35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Nie mogę dosięgnąć piloota..
Zadzwonię do kuchni po męża, bo nie chce mi się podnieść.
Dzień dobryanna maria, Margolcia88, Mega, Reni, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:No nic dziewczyny jadEM na koncerta Perfectu
Milego wieczoru
Ja wybywam na winko i przekąskęa wieczorem seks
malgos741, Aasiula, mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ooo trudna sprawa.
leżę i czekam na kolacje, a on do sklepu po kiełbasę pojechał, bo jutro dostanie wolne i ognisko zrobimy nad Wisłą.
moremi wrote:Ja dzisiaj za to za nadzorcę robię. Już mam zakwasy palca wskazującego.malgos741, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, kapturnica, moremi, Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja dzisiaj za to za nadzorcę robię. Już mam zakwasy palca wskazującego.
Moremi, w h&m sa świetne bodziaki z motywem marynarskim, białe ze znaczkami. w ich sklepie w promocjinie umiem wstawić linka bo z telefonu pisze a sklep mam w aplikacji.
kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja dzis zrobiłam zakupy i obiad zupełnie zeszły mi sily.
Moremi, w h&m sa świetne bodziaki z motywem marynarskim, białe ze znaczkami. w ich sklepie w promocjinie umiem wstawić linka bo z telefonu pisze a sklep mam w aplikacji.
Zofia8, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Juz tak handlowalysmy dzieciurami wczesniej. Ja tez chcialam zrobic machniom Adasia na Helenke. Potem mi przeszlo.
Wrocilam z corka z urodzinowego szopingu. Dziecko zadowolone.
Siedzimy na sofie i mlodszy zaczepia kote. Kota nie daje sobie w kasze dmuchac. Na razie prowadzi 1:0.kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jestem PRAWIE nad morzem, w każdym razie na tyle blisko, że czuję sól
chłopaki, czyli mąż i kolega pracują przy jachtach, ja nadzoruję. Sama też trochę podłubałam, ale nic nie malowałam, zadnych rozpuszczalnikow, tylko frezarka. Było takie słońce, że mam czerwonego kulfona
Na podróż założyłam dżinsy ciążowe (Iwcia jeszcze raz dziękuję), a do łażenia sztruksy męża, które zawsze były na niego za ciasne. Trochę mnie wkurzyło, że zatrzymują się na biodrach, bo to znaczy, że dupa mi urosła. A to znowu oznacza, że w październiku będzie mnie mąż toczyl przed sobą.Dziobak, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, malgos741, Sabina, chruszczow, Bozia3, Mega, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Wrocilam z corka z urodzinowego szopingu. Dziecko zadowolone.
Siedzimy na sofie i mlodszy zaczepia kote. Kota nie daje sobie w kasze dmuchac. Na razie prowadzi 1:0.
Co dostała???-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Super, ale mam skarpetki i wystarczy. A jak później się płec zmieni? O nie, nie. Ja się na wczesniejsze zakupy nie dam namówić.
moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Pacz pani, jeszcze z pcia wybrzydzaja. Czlowiek tu by po pietach calowal za jakiekolwiek zdrowe dziecko, a te marudza: dziewczynki, chlopczyki. No w dupach sie poprzewracalo z tego dobrobytu!
dlatego Ci wytkły
Ja jak Reniek, tez wezmę co dadzą, ale dać nie kcom, skurwysyny, sknery, dzieciów żałujommoremi, kapturnica, ComeToMeBaby, mamatrojki80, paszczakin, Reni, kkisia, Aasiula, Mega, caffe, Bozia3, SolarPolar, stara.krycha, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta to ja Ci szczerze i z całego serca zyczę, żebyś na Boże Narodzenie zobaczyła kolejne 2 krechy i Kornelia jednak pojawiła się w Twoim domu
Życzę pięknej i niespodziewanej wpadki
moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Krakonka, Mega, Bozia3, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Gorzej gdyby nie mialy sie na czym trzymac. To bylby widok-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Kapta to ja Ci szczerze i z całego serca zyczę, żebyś na Boże Narodzenie zobaczyła kolejne 2 krechy i Kornelia jednak pojawiła się w Twoim domu
Życzę pięknej i niespodziewanej wpadki
Sabbcia Ty podobno moja kolezanka a zyczysz mi zapierdolenia sie z dzieciorami malymi..Szejm on ju!!Sabina, moremi, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurwa fak fak polubilam a mialo byc cytowanie./Nie lubie!!!..
Sabbcia Ty podobno moja kolezanka a zyczysz mi zapierdolenia sie z dzieciorami malymi..Szejm on ju!!Placka Ci przywiozę i dzieciów popilnuje, żebys odespała
kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość