35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona ma zapierdol ,ze nie ma czasu załadowac poduszki pod głoweiwcia77 wrote:kapta- nadaj mejdej do elfa , bo my tu spotkanie kombinujemy a ona nawet nie odczytala wiadomosci na privie
dzieki 

Mala ma zapalenie uszu
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-
no to ok, zdrowia dla Idy i napisz tylko, ze ma wiadomosc na privie i moj nr tel , wiec jak juz sie ogarnie i znajdzie sile to niech da znackapturnica wrote:Ona ma zapierdol ,ze nie ma czasu załadowac poduszki pod głowe

Mala ma zapalenie uszu
dzieki
kapturnica lubi tę wiadomość
-
No, cannelloni w piekarniku mozna sobie usiąść

Kapta ale niespodziankę ci młodzież wyszykowala, hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 14:13
kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A ja tak czytając posty Zagnianicznianek, to sobie myślę, że nie chciałabym być w ciąży poza Polską. Tu jednak troska o ciężarną i wewnętrzne dziecko jest chyba większa. A jeszcze wielu prywatnych lekarzy jest i badania sobie można zrobić, jakie się chce i ciąza jest od początku, a nie od jakiejś tam daty i no-spa jest.
Ciekawa jestem, jak to jest ze staraniami, czy u nas lepiej, czy TAM. Chodzi mi o starania typu leki, monitoring, zabiegi przetykania, dziurawienia itp, nie o in vitro. Czy ginekolodzy w ogóle pomagają czy są tylko od gotowych ciąż?
Ja ogromnego doswiadczenia nie mam, ale wydaje mi sie ,ze tu sie podchodzi powaznie do probremu nieplodnosci. Z moim ginem, nie zdazylamprzerobic tematu, po umowilam sie na wizyte (rok po odlozeniu antykow) i na wizycie bylam jue w ciazy. Okazalo sie , ze pozamaciczna. Trafilam do szpitala 7 tc i lekarka,ktora mnie operowala, widziala, ze derugi jajowod cos nie ladnie wyglada. Skierowala od razu na droznosc. Na wizycie po droznosc wyslala mnie od razu do kliniki nie plodnosci z pieknym listem. W klinice wszystko poszlo gladko i szybko.
Nie wiel czy mialam szczesci,ale wg mnie na kazdym etapie zajmowano sie mna powaznie i skutecznie.
iwcia77, Krakonka, Heretyczka, ComeToMeBaby, Sabina, Margolcia88, kkisia, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
Ja laski wiem ,ze najważniejsze ,że jest i żeby było zdrowe i całe.Moje przeczucie mnie jednak nie myliło.Od początku czułam ,ze to facet, tajk jak i z synem w ciazy
.Ale jak po 3 usg miałam dalej obraz ,że szykuja sie jajniki to sie człowiekos nastawił juz troche na wstazeczki i gumeczki do włosów.Bede żyła i za pare dni jak sie oswoje juz całkiem to i będe cieszyc.Chociaz nie, juz sie ciesze ,że jest i mnie własnie kopie po prawym boku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 14:16
Aasiula, iwcia77, BISCA, Krakonka, peppapig, Mega, Sabina, Natka_79, Margolcia88, kkisia, chruszczow, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
Nieprawda, ja mam moj model od początku, 15 lat razem, 13 w małzeństwie, nie jest różowo, ale nie wymieniłbym na innySolarPolar wrote:Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
kapturnica, BISCA, Krakonka, ComeToMeBaby, Sabina, Margolcia88, kkisia, chruszczow, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tak trzymac Kapturkapturnica wrote:Ja laski wiem ,ze najważniejsze ,że jest i żeby było zdrowe i całe.Moje przeczucie mnie jednak nie myliło.Od początku czułam ,ze to facet, tajk jak i z synem w ciazy
.Ale jak po 3 usg miałam dalej obraz ,że szykuja sie jajniki to sie człowiekos nastawił juz troche na wstazeczki i gumeczki do włosów.Bede żyła i za pare dni jak sie oswoje juz całkiem to i będe cieszyc.Chociaz nie, juz sie ciesze ,że jest i mnie własnie kopie po prawym boku
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Przeca napisala ,ze prawie kazda...Znaczy ,że jest nas kilka rodzynków z dośc duzym stazem juzMega wrote:Nieprawda, ja mam moj model od początku, 15 lat razem, 13 w małzeństwie, nie jest różowo, ale nie wymieniłbym na inny

Ja tez mojego nieT.
Jest juz lekko zuzyty, przetarty miejscami
,zyciem poobijany ale sprawdzony w ciężkich bojach i trudach wspólnych problemów i zycia.Było ciezko ale nie rozstalismy sie i dobrze.Bo pewnie bym mogla gorzej trafic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 14:20
BISCA, Krakonka, peppapig, mamatrojki80, SolarPolar, Mega, Sabina, Margolcia88, kkisia, chruszczow, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
iwcia77 wrote:magda- do kiedy bedziesz w gdansku? my z asiula, dorbie i elfem szykujemy spotkanka, wiec jakbys sie zalapala z datami to super

Chetnie bym do Was dolaczyla, ale w tym roku jedziemy nad ocean. Za to w przyszlym roku na 3 tygodnie nad baltyk; moze uda sie skumac z ktoras ?
Aasiula, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jeden coś nue pamietam teraz a nie ma mnie w domu
Ale sie strasznie sie zmartwilam tym wynikiem I w ogole
Asiula nie myśl od razu o najgorszym. Pisałaś, że miesiąc temu było ok, więc to nie może być nic ostatecznego, raczej wahnięcie. Co z tarczycą? A masz zesp pol jaj?
A wysiłek i dieta ma wpływ. Może być zmiana wartości przy odchudzniu i przy intensywnym wysiłku.
W ogóle ostatnio wyczytałam że zabójcze ćwiczenia zmniejszają szansę na ciąże na wielu płaszczyznach. Normalne są jak najbardziej ok
kapturnica, Aasiula, BISCA, Zofia8, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula, wstyd sie przyznac, ale mnie te wszystkie hormony, wyniki, skroty i anamizy przerastaja. Chyba podswiadomie wole bloga bezwiedze. Nie pomoge, ale trzymam kciuki, zeby to bylo przejsciowe.
Czy to moze miec w=zwiazek z niedawna biochemiczna ?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
W poniedzialek reszta badan bedzie no ale na AMH to trzeba poczekac niestetyKrakonka wrote:Asiula nie myśl od razu o najgorszym. Pisałaś, że miesiąc temu było ok, więc to nie może być nic ostatecznego, raczej wahnięcie. Co z tarczycą? A masz zesp pol jaj?
A wysiłek i dieta ma wpływ. Może być zmiana wartości przy odchudzniu i przy intensywnym wysiłku.
W ogóle ostatnio wyczytałam że zabójcze ćwiczenia zmniejszają szansę na ciąże na wielu płaszczyznach. Normalne są jak najbardziej ok
kapturnica, Krakonka lubią tę wiadomość
-
À la mam bloga sobote : w domu blysk, nie mam prania ani prasowania (dzieki tesciowej) , w calym domu cudownie pachnie rosolkiem, ja z Wami na biezaco, w tle mruczy Sade, pada, skromna lampka czerwonego. Chuop z kotem na kolanach w salonie gapi sie w TV.Nigdzie nie musze i nic nie musze.
Nirvana
Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Krakonka, kkisia, chruszczow, Magda*, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:W poniedzialek reszta badan bedzie no ale na AMH to trzeba poczekac niestety

A nie możesz powtórzyć FSH? Skoro różnica jest taka duża w ciągu miesiąca, to może błąd laboratorium, albo poszłać po dużym wysiłku?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH