ale naprawdę warto poczytać, chętnym mogę posłać ksero (2-3 osobom).

Aasiula, Krakonka, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://chomikuj.pl/puszeczkapusza/E-books/Nauka/CZY+DIALOG+MO*c5*bbE+URATOWA*c4*86+MI*c5*81O*c5*9a*c4*86+Valerio+Albisetti,4572111377.pdf

tu na chomiku jest pdf tej książki.

ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A nie chesz z Nim pojechac?
    Mamy teraz wspolny weekned i nic . Co do wyjazdu - Ja potrzebuje - taka natura- troche przestrzeni wylacznie dla siebie bez meza. Jego to drazni. Trudno.

iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na temat pasji I zajoba mojego m nie bede pisala bo wszystkie wiedza że ten Moj to ma pierdolca na tym punkcie
    Znow kurwa szuka sobie wyzwania :/

SolarPolar, peppapig, Mega, iwcia77, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    W temacie związków i komunikacji między małżonkami, polecam genialną, napisaną prostym, czytelnym językiem 33 stronnicową książkę Valerio Albisetti "Czy dialog może uratować miłość?"... tytuł brzmi poważnie, ale naprawdę warto poczytać, chętnym mogę posłać ksero (2-3 osobom).

Ja ściągnę. Lubię takie książki. Nie wszystkie (nie znoszę pseudoporadników), ale część bardzo :) Te z naukowymi badaniami, nudniejsze :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A ja ciagle mu to mowie - nie moge sie powstrzymac.

Aasiula, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja ściągnę. Lubię takie książki. Nie wszystkie (nie znoszę pseudoporadników), ale część bardzo :) Te z naukowymi badaniami, nudniejsze :)

Ja też, ale ta mówi o oczywistych oczywistościach moim zdaniem, które czasem sobie trzeba uświadomić, albo się o nich wie, ale pomija w życiu codziennym...

Krakonka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta ksiązka na tym chomiku nie jest kompletna :-(

Aasiula lubi tę wiadomość

‹‹ 8854 8855 8856 8857 8858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ