X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Np.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e96358578e1.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f7e81da239.jpg

Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zdrowia dla chorych, zdrowia dla zdrowych, coby sie do nich nic nie przypaletalo :-)

Polar, chyba nie jest az tak zle ;-)?
    Jest zwyczajnie, nijak z duza iloscia wad:-) ale dziecko strasznie w niego wpatrzone wiec wytrzymam jeszcze te 10 lat:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:07

Sabina, stara.krycha, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mega, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jak sie czujesz w nowej roli?

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tylko witam, zmieniam buty i biore sie za sprzatanie. Milego!

SolarPolar, kkisia, Aasiula, BISCA, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja sie tylko witam, zmieniam buty i biore sie za sprzatanie. Milego!
    To moze i ja cos w swojej pozie avatarowej zmienie? Moze teraz przerzuce sie na kocyk?

stara.krycha, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To moze i ja cos w swojej pozie avatarowej zmienie? Moze teraz przerzuce sie na kocyk?
    Mysle se: nie no, najpierw kawa, czytam dalej, a tu Misiek cyckami po oczach swieci! ;-)

Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jest zwyczajnie, nijak z duza iloscia wad:-) ale dziecko strasznie w niego wpatrzone wiec wytrzymam jeszcze te 10 lat:-)

Tak a'propos chciałam zapytać, czy wasi faceci mają hobby, rozwijają się, uczą, angazują w coś poza pracą i rodziną?
    Ja ostatnio obserwowałam znajomych i niewielu widzę takich. Wiadomo, że mężczyźni mają generalnie (generalnie, w moim otoczeniu. Oprócz mojego taty.) mniej obowiązków, a są częściej zmęczeni i nie mają juz siły na nic ponad. A znajome kobiety oprócz pracy, rozwoju pracowego, dzieci, życia towarzyskiego dzieciowego, domu, nieustannego ulepszania domu na dodatek chodzą na kursy, warszataty, angażują się w życie społeczne (akcje pomocowe na przykład, zbiórki na sztytne cele) itp.
    Moja mama po chwilowym oklapnięciu emerytalnym wzięla się w garść i znalazła sobie jakiś klub seniora (jakaś kolezanka jej zaproponowąła). Chodzą na koncerty, robią sobie wyprzedaże książek, ciuchów, zwiedzają muzea, organizują imprezy (w kawiarniach :P ), przygotowują wykłady, pogadanki, zapraszają różnych ludzi (lekarzy, prawników, psychologów). Sama czasem do nich chodzę :P A w klubie na 40 osób są dwaj faceci.
    Kiedyś redagowałam jakieś badania na temat aktywizacji seniarów - uniwersytety 3 wieku, kluby, warsztaty dla emerytów itp - i z liczb wynikało, że 95% uczestników takich zajęć stanowią kobiety.
    Jak jest u Was?

stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Solar masz biust antygrawitacyjny? :)

stara.krycha, Zofia8, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    tak jest :-)musze do jakis rozsadnych doktorow
    Ze tak z ciekawosci zapytam: jak to jest z tym leczeniem w Polsce, jak sie ma ubezpieczenie zagraniczne?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Np.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e96358578e1.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f7e81da239.jpg
    no właśnie...typowy Pcim Górny :) ale o gustach się nie dyskutuje...;)

mamatrojki80, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie...typowy Pcim Górny :) ale o gustach się nie dyskutuje...;)

Gacie Dolne ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Tak a'propos chciałam zapytać, czy wasi faceci mają hobby, rozwijają się, uczą, angazują w coś poza pracą i rodziną?
    Ja ostatnio obserwowałam znajomych i niewielu widzę takich. Wiadomo, że mężczyźni mają generalnie (generalnie, w moim otoczeniu. Oprócz mojego taty.) mniej obowiązków, a są częściej zmęczeni i nie mają juz siły na nic ponad. A znajome kobiety oprócz pracy, rozwoju pracowego, dzieci, życia towarzyskiego dzieciowego, domu, nieustannego ulepszania domu na dodatek chodzą na kursy, warszataty, angażują się w życie społeczne (akcje pomocowe na przykład, zbiórki na sztytne cele) itp.
    Moja mama po chwilowym oklapnięciu emerytalnym wzięla się w garść i znalazła sobie jakiś klub seniora (jakaś kolezanka jej zaproponowąła). Chodzą na koncerty, robią sobie wyprzedaże książek, ciuchów, zwiedzają muzea, organizują imprezy (w kawiarniach :P ), przygotowują wykłady, pogadanki, zapraszają różnych ludzi (lekarzy, prawników, psychologów). Sama czasem do nich chodzę :P A w klubie na 40 osób są dwaj faceci.
    Kiedyś redagowałam jakieś badania na temat aktywizacji seniarów - uniwersytety 3 wieku, kluby, warsztaty dla emerytów itp - i z liczb wynikało, że 95% uczestników takich zajęć stanowią kobiety.
    Jak jest u Was?

Mój jest typ sportowca, pływa na windsurfingu tkz. wave czyli pływanie na wysokich falach, szkoli się non stop, sam jest coach'em i szkoli innych też.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lyk-endowy bol glowy, super, bardzo fajnie mi sie bedzie sprzatalo. Jakbym do poniedzialku sie nie odzywala, dzwoncie na 112. Nara!

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma tyle zainteresowan, ze sam za nimi nie zdaza ;-)

Polar fajne babki na piasku ;-)

SolarPolar, Aasiula, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry wszystkim 13stp,slonca brak ma padac .O 11 jest pogrzeb szwagra :-( ,milego dnia zycze
    No to ja Cię przebiję, u mnie 20 stopni słońce świeci, brak wiatru ;)
    Bry wszystkim

kkisia, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Luna76 lubi tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dziobak magnesy są,kiedy ty w polszy bedziesz?bo ja w poniedziałek lece,to moze by sie udało zgrać czasowo.
    Jesli bede, to dopiero za miesiac. :-S Poczta moze puscisz?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apeluje do Forumowej Margaret Thatcher, ktorej wiadomo ze opinia jest najbardziej najbardsza ale to nie ty idziesz do slubu tylko kometa i to ona sobie wymyslila dodatki i ja ja wspieram bo to fajny pomysl. Na weselach polskich bylam dawno temu i wiem ze nie widzialam ladnej panny mlodej ale wszystkie w czystej bieli - pomijajac fakt ze zarezerwowana dla dziewic. . Ale to byly ciezsze czasy. Teraz jest pelna dowolnosc i niech kometa szaleje z kolorami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:03

Mega, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ze tak z ciekawosci zapytam: jak to jest z tym leczeniem w Polsce, jak sie ma ubezpieczenie zagraniczne?

oczywiscie ze place, ale tu tez place i czesc zwracaja- co z tego ze bule za gowniane porady
    a 100% zwracaja gdy przypadek nagly, ratujacy zycie( pewnie zeby czlek nie zszedl, zeby dalej mogli doic ;-) )

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Apeluje do Forumowej Margaret Thatcher, ktorej wiadomo ze opinia jest najbardziej najbardsza ale to nie ty idziesz do slubu tylko kometa i to ona sobie wymyslila dodatki i ja ja wspieram bo to fajny pomysl. Na weselach polskich bylam dawno temu i wiem ze nie widzialam ladnej panny mlodej ale wszystkie w czystej bieli - pomijajac fakt ze zarezerwowana dla dziewic. . Ale to byly ciezsze czasy. Teraz jest pelna dowolnosc i niech kometa szaleje z kolorami.
    ale ja tylko wyraziłam swoje zdanie...:) myślisz, że mam moc sprawczą - żeby Komecie cokolwiek narzucać? Ona po to właśnie wrzuciła te foty i pomysły - żeby zasięgnąć różnych opinii - sama o nie prosiła - tak więc Polar się nie nerwuj :) na pewno pójdzie do ślubu w czym zechce....
    Biel do ślubu nie dość, że była zarezerwowana dla dziewic, to jeszcze do ślubów kościelnych...tak więc tak czy siak Kometa nie pasuje do tego założenia...:)
    Ale teraz - jak sama zaznaczyłaś, są czasy, kiedy każdy robi i zakłada co chce - więc nie ma problemu....
    Niedziewice zakładają welony, ateiści idą przed ołtarz, jedzą wigilie i obchodzą wielkanoc - to zadziwiające zjawisko - no ale jest jak jest...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:22

mamatrojki80, Mega, ComeToMeBaby, Heretyczka, iwcia77, kkisia, megan8, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8851 8852 8853 8854 8855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ