35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:W temacie związków i komunikacji między małżonkami, polecam genialną, napisaną prostym, czytelnym językiem 33 stronnicową książkę Valerio Albisetti "Czy dialog może uratować miłość?"... tytuł brzmi poważnie, ale naprawdę warto poczytać, chętnym mogę posłać ksero (2-3 osobom).
stara.krycha, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja też, ale ta mówi o oczywistych oczywistościach moim zdaniem, które czasem sobie trzeba uświadomić, albo się o nich wie, ale pomija w życiu codziennym...
Myślę, że nawet jeśli jest świadomość, to trudno wyrwać się ze schematów. Albo jest zbyt mało uważności i nie wyłapuje się odpowiednich momentów - brak kontroli.
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Laski zbieram szczęke z podłogi .Moja Kornelia ma fistacha miedzy nogami
Jak dojde do siebie wklepie zdjęcie usg co ma między nogamiComeToMeBaby, Krakonka, mamatrojki80, stara.krycha, SolarPolar, BISCA, Sabina, peppapig, malgos741, Dziobak, Mega, iwcia77, macduska, paszczakin, Zofia8, chruszczow, kkisia, Reni, moremi, Bozia3, caffe, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
Tak to jest z przepowiadaniem płci w 13 tygodniu... sorry Kaptaważne, że zdrowy!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Myślę, że nawet jeśli jest świadomość, to trudno wyrwać się ze schematów. Albo jest zbyt mało uważności i nie wyłapuje się odpowiednich momentów - brak kontroli.
Dlatego trza nad sobą pracować, nie ma jak samo doskonalenie się
Krakonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O kurdę, co to się stało?! Kapta, to będzie Korneliusz?!?!
stara.krycha, Zofia8, gretka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja też
Ale nie mam potem do niego pretensji, jak się obrazi i przestaje coś robić. Mam do siebie
Albo olewam, bo wolę mieć zrobione po swojemu.
Ale ja chce zeby on wywiazywal sie z technicznych prac domowych a nie powiedzmy damskich - wole sama sprzatac
Bo robie to lepiej i dokladniej ale kuzwa dlaczego mam plot malowac, doly kopac, wiartarke obslugiwac - mam od 10 lat kikuty zamiast lamp ( fakt od dwoch prawie lat mieszkamy na stale), od 10 niemalowany dom, sciany brudne. Ja tego robic nie bede, chcialam wziac po powrocie ekipe ale moj maz swtierdzil ze sam wszystko zrobi i kurwa nic do tej pory nie zrobil - no pokoj dziecka. Biore wiec ekipe , jego nie ma w tygodniu , zrobia wszystko i ja bede sie czula dobrze w czystym domu. A on niech realizuje swoje hobby. Ja mu nie bronie.ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, Dziobak, Zofia8, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie ma pojecia....Nie wychodze jeszcze z szoku.No cio sie mialo stac.Musial miec podwinieta parówke pod dupsko ,ze wczesniej nie bylo widac
No to gratuluję syneczka
mamatrojki80, peppapig, kapturnica, Zofia8, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny