35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ja też szczerze gratuluje, też bym synka chciała, ale szok pewnie jest
stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Zofia8, kkisia, caffe, gretka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie ma pojecia....Nie wychodze jeszcze z szoku.No cio sie mialo stac.Musial miec podwinieta parówke pod dupsko ,ze wczesniej nie bylo widac
Widzisz kaptur, z tymi jadrami to jest tak, ze nie zstepuja tak o natychmiast, czasem to trwa dluzej. I tak dziwne, ze juz widac.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurwa jak wyszłam z gabinetu to zakupów już nie zrobiłam .Siedze i kminie co widze na zdjęciu ...A mój chUop dopiero ma szoka
Kobito, syny to skarby są, dziewucha następnym razem!
ComeToMeBaby, Krakonka, SolarPolar, iwcia77, kkisia, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Chyba powinnaś. Każdy by zareagował tak: nie podoba się, to se sama rób, skoro umiesz lepiej.
Facet nie może czuć nacisku, zbyt duża i częsta krytyka nikogo nie nastraja pozytywnie. My to wychwalamy nawzajem siebie jakie to pyszne kawki robimyja nie mam problemu, moj m jest bardzo pomocny. Kiedyś mi powiedział, że nawet jeśli nie wie jak coś zrobić to i tak się postara, bo czuje się potrzebny. A ja go chwalę / podziękuję. Nawet jeśli coś nie do końca jest tak jak trzeba to albo nie mówię nic albo delikatnie mu sugeruję w zartach. Działa
Mnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kobito, syny to skarby są, dziewucha następnym razem!
Ja nie chce wiecej dzieciorow juz..Bedzie 2chlopow.Ale 3testosterony w domu..Ehh ebdzie dymilo
Czuje sie dziwnie-rozczarowana ??No cos w ten desen.
stara.krycha, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:m
Ale ja chce zeby on wywiazywal sie z technicznych prac domowych a nie powiedzmy damskich - wole sama sprzatac
Bo robie to lepiej i dokladniej ale kuzwa dlaczego mam plot malowac, doly kopac, wiartarke obslugiwac - mam od 10 lat kikuty zamiast lamp ( fakt od dwoch prawie lat mieszkamy na stale), od 10 niemalowany dom, sciany brudne. Ja tego robic nie bede, chcialam wziac po powrocie ekipe ale moj maz swtierdzil ze sam wszystko zrobi i kurwa nic do tej pory nie zrobil - no pokoj dziecka. Biore wiec ekipe , jego nie ma w tygodniu , zrobia wszystko i ja bede sie czula dobrze w czystym domu. A on niech realizuje swoje hobby. Ja mu nie bronie.
Polar, kwestia tego, czy Ci zależy. Albo raczej jak bardzo Ci zależy. Ja potrafię zrobić wszystko, łącznie z flizowaniem, kładzeniem gładzi, niwelowaniem ogródka itp. Robię to, co chcę zrobić, resztę odpuszczam. Jak mojemu będzie zależało, to to zrobi. Nie zrobi, to jego będzie drażniło.
Bardzo dobrze, że bierzesz ekipę, będziesz miała ładnieZapłać z tych pieniędzy na jego hobby
stara.krycha, mamatrojki80, Heretyczka, BISCA, SolarPolar, Zofia8, chruszczow, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chyba cie pojebalo ??
Ja nie chce wiecej dzieciorow juz..Bedzie 2chlopow.Ale 3testosterony w domu..Ehh ebdzie dymilo
Kapta, bo się nastawiłaś na córkę i kilka tygodni żyłaś ta myślą, przejdzie Ci.
kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
jego geba, znaczy profil
A tu parówka miedzy nogami.To białe to łozysko.Widok od dołu jest , po srodku jajca i fistach
Jakosc chujowa ale dodaje z telefonu bo aparat sie mi zjeValWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:22
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, gretka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Tu chyba o chęci pomagania sobie wzajemnie chodzi, o dbanie o wspólne gniazdo
kwestia nastawienia
stara.krycha, Krakonka, Sabina, BISCA, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Mega, chruszczow, kkisia, Reni, Bozia3, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba cie pojebalo ??
Syndrom pustej macicy, male dziecko, trza mu towarzystwa, a jak jedno małe to drugie się wychowa też...
Mega, megan8, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
Ja wymieniłam 7 lat temu, może jakaś terapia by wam pomogła?
stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja wymieniłam 7 lat temu, może jakaś terapia by wam pomogła?
mamatrojki80, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Mega, Zofia8, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Istnieje cos takiego jak kryzys siodmego roku. Dlatego my pobralismy sie dopiero po osmiu. Na razie nie zaluje, poczekam na nastepna siodmke i sie wypowiem
Tak jest, ale po się na to nastawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:33
stara.krycha, SolarPolar, SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość