35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Paszcza! Podgladowywac? Podgladowywac?? Dziecia? Toz to permanentna inwigilacja jest!!
no raczej.. ja musze miec spokoj ducha jak wykonuje poranne ablucje lub inne czynnosci w tym samym pomieszczeniukkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no raczej.. ja musze miec spokoj ducha jak wykonuje poranne ablucje lub inne czynnosci w tym samym pomieszczeniu
chruszczow, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mnie mocno renowacja mebli wciąga (nie robię tego sama, ale fajnie jest coś odrestaurować, a potem cieszyć się efektem), kilka lat temu od sąsiadki kupiłam za grosze toaletkę i dwie szafki nocne w stylu art. deco do renowacji z drewna orzechowego chyba, oddaliśmy do profesjonalnej renowacji, położono fornir ładny... miałam ja sprzedać z zyskiem, a nie mogę się z nią rozstać
wiele rzeczy kupiłam dla potencjalnego zysku i gónwo stoją w domu
ja mam w domu taki murek- bar odzielajacy kuchnie od salonu. I un jest dostosowany do naszego wzrostuwiec wszelkie stolki barowe sa do niego za niskie, a ja sobie to miejsce wymarzylam na moje sniadania i kawe przed pracą. Udało mi sie wynaleźć stary, debowy stolek od handlarza antyko-starociami, kosztowal grosze, bo byl pomalowany jakas oblesna brazowa farba.. Bo sciagnieciu tego gowna szlifierka, doczyszczenia dremelem i wzmocnieniu laczen jest po prostu idealny..a jaka satysfakcja!
sama tez doczyscilam stare belki stropowe w naszym domu, ktore byly czescia 60 letniej konstrukcji strychu, a teraz sa widoczne, bo wypieprzylismy strych i podnieslismy sufit. To juz przyjemna robota nie byla, bo na 4m, z lapami do gory, w goglach i masce, ale wyszlo rewelka..
teraz, hehe, najblizsze zajecia manualne za jakies 2 lata z Adasiembedziemy zabawki strugac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 20:11
mamatrojki80, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Kapta a to surprise
Najwazniejsze, ze rosnie zdrowo
Foch przywedrowal na Wyspy. Dobrze, ze wraz z nim Moj M wybyl z domu.
Mam spokoj.
Jestem zaskoczona, ze weeked a taka produkcja na forum.
Przed chwila zrobilam sboie smoothie, ktory polecila mi dietetyczka dla kobiet w ciazy. Bylo przepyszne
Kapta,no to gratuluje syna,przyzwyczaisz sie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:I tak bedzie! Poloz sie juz na karnego jeza- brzuchem do jeza- rzecz jasna! Niech poczuje sile matczynego gniewu!
Marta, kocham Cie normalnie! Adas mi nie chcial spac po poludniu, ja go tulilam jak durna, a trzeba go bylo na jeza! Gdzie ja tu kuwa jeza dostane?Zofia8, kapturnica, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, Reni, chruszczow, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:magda- do kiedy bedziesz w gdansku? my z asiula, dorbie i elfem szykujemy spotkanka, wiec jakbys sie zalapala z datami to super
ja na spotkanko chetnadorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Hmm. Ja ostatnio zapomnialam prawie jsk to jest pociedziec na kibelku w samotnosci... Zawsze jestem z obstawa...
bo Ty za dobra Dziobak jestes.. do kojca i na podglad! http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/whip-onion-head-emoticon.gif
co on robi w tym kibelku jak ty jestes hmmm.. zajeta?kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bo Ty za dobra Dziobak jestes.. do kojca i na podglad! http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/whip-onion-head-emoticon.gif
co on robi w tym kibelku jak ty jestes hmmm.. zajeta?mamatrojki80, moremi, Zofia8, kkisia, Sabina, paszczakin, anna maria, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczu...
http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1329&wid=17473437
dzizus, Reni, nie strasz..
ale my nie mamy niani, poza tym co to za idea, zeby przez kamere mozna bylo mowic- przerazajace musi to byc dla dziecka, slyszec glosy..
do tego w kamerze widac tylko paszczaka Adasia, ewentualnie czasami rączki..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Dzień bardzo aktywny. Udało mi się sprzątnąć samochód i prawie pomalować domek. Do tego zaliczyłam skok przez płot bo pies nawiał na szczęście go złapałam. Dziura w płocie została namierzona i zlikwidowana. Wyobrażacie sobie taki widok, ja matka trójki dzieci prawie 39 letnia przełażąca przez płot. Ale jak zobaczyłam tego cholernika Aresa to niewiele się zastanawiałam. Przynajmniej przekonałam się że nie wyszłam z wprawy a sąsiedzi mieli kinoNie zdążyłam już porozsadzać pomidorów ale co tam jutro też jest dzień
ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, anna maria, moremi, Dziobak, Zofia8, malgos741, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
tak?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33d5b42b6fa2.jpg
paszczakin wrote:ja mam w domu taki murek- bar odzielajacy kuchnie od salonu. I un jest dostosowany do naszego wzrostuwiec wszelkie stolki barowe sa do niego za niskie, a ja sobie to miejsce wymarzylam na moje sniadania i kawe przed pracą.
moremi, paszczakin, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość