X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja też szczerze gratuluje, też bym synka chciała, ale szok pewnie jest :-)
    Kurwa jak wyszłam z gabinetu to zakupów już nie zrobiłam .Siedze i kminie co widze na zdjęciu ...A mój chUop dopiero ma szoka XD

stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Zofia8, kkisia, caffe, gretka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie ma pojecia....Nie wychodze jeszcze z szoku.No cio sie mialo stac.Musial miec podwinieta parówke pod dupsko ,ze wczesniej nie bylo widac
    Gratulowac?
    Widzisz kaptur, z tymi jadrami to jest tak, ze nie zstepuja tak o natychmiast, czasem to trwa dluzej. I tak dziwne, ze juz widac.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurwa jak wyszłam z gabinetu to zakupów już nie zrobiłam .Siedze i kminie co widze na zdjęciu ...A mój chUop dopiero ma szoka XD

Kobito, syny to skarby są, dziewucha następnym razem!

ComeToMeBaby, Krakonka, SolarPolar, iwcia77, kkisia, caffe, gretka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Chyba powinnaś. Każdy by zareagował tak: nie podoba się, to se sama rób, skoro umiesz lepiej.
    Facet nie może czuć nacisku, zbyt duża i częsta krytyka nikogo nie nastraja pozytywnie. My to wychwalamy nawzajem siebie jakie to pyszne kawki robimy ;-) ja nie mam problemu, moj m jest bardzo pomocny. Kiedyś mi powiedział, że nawet jeśli nie wie jak coś zrobić to i tak się postara, bo czuje się potrzebny. A ja go chwalę / podziękuję. Nawet jeśli coś nie do końca jest tak jak trzeba to albo nie mówię nic albo delikatnie mu sugeruję w zartach. Działa :-D
    Nie mowie mu ze zle Cos zrobil bo przeciez nic nie robi tylko ze jest beznadziejny i chuj bo nic nie robi. w kurwia
    Mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dodam ,ze rtano dziewczynom napisalam ,ze snily mi sie dżądra ,że sa./No i sa XD
    Nastepna czarownica ;-)

SolarPolar, kapturnica, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy do Elfika kurier dotarł...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kobito, syny to skarby są, dziewucha następnym razem!
    Chyba cie pojebalo ??XD Ja nie chce wiecej dzieciorow juz..Bedzie 2chlopow.Ale 3testosterony w domu..Ehh ebdzie dymilo :-/ Czuje sie dziwnie-rozczarowana ??No cos w ten desen.

stara.krycha, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ciekawe czy do Elfika kurier dotarł...
    A widzisz tak dotarl do niej.Pisala mi esa

mamatrojki80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    m
    Ale ja chce zeby on wywiazywal sie z technicznych prac domowych a nie powiedzmy damskich - wole sama sprzatac
    Bo robie to lepiej i dokladniej ale kuzwa dlaczego mam plot malowac, doly kopac, wiartarke obslugiwac - mam od 10 lat kikuty zamiast lamp ( fakt od dwoch prawie lat mieszkamy na stale), od 10 niemalowany dom, sciany brudne. Ja tego robic nie bede, chcialam wziac po powrocie ekipe ale moj maz swtierdzil ze sam wszystko zrobi i kurwa nic do tej pory nie zrobil - no pokoj dziecka. Biore wiec ekipe , jego nie ma w tygodniu , zrobia wszystko i ja bede sie czula dobrze w czystym domu. A on niech realizuje swoje hobby. Ja mu nie bronie.

Polar, kwestia tego, czy Ci zależy. Albo raczej jak bardzo Ci zależy. Ja potrafię zrobić wszystko, łącznie z flizowaniem, kładzeniem gładzi, niwelowaniem ogródka itp. Robię to, co chcę zrobić, resztę odpuszczam. Jak mojemu będzie zależało, to to zrobi. Nie zrobi, to jego będzie drażniło.
    Bardzo dobrze, że bierzesz ekipę, będziesz miała ładnie :) Zapłać z tych pieniędzy na jego hobby :P

stara.krycha, mamatrojki80, Heretyczka, BISCA, SolarPolar, Zofia8, chruszczow, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chyba cie pojebalo ??XD Ja nie chce wiecej dzieciorow juz..Bedzie 2chlopow.Ale 3testosterony w domu..Ehh ebdzie dymilo :-/ Czuje sie dziwnie-rozczarowana ??No cos w ten desen.

Kapta, bo się nastawiłaś na córkę i kilka tygodni żyłaś ta myślą, przejdzie Ci.

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f668b8a6ed2f4d7bmed.jpg jego geba, znaczy profil

A tu parówka miedzy nogami.To białe to łozysko.Widok od dołu jest , po srodku jajca i fistach 5bf3dd5d5c6de7d8med.jpg
    Jakosc chujowa ale dodaje z telefonu bo aparat sie mi zjeVal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:22

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, gretka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A widzisz tak dotarl do niej.Pisala mi esa

super, bo po paczce do Iwci miała stracha.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tu chyba o chęci pomagania sobie wzajemnie chodzi, o dbanie o wspólne gniazdo :-) kwestia nastawienia
    Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.

stara.krycha, Krakonka, Sabina, BISCA, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Mega, chruszczow, kkisia, Reni, Bozia3, caffe, gretka lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Adresy na priv proszę. Aasiula i Krakonka.
    Ja już.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak bedzie miala 20 -letni staz w zwiazku ogolem, a 15 w malzenstwie i bedziesz z miloscia patrzyla na meza to pochyle czola przed kazda. Jak Was czytam to prawie kazda wymienila na nowszy model i cieszy sie miloscia a ja mam starego " stazem" grzyba z ktorym nie zgadzam sie na kazdym kroku im dluzej razem zyjemy.
    Czyli czas na wymiane

SolarPolar lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pogadamy za 2 lata :) Syndrom pustej macicy, male dziecko, trza mu towarzystwa, a jak jedno małe to drugie się wychowa też... :)

Mega, megan8, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Ja wymieniłam 7 lat temu, może jakaś terapia by wam pomogła?

stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja wymieniłam 7 lat temu, może jakaś terapia by wam pomogła?
    Istnieje cos takiego jak kryzys siodmego roku. Dlatego my pobralismy sie dopiero po osmiu. Na razie nie zaluje, poczekam na nastepna siodmke i sie wypowiem

mamatrojki80, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Mega, Zofia8, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Istnieje cos takiego jak kryzys siodmego roku. Dlatego my pobralismy sie dopiero po osmiu. Na razie nie zaluje, poczekam na nastepna siodmke i sie wypowiem

Tak jest, ale po się na to nastawiać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 12:33

stara.krycha, SolarPolar, SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez już mama3

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

‹‹ 8856 8857 8858 8859 8860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ