X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Paszcza! Podgladowywac? Podgladowywac?? Dziecia? Toz to permanentna inwigilacja jest!!

no raczej.. ja musze miec spokoj ducha jak wykonuje poranne ablucje lub inne czynnosci w tym samym pomieszczeniu ;)

kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no raczej.. ja musze miec spokoj ducha jak wykonuje poranne ablucje lub inne czynnosci w tym samym pomieszczeniu ;)
    Hmm. Ja ostatnio zapomnialam prawie jsk to jest pociedziec na kibelku w samotnosci... Zawsze jestem z obstawa...

chruszczow, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mnie mocno renowacja mebli wciąga (nie robię tego sama, ale fajnie jest coś odrestaurować, a potem cieszyć się efektem), kilka lat temu od sąsiadki kupiłam za grosze toaletkę i dwie szafki nocne w stylu art. deco do renowacji z drewna orzechowego chyba, oddaliśmy do profesjonalnej renowacji, położono fornir ładny... miałam ja sprzedać z zyskiem, a nie mogę się z nią rozstać :-) wiele rzeczy kupiłam dla potencjalnego zysku i gónwo stoją w domu :-)

ja mam w domu taki murek- bar odzielajacy kuchnie od salonu. I un jest dostosowany do naszego wzrostu ;) wiec wszelkie stolki barowe sa do niego za niskie, a ja sobie to miejsce wymarzylam na moje sniadania i kawe przed pracą. Udało mi sie wynaleźć stary, debowy stolek od handlarza antyko-starociami, kosztowal grosze, bo byl pomalowany jakas oblesna brazowa farba.. Bo sciagnieciu tego gowna szlifierka, doczyszczenia dremelem i wzmocnieniu laczen jest po prostu idealny..a jaka satysfakcja!

sama tez doczyscilam stare belki stropowe w naszym domu, ktore byly czescia 60 letniej konstrukcji strychu, a teraz sa widoczne, bo wypieprzylismy strych i podnieslismy sufit. To juz przyjemna robota nie byla, bo na 4m, z lapami do gory, w goglach i masce, ale wyszlo rewelka..

teraz, hehe, najblizsze zajecia manualne za jakies 2 lata z Adasiem ;) bedziemy zabawki strugac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 20:11

mamatrojki80, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kapta a to surprise :-) Najwazniejsze, ze rosnie zdrowo :-)

Foch przywedrowal na Wyspy. Dobrze, ze wraz z nim Moj M wybyl z domu.
    Mam spokoj.
    Jestem zaskoczona, ze weeked a taka produkcja na forum.
    Przed chwila zrobilam sboie smoothie, ktory polecila mi dietetyczka dla kobiet w ciazy. Bylo przepyszne :-)
    jakie smoothie? ciekawa jestem :)

Kapta,no to gratuluje syna :),przyzwyczaisz sie ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    I tak bedzie! Poloz sie juz na karnego jeza- brzuchem do jeza- rzecz jasna! Niech poczuje sile matczynego gniewu!

Marta, kocham Cie normalnie! Adas mi nie chcial spac po poludniu, ja go tulilam jak durna, a trzeba go bylo na jeza! Gdzie ja tu kuwa jeza dostane?

Zofia8, kapturnica, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, Reni, chruszczow, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    magda- do kiedy bedziesz w gdansku? my z asiula, dorbie i elfem szykujemy spotkanka, wiec jakbys sie zalapala z datami to super :)
    przylatuje 27 a odlatuje 8 ,a ty Iwcia kiedy bedziesz?
    ja na spotkanko chetna :D

dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    jakie smoothie? ciekawa jestem :)

Kapta,no to gratuluje syna :),przyzwyczaisz sie ;)

Priv

Magda* lubi tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Hmm. Ja ostatnio zapomnialam prawie jsk to jest pociedziec na kibelku w samotnosci... Zawsze jestem z obstawa...

bo Ty za dobra Dziobak jestes.. do kojca i na podglad! http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/whip-onion-head-emoticon.gif

co on robi w tym kibelku jak ty jestes hmmm.. zajeta?

kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu...

http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1329&wid=17473437

ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bo Ty za dobra Dziobak jestes.. do kojca i na podglad! http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/whip-onion-head-emoticon.gif

co on robi w tym kibelku jak ty jestes hmmm.. zajeta?
    Bawi sie papierem toaletowym. Albo stoi i chucha w szklana kabine prysznicaZ. Albo grzebie w szafce. Rozne fajne rzeczy robi.

mamatrojki80, moremi, Zofia8, kkisia, Sabina, paszczakin, anna maria, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszczu...

http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1329&wid=17473437

dzizus, Reni, nie strasz..

ale my nie mamy niani, poza tym co to za idea, zeby przez kamere mozna bylo mowic- przerazajace musi to byc dla dziecka, slyszec glosy..
    do tego w kamerze widac tylko paszczaka Adasia, ewentualnie czasami rączki..

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Dzień bardzo aktywny. Udało mi się sprzątnąć samochód i prawie pomalować domek. Do tego zaliczyłam skok przez płot bo pies nawiał na szczęście go złapałam. Dziura w płocie została namierzona i zlikwidowana. Wyobrażacie sobie taki widok, ja matka trójki dzieci prawie 39 letnia przełażąca przez płot. Ale jak zobaczyłam tego cholernika Aresa to niewiele się zastanawiałam. Przynajmniej przekonałam się że nie wyszłam z wprawy a sąsiedzi mieli kino ;) Nie zdążyłam już porozsadzać pomidorów ale co tam jutro też jest dzień :)

ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, anna maria, moremi, Dziobak, Zofia8, malgos741, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

tak?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33d5b42b6fa2.jpg
    paszczakin wrote:
    ja mam w domu taki murek- bar odzielajacy kuchnie od salonu. I un jest dostosowany do naszego wzrostu ;) wiec wszelkie stolki barowe sa do niego za niskie, a ja sobie to miejsce wymarzylam na moje sniadania i kawe przed pracą.

moremi, paszczakin, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kapta co ja widzę, jednak drugi chłopak :)

Sabina, anna maria, gretka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O Kapta co ja widzę, jednak drugi chłopak :)
    Jajca urosły to chyba chopak XD

anna maria, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kombinezony po Helci wyslalam :-)
    kapturnica wrote:
    Jajca urosły to chyba chopak XD

kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic beda dla Kornelii ;-)

kapturnica, moremi, kkisia, ania.g, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To nic beda dla Kornelii ;-)
    Odesle posiadaczce jajnikow.Dziewczyny tu jeszcze nie wiedza jaka plec Moze Morcia bedzie miala dziopke 8)

anna maria, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najszybszy porod jaki kiedykolwiek widzialam Położna nie zdążyła rękawiczek załozyc ehhehe XD

https://www.youtube.com/watch?v=PFWy7VI2GZY

anna maria, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie dosc duzo chlopcow sie tu rodzi :-)
    kapturnica wrote:
    Odesle posiadaczce jajnikow.Dziewczyny tu jeszcze nie wiedza jaka plec Moze Morcia bedzie miala dziopke 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 8865 8866 8867 8868 8869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ