35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mowi sie o 7-letnim i 9-letnim kryzysie
Moj pierwszy powazny zwiazek zakonczy sie w 9-ytm roku. Cos w tym musi byc
No ty my jacyś dziwni..tyle ze sobą i dajemy radę. Równe 20 lat w styczniu stuknęło a 16 rocznica ślubu na czerwiec. Ze dwa spięcia mieliśmy raz jak całą imprezę przetańczyłam z jego kumplemtakie zauroczenie. Drugi kryzys po śmierci Franka,tzn po poronieniu. Teraz cud miód malina
Powkurwiam się na chłopa ale zaraz mi go żal, bo go kocham. Za bardzo się na niego wydzieram A on ciągle się stara. A dodam,że z polecenia Bursztyna podrzucilam mojemu poradnik,co powinien wiedzieć o kobiecie. Nie powiem pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:03
BISCA, Krakonka, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, malgos741, Mega, Zofia8, kkisia, stara.krycha, moremi, Bozia3, megan8, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kapcia u mnie córka w żalobie bo chciała siostrę. Podobno jest brat
ale powstrzymam się z zakupami do połowkowego usg. Czy Ty miałeś to super usg już 4d?
.Moj syn wlasnie zadzwonil i najsmiesniejsze to to ,ze on mnie pocieszal ,ze brat tez moze byc i cieszmy sie ,ze wogole jest
Najwazneijsze ,ze ejst cale i zdrowe i wazy juz 290gpeppapig, ComeToMeBaby, BISCA, Margolcia88, iwcia77, malgos741, Heretyczka, Mega, macduska, Zofia8, kkisia, chruszczow, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kapta, zatkalo mnie. Toc dziewuche wrozylam. Zobaczysz, bedzie pieknie. Pokochasz jak swoje.
Powoli wychodze z szoki, trza brac co daja ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:18
SolarPolar, BISCA, Magdala, Dziobak, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ze tak z ciekawosci zapytam: jak to jest z tym leczeniem w Polsce, jak sie ma ubezpieczenie zagraniczne?
jak mialam grybe z wysoka temperatura to mnie normalnie do przychodni przyjeli, papierkow bylo troszke do wypisania ( przez lekarza) - lekarz wysluchal , wybadal. zdiagnozowal i wypuscil do domu z antybiotykiem . mysle ze nfz polski z wloskim pozniej jakos sie rozliczyl, bo ja nic nie placilam
Mega lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:28
Krakonka, ComeToMeBaby, BISCA, Margolcia88, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, Reni, chruszczow, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jak mialam grybe z wysoka temperatura to mnie normalnie do przychodni przyjeli, papierkow bylo troszke do wypisania ( przez lekarza) - lekarz wysluchal , wybadal. zdiagnozowal i wypuscil do domu z antybiotykiem . mysle ze nfz polski z wloskim pozniej jakos sie rozliczyl, bo ja nic nie placilam
A ja tak czytając posty Zagnianicznianek, to sobie myślę, że nie chciałabym być w ciąży poza Polską. Tu jednak troska o ciężarną i wewnętrzne dziecko jest chyba większa. A jeszcze wielu prywatnych lekarzy jest i badania sobie można zrobić, jakie się chce i ciąza jest od początku, a nie od jakiejś tam daty i no-spa jest.
Ciekawa jestem, jak to jest ze staraniami, czy u nas lepiej, czy TAM. Chodzi mi o starania typu leki, monitoring, zabiegi przetykania, dziurawienia itp, nie o in vitro. Czy ginekolodzy w ogóle pomagają czy są tylko od gotowych ciąż?
kapturnica, mamatrojki80, iwcia77, Zofia8, kkisia, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Kapta wyszlas z szoku? To jakie imie bedzie?
SolarPolar, BISCA, megan8, gretka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Super . Najwazniejsze ze mąz pomaga. Kupa bardzo smierdzi i brzydzi?
Śmierdzi, nie jakoś strasznie, ale śmierdzi. Wyczucie jak się w pieluszki pojawia, bo węch mam bardzo wrażliwy. Brzydzic się nie mogę, bo kto to odlupie jak nie ja?
SolarPolar, iwcia77, BISCA, Mega, kkisia, Reni, chruszczow, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny