35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kapta - kuzwa na tym usg widze szarosci . Nic mi tam nie przypomina penisiĄtkA. Ja juz kilka razy pisalam ze do 8 miesiaca glaskalam Milke- usg mialam robione raz na dwa tygodnie, w 8 lekarz oznajmilmze zdecydowanie to bedzie chlopczyk. Ja w szoku, lezka poplynela, maz- grzyb szczesliwy.
Wielkie gratulacje. Ciesz sie ze zdrowo rosnie!stara.krycha, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, Krakonka, BISCA, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, Reni, caffe, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Pogadamy za 2 lata
Syndrom pustej macicy, male dziecko, trza mu towarzystwa, a jak jedno małe to drugie się wychowa też...
stara.krycha, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nie nastawiam sie na nic, ale przyszlosci przewidziec nie potrafie. Jeszcze nie potrafie
Tak ogólnie piszę, nie personalnie do Ciebie czy do mnie, jak ma być kryzys to może być po 15, 20, 30 latach, wszystko jest w naszych rękach
się nastawiać, a nie cię nastawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:33
stara.krycha, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala,a co u Ciebie? jak się czujesz? byłaś na becie?[/QUOTE]
Bylam. Wynik moze jutro bedzie. I angine przechodze. Penicyline dostalam. Dzieki ze pytasz. Slabowato mi. W lozku jestem. Troche sie martwie (czytaj mam czarne mysli)
Przeczytalam o zmianie plci u kapty.Gratulowac? Ee gratuluje. Dziec to dziec
kapturnica, Mega, chruszczow, gretka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
mamatrojki80 wrote:Ja wymieniłam 7 lat temu, może jakaś terapia by wam pomogła?
obowiazki lub nie przeszkadzal w ich realizacji .stara.krycha, BISCA, iwcia77, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Tak ogólnie piszę, nie personalnie do Ciebie czy do mnie, jak ma być kryzys to może być po 15, 20, 30 latach, wszystko jest w naszych rękach
się nastawiać, a nie cię nastawiać -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mialas terapie ? Ja nie chce terapi, nie potrzebuje. Wystarczy zeby wypelnial
obowiazki lub nie przeszkadzal w ich realizacji .
Nie miałam, wtedy nie zależało mi na ratowaniu tej relacji, taka sytuacja, ale znam pary, którym pomogła, nie ma w tym nic złego i piętnującego.
Solar jesteś bardziej doświadczona pewnie ode mnie i nie chcę Ci morałów prawićnie taki był cel mojego posta. Peace & love
SolarPolar, BISCA, Mega, chruszczow, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
To prawda trochę.
Ja często czytając Kometę myślałam sobie, że jeszcze niedawno tak miałam i byłam taka wymądralińska do koleżanek ze "starymi" mężami. Wydawało mi się, że z automatu wszystko będzie inaczej. A tu zonk. Z wymiany się cieszę, bo chodziło o sprawy fundamentalne, ale skończyło się rzyganie tęczą i sranie serduszkami i seks 5 razy dziennie. Zrobiło się zwyczajnie. Tyle, że jestem doświadczensza o jeden związek i wiem, że po prostu trzeba się zabrać do roboty. I to ciężkiej, bo wcześniesza "praca nad związkiem" to była pestka. Naładowani chemią ludzie są sklonni sobie wybaczać, przymykać oko, idealizować. A jak poziom chemii się normalizuje, to trzeba wysiłku, żeby się pilnować, żeby się nie obrażać, żeby wybaczać, żeby jak najwięcej okazywać zadowolenia, mimo że nie do końca się to czuje.
Kiedyś z uśmiechem przekładałam idiotycznie położony zlewie talerz (tak, że po odkręceniu woda leci na cała kuchnię), potem jakoś tego nawet nie zauważałam, a teraz rzucam tym talerzem o podlogę i robię awanturęComeToMeBaby, SolarPolar, BISCA, kapturnica, Dziobak, iwcia77, kkisia, Reni, moremi, Bozia3, caffe, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Niby tak, ale ja tam osobiscie sie tymi siodemkami przejelam. Niemce mowia na to: "verflixte siebte" czyli "pieprzony siodmy" i cos w tym jest patrzac na moje kolezanki Helgi...
Fatalizm to zuo
stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Krycha, ty nie patrz na Helgi. Po pierwsze widok nieciekawy, a po drugie każdy jest kowalem własnego losu.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
Rozwod wchodzi w gre ?
Je jestem ze swoim 8 lat. Jak na razie 8 lat sielanki, no ale wiadomo, nie mamy dzici, konfortowe zycie, podroze. Ciezko nie zyc w zgodzie w takich warunkach. À le jesli ktoregos dnie przestane go kochac i bede nieszczesliwa to nie widze powodu zeby sie meczyc. Zycie jest za krotkie na takie pierdoly
Chyba, ze to PMS i zbiera mu sie bo jest pod reka ....stara.krycha, ComeToMeBaby, SolarPolar, mamatrojki80, iwcia77, Zofia8, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie miałam, wtedy nie zależało mi na ratowaniu tej relacji, taka sytuacja, ale znam pary, którym pomogła, nie ma w tym nic złego i piętnującego.
Solar jesteś bardziej doświadczona pewnie ode mnie i nie chcę Ci morałów prawićnie taki był cel mojego posta. Peace & love
mamatrojki80, Krakonka, BISCA, Dziobak, iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, chruszczow, Bozia3, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie ma opszyn kochana. Po piwerwszym dochodzilam kilkanascie lat..To po drugim tez mi zejdzie w uj
Dobra, dobra, nie będę się wymądrzała.
Acz zauważę tylko, że ja po pierwszym 12 lat dochodziłam do siebie i ani mi w głowie postało drugie. Wprost przeciwnie. Cieszyłam się, że duże, samodzielne, że spokój, że rozwój, kariera, wakacje blablablaA tym razem po pół roku zaświtała mi myśl o kolejnym ;P
Mega, moremi, caffe, megan8, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
stara.krycha wrote:Istnieje cos takiego jak kryzys siodmego roku. Dlatego my pobralismy sie dopiero po osmiu. Na razie nie zaluje, poczekam na nastepna siodmke i sie wypowiem
Mowi sie o 7-letnim i 9-letnim kryzysie
Moj pierwszy powazny zwiazek zakonczy sie w 9-ytm roku. Cos w tym musi bycSolarPolar, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Mowi sie o 7-letnim i 9-letnim kryzysie
Moj pierwszy powazny zwiazek zakonczy sie w 9-ytm roku. Cos w tym musi byckapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Magdala,a co u Ciebie? jak się czujesz? byłaś na becie?
Bylam. Wynik moze jutro bedzie. I angine przechodze. Penicyline dostalam. Dzieki ze pytasz. Slabowato mi. W lozku jestem. Troche sie martwie (czytaj mam czarne mysli)
Przeczytalam o zmianie plci u kapty.Gratulowac? Ee gratuluje. Dziec to dziec
Magdala, kobiety w ciąży biorą różne leki. Na lekach jest zawsze napisane, że nie wilno, ale to nieprawda, że szkodzą dzieciom, tylko nie robi się badan na ciężarnych. Leż, kuruj się, pij imbir, miód, cytrynę (u mnie pomarańcza) i napisz koniecznie wynik jutro.
Weź książkę poczytaj, albo obejrzyj serial jednym cięgiem, to nie będziesz myślała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:53
Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013