35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
Doczytałam i.....yyyy
Kapta ja te jestem w szoku... Wiem jak sie czujesz bo ja w pierwszej ciazy byłam pewna ze dziewczyna bedzie i jak mi gin tą fujarę pokazał na usg to w szoku byłam parę dni.ważne ze jest
Kometa, ja tam dajej jestem tego samego zdania co Bozia. Czasem za akcent kolorystyczny wystarczy bukiet, biżuteria. Klasyka to zawsze elegancja, a stylizacja w bieli po prostu kojarzy się slubnie. Pomierz, sprawdź
Co ja to jeszcze miałam napisać... A ja głownie to pisze tu i czytam z telefonuprzywykłam
zakładkę w przeglądarce mam stałe włączoną.
Zdrowia chorującym i wszystkim miłego popołudnia!kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A ja tak czytając posty Zagnianicznianek, to sobie myślę, że nie chciałabym być w ciąży poza Polską. Tu jednak troska o ciężarną i wewnętrzne dziecko jest chyba większa. A jeszcze wielu prywatnych lekarzy jest i badania sobie można zrobić, jakie się chce i ciąza jest od początku, a nie od jakiejś tam daty i no-spa jest.
Ciekawa jestem, jak to jest ze staraniami, czy u nas lepiej, czy TAM. Chodzi mi o starania typu leki, monitoring, zabiegi przetykania, dziurawienia itp, nie o in vitro. Czy ginekolodzy w ogóle pomagają czy są tylko od gotowych ciąż?
W Polsce o niebo lepiej. Ginekolodzy sa od gotowych ciaz (uk) i to nie dla wszystkich. Normalnie babka nie widzi ginekologa wcale az do porodu, a i wtedy tylko przelotem. I wizyta u gina to tylko pogadanka przy biurku. NIE MACAJA! Usg robi konsultant badz tka, a ciaze kontroluje polozna. I w przypadku komplikacji czy niemocy zajscia rece opadaja. Ja wam zazdroszcze, ze macie wszystko pod reka. Jak mi ta ciaza nie wyjdzie to juz nie wiem co robic.Krakonka, Zofia8, gretka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:W Polsce o niebo lepiej. Ginekolodzy sa od gotowych ciaz (uk) i to nie dla wszystkich. Normalnie babka nie widzi ginekologa wcale az do porodu, a i wtedy tylko przelotem. I wizyta u gina to tylko pogadanka przy biurku. NIE MACAJA! Usg robi konsultant badz tka, a ciaze kontroluje polozna. I w przypadku komplikacji czy niemocy zajscia rece opadaja. Ja wam zazdroszcze, ze macie wszystko pod reka. Jak mi ta ciaza nie wyjdzie to juz nie wiem co robic.
Magdala, BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A ja tak czytając posty Zagnianicznianek, to sobie myślę, że nie chciałabym być w ciąży poza Polską. Tu jednak troska o ciężarną i wewnętrzne dziecko jest chyba większa. A jeszcze wielu prywatnych lekarzy jest i badania sobie można zrobić, jakie się chce i ciąza jest od początku, a nie od jakiejś tam daty i no-spa jest.
Ciekawa jestem, jak to jest ze staraniami, czy u nas lepiej, czy TAM. Chodzi mi o starania typu leki, monitoring, zabiegi przetykania, dziurawienia itp, nie o in vitro. Czy ginekolodzy w ogóle pomagają czy są tylko od gotowych ciąż?
jak staralam sie o dziecko , nie mialam problemu z pojsciem na monitor. konfrontujac posty polskich staraczek z wlasnymi doswiadczeniami stwierdzam ze w italii jest bardzo pobobnie.Krakonka, Heretyczka, Mega, Zofia8, kkisia, Magda*, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
Nadaje z roboty... Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wejść a tu takie wieści...
Kapta ale masz niespodziankę
kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta- no to dowcip roku ! ale gratuluje i najwazniejsze ze zdrowy
Luna 100 lat!
Kometa- sukienka przepiekna, bajkowa, skromna lecz elegancka. Moje zdanie jest jak Boziowe i Biscowe...nie lamalabym jej zadnymi kolorowymi dodatkami, wystarcza piekne kolczyki, naszyjnik, branzoletka, bukiet i moze cos we wlosach i wuala.ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Natka_79, BISCA, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:
Bylam. Wynik moze jutro bedzie. I angine przechodze. Penicyline dostalam. Dzieki ze pytasz. Slabowato mi. W lozku jestem. Troche sie martwie (czytaj mam czarne mysli)
Przeczytalam o zmianie plci u kapty.Gratulowac? Ee gratuluje. Dziec to dziec
Magdala lubi tę wiadomość