35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula, ja w styczniu mialam 18.07 a w lutym 13.79. A na moje AMH-0.75 ginekolog, ktora przepowiedziala mi ciaze-powiedziala-"super" a inni kiwali glowami. Ja bym wynikami sie nie przejmowala, chyba zeby byly naprawde kosmiczne.
Heretyczka, Aasiula, Krakonka, SolarPolar, Sabina, chruszczow, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Ja przepraszam, witam i sie kurde pytam... Nie chce mi sie czytac, ale wzrok mam chyba dobry? Jaki nasz drugi syn? Jaja se robisz?
Zofia8, kkisia, Aasiula, MartaDidi, stara.krycha, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Taaaa jaja to dzis widziałam na żywca na usg..Tam kilka strron wcześniej widać je doskonale..Młada stała sie młodym..Zrobił mnie w balona
kapturnica, kkisia, stara.krycha, Aasiula, Mega, Dziobak, Sabina, chruszczow, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:A ja mam takie marzenie, żeby w tym miesiącu zajść w ciążę, tak czary- mary jakoś i uniknąć tej laparo. A co, można o takim cudzie pomarzyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:29
kapturnica, kkisia, malgos741, Margolcia88, Zofia8, Aasiula, Mega, Sabina, Krakonka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:No to kochana, jaK On juz teraz takie numery wali- to strzez sie Kobito!
Starszy spokojny , nie stwarza problemow to mlodszy da mi popalic-tak cos czuje...MartaDidi, stara.krycha, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie??? Strach sie normalnie bać Juz chyba karny jeżyk se kupie i zaraz po urodzenou za kare pojdzie na niego lezec!!
Starszy spokojny , nie stwarza problemow to mlodszy da mi popalic-tak cos czuje...
Nie ma letko mamuśka
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie??? Strach sie normalnie bać Juz chyba karny jeżyk se kupie i zaraz po urodzenou za kare pojdzie na niego lezec!!
Starszy spokojny , nie stwarza problemow to mlodszy da mi popalic-tak cos czuje...kapturnica, mamatrojki80, stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, paszczakin, Sabina, chruszczow, Krakonka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:a czemu tak? podoba CI się taka kiecka - czy to jakiś rodzaj żałoby?
kapturnica, Mega, SolarPolar, Sabina, chruszczow, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
mamatrojki80 wrote:Nie ma letko mamuśka
A ja tu juz z drugim mam problemy wychowawcze a jeszcze sie nie urodzilo..Co to bedzie , normalnie co to bedzie
malgos741, Aasiula, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Uwielbiam kolor czarny i jestem z tych osób co wszystko muszą robić po swojemu i inaczej niż inni, a z trojką dzieci to już raczej dziewicą nie jestem żeby na biało się ubierać
kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Nie marz, tylko sie bzykaj- nie od marzenia sie w ciaze zachodzi!
tylko się martwię, że wczoraj nie mieliśmy jak, ale to w sumie już po owulacji chyba, choć ovu jakoś dziwnie nie pokazuje jeszcze, ale ja tam swoje wiem.
MartaDidi, mamatrojki80, kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tam mi ktoras 3cie zachwala
A ja tu juz z drugim mam problemy wychowawcze a jeszcze sie nie urodzilo..Co to bedzie , normalnie co to bedzie
mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Margolcia88 wrote:no my już po akcjach, teraz czekać będziemy na rezultaty
tylko się martwię, że wczoraj nie mieliśmy jak, ale to w sumie już po owulacji chyba, choć ovu jakoś dziwnie nie pokazuje jeszcze, ale ja tam swoje wiem.
mamatrojki80, Margolcia88, malgos741, stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość
nick nieaktualnykapturnica wrote:A tam mi ktoras 3cie zachwala
Będzie, będzie się działo...
MartaDidi, Aasiula, Mega, chruszczow, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde ogladam wspomnienia o Bartoszewskim.Mimo tak zaawansowanego wieku to mi jawnie szkoda ,ze taki autorytet juz odszedl...
Wszystkie dyplomatołki moga odetchnac bo nie bedzie juz tak odwaznych ludzi jak on ...Żyl wpedze i zmarł w pędzie do końca...MartaDidi, mamatrojki80, Zofia8, Aasiula, Mega, SolarPolar, Dziobak, paszczakin, Sabina, Bozia3, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość