X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, ja w styczniu mialam 18.07 a w lutym 13.79. A na moje AMH-0.75 ginekolog, ktora przepowiedziala mi ciaze-powiedziala-"super" a inni kiwali glowami. Ja bym wynikami sie nie przejmowala, chyba zeby byly naprawde kosmiczne.

Heretyczka, Aasiula, Krakonka, SolarPolar, Sabina, chruszczow, BISCA, gretka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja przepraszam, witam i sie kurde pytam... Nie chce mi sie czytac, ale wzrok mam chyba dobry? Jaki nasz drugi syn? Jaja se robisz?
    Taaaa jaja to dzis widziałam na żywca na usg..Tam kilka strron wcześniej widać je doskonale..Młada stała sie młodym..Zrobił mnie w balona XD

Zofia8, kkisia, Aasiula, MartaDidi, stara.krycha, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale jaja :)

MartaDidi, stara.krycha, Aasiula, paszczakin, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta ale jaja :)
    Dobrze powiedziane XD

kkisia, stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taaaa jaja to dzis widziałam na żywca na usg..Tam kilka strron wcześniej widać je doskonale..Młada stała sie młodym..Zrobił mnie w balona XD
    No to kochana, jaK On juz teraz takie numery wali- to strzez sie Kobito! :-)

kapturnica, kkisia, stara.krycha, Aasiula, Mega, Dziobak, Sabina, chruszczow, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie marzenie, żeby w tym miesiącu zajść w ciążę, tak czary- mary jakoś i uniknąć tej laparo. A co, można o takim cudzie pomarzyć...

kapturnica, MartaDidi, Zofia8, Aasiula, kkisia, paszczakin, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    A ja mam takie marzenie, żeby w tym miesiącu zajść w ciążę, tak czary- mary jakoś i uniknąć tej laparo. A co, można o takim cudzie pomarzyć...
    Nie marz, tylko sie bzykaj- nie od marzenia sie w ciaze zachodzi! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:29

kapturnica, kkisia, malgos741, Margolcia88, Zofia8, Aasiula, Mega, Sabina, Krakonka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No to kochana, jaK On juz teraz takie numery wali- to strzez sie Kobito! :-)
    Nie??? Strach sie normalnie bać Juz chyba karny jeżyk se kupie i zaraz po urodzenou za kare pojdzie na niego lezec!!
    Starszy spokojny , nie stwarza problemow to mlodszy da mi popalic-tak cos czuje...

MartaDidi, stara.krycha, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie??? Strach sie normalnie bać Juz chyba karny jeżyk se kupie i zaraz po urodzenou za kare pojdzie na niego lezec!!
    Starszy spokojny , nie stwarza problemow to mlodszy da mi popalic-tak cos czuje...

Nie ma letko mamuśka ;-)

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tak bedzie! Poloz sie juz na karnego jeza- brzuchem do jeza- rzecz jasna! Niech poczuje sile matczynego gniewu!

kapturnica, mamatrojki80, stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, paszczakin, Sabina, chruszczow, Krakonka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a czemu tak? podoba CI się taka kiecka - czy to jakiś rodzaj żałoby? ;)
    Uwielbiam kolor czarny i jestem z tych osób co wszystko muszą robić po swojemu i inaczej niż inni, a z trojką dzieci to już raczej dziewicą nie jestem żeby na biało się ubierać ;)

kapturnica, Mega, SolarPolar, Sabina, chruszczow, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    I tak bedzie! Poloz sie juz na karnego jeza- brzuchem do jeza- rzecz jasna! Niech poczuje sile matczynego gniewu!
    Rozjebałas mnie hehehe

MartaDidi, Aasiula, Mega, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie ma letko mamuśka ;-)
    A tam mi ktoras 3cie zachwala 8) A ja tu juz z drugim mam problemy wychowawcze a jeszcze sie nie urodzilo..Co to bedzie , normalnie co to bedzie

malgos741, Aasiula, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Uwielbiam kolor czarny i jestem z tych osób co wszystko muszą robić po swojemu i inaczej niż inni, a z trojką dzieci to już raczej dziewicą nie jestem żeby na biało się ubierać ;)
    Jezu Dorka, juz pisalam, cudna ta Twoja Natalka... Jak sie chowa?

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Nie marz, tylko sie bzykaj- nie od marzenia sie w ciaze zachodzi! :-)
    no my już po akcjach, teraz czekać będziemy na rezultaty :) tylko się martwię, że wczoraj nie mieliśmy jak, ale to w sumie już po owulacji chyba, choć ovu jakoś dziwnie nie pokazuje jeszcze, ale ja tam swoje wiem.

MartaDidi, mamatrojki80, kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tam mi ktoras 3cie zachwala 8) A ja tu juz z drugim mam problemy wychowawcze a jeszcze sie nie urodzilo..Co to bedzie , normalnie co to bedzie
    Przy piątym to podobno pikuś... samo się chowa...

mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    no my już po akcjach, teraz czekać będziemy na rezultaty :) tylko się martwię, że wczoraj nie mieliśmy jak, ale to w sumie już po owulacji chyba, choć ovu jakoś dziwnie nie pokazuje jeszcze, ale ja tam swoje wiem.
    NIe patrz na owulacje... Pij wino i kopuluj!

mamatrojki80, Margolcia88, malgos741, stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Będzie, będzie się działo... :-)

MartaDidi, Aasiula, Mega, chruszczow, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Będzie, będzie się działo... :-)
    Bedzie permanentny wpierdol i naduzywanie wladzy rodzicielskiej.. XD

MartaDidi, malgos741, stara.krycha, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ogladam wspomnienia o Bartoszewskim.Mimo tak zaawansowanego wieku to mi jawnie szkoda ,ze taki autorytet juz odszedl...
    Wszystkie dyplomatołki moga odetchnac bo nie bedzie juz tak odwaznych ludzi jak on ...Żyl wpedze i zmarł w pędzie do końca...

MartaDidi, mamatrojki80, Zofia8, Aasiula, Mega, SolarPolar, Dziobak, paszczakin, Sabina, Bozia3, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8862 8863 8864 8865 8866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ