35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Fatalizm to zuo, dobrze będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:44
stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Krakonka, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaaa jaja to dzis widziałam na żywca na usg..Tam kilka strron wcześniej widać je doskonale..Młada stała sie młodym..Zrobił mnie w balona
to Kornelia będzie następna
kapturnica, malgos741, MartaDidi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wiedziałam kiedy do Was zajrzeć
to Kornelia będzie następna
A mój przed momentem zadzwonił i stwierdził ,że jakbym nie spidowała go suplementami to te meskie byłyby wolniejsze i jakis Kornelkowy by podleciał a tak nie miał szansmalgos741, MartaDidi, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Margolcia88, Zofia8, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko jako wpadka..Świadomie napewno nie... Kurde wojna idzie bo wiekszość same chłopaki.
A mój przed momentem zadzwonił i stwierdził ,że jakbym nie spidowała go suplementami to te meskie byłyby wolniejsze i jakis Kornelkowy by podleciał a tak nie miał szansMega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:NIe patrz na owulacje... Pij wino i kopuluj!
ComeToMeBaby, MartaDidi, Margolcia88, Heretyczka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A i zapomnialabym ide na wczesniejszy test glukozowy znowu..Bo przez ostatnie 2tyg schudlam prawie 3kg..Dla mnie git bo i tak opona zapasowa jest ale to moze oznaczac cukrzyce ciążową .Chociaz ja mam nadzieje,że troche zmiana nawyków żywieniowych pomogła bo wiecznie sie futruje ogorkami , sałata, rzodkiewka i pomidorami z jogurtem...
MartaDidi, Margolcia88, malgos741, moremi, Mega, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, paszczakin, Krakonka, gretka lubią tę wiadomość
-
Nie mogę dosięgnąć piloota..
Zadzwonię do kuchni po męża, bo nie chce mi się podnieść.
Dzień dobry
MartaDidi, kapturnica, Margolcia88, malgos741, Zofia8, moremi, Mega, Heretyczka, kkisia, chruszczow, Sabina, ComeToMeBaby, paszczakin, megan8, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko na wymiane za dziewczynke moge zrobic dila ..
Margolcia88, malgos741, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Pacz pani, jeszcze z pcia wybrzydzaja. Czlowiek tu by po pietach calowal za jakiekolwiek zdrowe dziecko, a te marudza: dziewczynki, chlopczyki. No w dupach sie poprzewracalo z tego dobrobytu!
Krycha nie pcią tylko płciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:43
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo to tak zawsze jest.Jak towaru niet to bierze sie co leci..Jak juz jest to sie przebiera
Krycha nie pcią tylko płciaTam jeszcze "Pacz" powinnas podkreslic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:46
kapturnica, chruszczow, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny