35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie przeczytałam jak wygląda procedura in vitro. Do tej pory myślałam, że to trwa kilka tygodni, a to jeden miesiąc?! Pobiera się, zapładnia, wszczepia i czeka na zagnieżdżenie. To szybciorem!
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kaptu, gratuluje chopaka! Ale tajniak jest niezly!
Takich cyckow jak u polara na fociue nie ma naturalnych. Dawno, dawno temu ostanikowlam setki biustow- naturalne zawsze podaza choc troche za grawitacja, nawet malutkie..
Meza malymi kroczkami przyuczam.. Hehe, zabrzmialo, jakbym byla ekspert, niemniej po 10 dniach czlowiek nie boi sie tego malego cialka jedna reka juz trzymaca na poczatku bylabym wdzieczna za 4 dodatkowe konczyny
W kazdym razie opanowane ma juz odbekiwanie mlodego po karmieniu, zawsze cos.. Do tego mlodemu podczas tego zdarza sie zasnac u niego na klacie, a to go rozczula troszke, strasznie to jest slodkie
Takze mysle, ze bedzie dopszzz..
co do hobby-mauz jest zapalencem technicznym.. u nas tylko jeszczce lodowka nie jest podlaczona do netu, reszta jest obslugiwana zdalnie.. gadzety mamy w domu takie, ktorych nie ma na rynku, mauzu sklada.. nawet dziec ma kamerke, zebym sie nie spinala bedac gdzie indziej w domu- na wszelkich telefonach, tabletach, kompach moge se na niego paczec..
A ja jestem techniczno manualna- robienie biżu, dekoracji, renowacja mebli i do tego gotowanie zdrowe- takie mialam hobbyAktualnie z tego gotowanie tylko .
Teraz moje hobby zaczyna skrzeczec w lozku, to musze isc..mamatrojki80, Krakonka, Dziobak, ComeToMeBaby, SolarPolar, malgos741, Magdala, BISCA, anna maria, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega, Sabina, chruszczow, Bozia3, caffe, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:co do hobby-mauz jest zapalencem technicznym.. u nas tylko jeszczce lodowka nie jest podlaczona do netu, reszta jest obslugiwana zdalnie.. gadzety mamy w domu takie, ktorych nie ma na rynku, mauzu sklada.. nawet dziec ma kamerke, zebym sie nie spinala bedac gdzie indziej w domu- na wszelkich telefonach, tabletach, kompach moge se na niego paczec..
Ja sobie właśnie przypomniałam, że mój mąz umie wszystko naprawić - co nie znaczy, że wszystko naprawia. Ale nawet chińckie badziewie mu się udaje zreperowaćUmie też prąd, hydraulikę, panele, flizy - to, co ja. Nie wiem, jak z tapetami i ja lepiej gipsem się posługuję. Ale za on ma prawo jazdy
mamatrojki80, Bozia3, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kaptu, gratuluje chopaka! Ale tajniak jest niezly!
Takich cyckow jak u polara na fociue nie ma naturalnych. Dawno, dawno temu ostanikowlam setki biustow- naturalne zawsze podaza choc troche za grawitacja, nawet malutkie..
Meza malymi kroczkami przyuczam.. Hehe, zabrzmialo, jakbym byla ekspert, niemniej po 10 dniach czlowiek nie boi sie tego malego cialka jedna reka juz trzymaca na poczatku bylabym wdzieczna za 4 dodatkowe konczyny
W kazdym razie opanowane ma juz odbekiwanie mlodego po karmieniu, zawsze cos.. Do tego mlodemu podczas tego zdarza sie zasnac u niego na klacie, a to go rozczula troszke, strasznie to jest slodkie
Takze mysle, ze bedzie dopszzz..
co do hobby-mauz jest zapalencem technicznym.. u nas tylko jeszczce lodowka nie jest podlaczona do netu, reszta jest obslugiwana zdalnie.. gadzety mamy w domu takie, ktorych nie ma na rynku, mauzu sklada.. nawet dziec ma kamerke, zebym sie nie spinala bedac gdzie indziej w domu- na wszelkich telefonach, tabletach, kompach moge se na niego paczec..
A ja jestem techniczno manualna- robienie biżu, dekoracji, renowacja mebli i do tego gotowanie zdrowe- takie mialam hobbyAktualnie z tego gotowanie tylko .
Teraz moje hobby zaczyna skrzeczec w lozku, to musze isc..
Mnie mocno renowacja mebli wciąga (nie robię tego sama, ale fajnie jest coś odrestaurować, a potem cieszyć się efektem), kilka lat temu od sąsiadki kupiłam za grosze toaletkę i dwie szafki nocne w stylu art. deco do renowacji z drewna orzechowego chyba, oddaliśmy do profesjonalnej renowacji, położono fornir ładny... miałam ja sprzedać z zyskiem, a nie mogę się z nią rozstaćwiele rzeczy kupiłam dla potencjalnego zysku i gónwo stoją w domu
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta a to surprise
Najwazniejsze, ze rosnie zdrowo
Foch przywedrowal na Wyspy. Dobrze, ze wraz z nim Moj M wybyl z domu.
Mam spokoj.
Jestem zaskoczona, ze weeked a taka produkcja na forum.
Przed chwila zrobilam sboie smoothie, ktory polecila mi dietetyczka dla kobiet w ciazy. Bylo przepyszneSolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
mamatrojki80 wrote:Węch straciłam, nochal na maksa zatkany, katar zielony i susza w gardle, non stop mnie suszy
Trzeba nawilżać - gardło tabletkami i płukaniem i psikadłami, a nos wodą w spreju i inhalacjami i kroplai, ale takimi dla alergików, nie dla grypowych. Inaczej to suche się podrażni, podrapie i wnikną zarazy.
Ja leżałam dwa dni, a dzisiaj już wychodzę. Biorę thiocodin regularnie 4 x dziennie 1 tabletkę - dziś 3 dzien. Kaszlę, ale niewiele, podduszona jestem, ale gardło mnie już nie boli! I dzisiaj rano nawet mówiłam, choć nie swoim głosemChrypię jak zdarta płyta, ale to i tak wielki postęp.
Ogólnie jest nieźle
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Z nadmiaru dzisiejszych wrażeń pierdyknęłam sie w sen.I dobrze mi to zrobiło. Będzieżyło
malgos741, kapturnica, kkisia, Aasiula, stara.krycha, moremi, Mega, Sabina, chruszczow, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę