35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Zdrowia dla chorych, zdrowia dla zdrowych, coby sie do nich nic nie przypaletalo
Polar, chyba nie jest az tak zle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:07
Sabina, stara.krycha, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mega, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ja sie tylko witam, zmieniam buty i biore sie za sprzatanie. Milego!
stara.krycha, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Jest zwyczajnie, nijak z duza iloscia wad:-) ale dziecko strasznie w niego wpatrzone wiec wytrzymam jeszcze te 10 lat:-)
Tak a'propos chciałam zapytać, czy wasi faceci mają hobby, rozwijają się, uczą, angazują w coś poza pracą i rodziną?
Ja ostatnio obserwowałam znajomych i niewielu widzę takich. Wiadomo, że mężczyźni mają generalnie (generalnie, w moim otoczeniu. Oprócz mojego taty.) mniej obowiązków, a są częściej zmęczeni i nie mają juz siły na nic ponad. A znajome kobiety oprócz pracy, rozwoju pracowego, dzieci, życia towarzyskiego dzieciowego, domu, nieustannego ulepszania domu na dodatek chodzą na kursy, warszataty, angażują się w życie społeczne (akcje pomocowe na przykład, zbiórki na sztytne cele) itp.
Moja mama po chwilowym oklapnięciu emerytalnym wzięla się w garść i znalazła sobie jakiś klub seniora (jakaś kolezanka jej zaproponowąła). Chodzą na koncerty, robią sobie wyprzedaże książek, ciuchów, zwiedzają muzea, organizują imprezy (w kawiarniach), przygotowują wykłady, pogadanki, zapraszają różnych ludzi (lekarzy, prawników, psychologów). Sama czasem do nich chodzę
A w klubie na 40 osób są dwaj faceci.
Kiedyś redagowałam jakieś badania na temat aktywizacji seniarów - uniwersytety 3 wieku, kluby, warsztaty dla emerytów itp - i z liczb wynikało, że 95% uczestników takich zajęć stanowią kobiety.
Jak jest u Was?
stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:To moze i ja cos w swojej pozie avatarowej zmienie? Moze teraz przerzuce sie na kocyk?
Solar masz biust antygrawitacyjny?
stara.krycha, Zofia8, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Tak a'propos chciałam zapytać, czy wasi faceci mają hobby, rozwijają się, uczą, angazują w coś poza pracą i rodziną?
Ja ostatnio obserwowałam znajomych i niewielu widzę takich. Wiadomo, że mężczyźni mają generalnie (generalnie, w moim otoczeniu. Oprócz mojego taty.) mniej obowiązków, a są częściej zmęczeni i nie mają juz siły na nic ponad. A znajome kobiety oprócz pracy, rozwoju pracowego, dzieci, życia towarzyskiego dzieciowego, domu, nieustannego ulepszania domu na dodatek chodzą na kursy, warszataty, angażują się w życie społeczne (akcje pomocowe na przykład, zbiórki na sztytne cele) itp.
Moja mama po chwilowym oklapnięciu emerytalnym wzięla się w garść i znalazła sobie jakiś klub seniora (jakaś kolezanka jej zaproponowąła). Chodzą na koncerty, robią sobie wyprzedaże książek, ciuchów, zwiedzają muzea, organizują imprezy (w kawiarniach), przygotowują wykłady, pogadanki, zapraszają różnych ludzi (lekarzy, prawników, psychologów). Sama czasem do nich chodzę
A w klubie na 40 osób są dwaj faceci.
Kiedyś redagowałam jakieś badania na temat aktywizacji seniarów - uniwersytety 3 wieku, kluby, warsztaty dla emerytów itp - i z liczb wynikało, że 95% uczestników takich zajęć stanowią kobiety.
Jak jest u Was?
Mój jest typ sportowca, pływa na windsurfingu tkz. wave czyli pływanie na wysokich falach, szkoli się non stop, sam jest coach'em i szkoli innych też.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dobry wszystkim 13stp,slonca brak ma padac .O 11 jest pogrzeb szwagra
,milego dnia zycze
Bry wszystkimkkisia, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Apeluje do Forumowej Margaret Thatcher, ktorej wiadomo ze opinia jest najbardziej najbardsza ale to nie ty idziesz do slubu tylko kometa i to ona sobie wymyslila dodatki i ja ja wspieram bo to fajny pomysl. Na weselach polskich bylam dawno temu i wiem ze nie widzialam ladnej panny mlodej ale wszystkie w czystej bieli - pomijajac fakt ze zarezerwowana dla dziewic. . Ale to byly ciezsze czasy. Teraz jest pelna dowolnosc i niech kometa szaleje z kolorami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:03
Mega, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ze tak z ciekawosci zapytam: jak to jest z tym leczeniem w Polsce, jak sie ma ubezpieczenie zagraniczne?
oczywiscie ze place, ale tu tez place i czesc zwracaja- co z tego ze bule za gowniane porady
a 100% zwracaja gdy przypadek nagly, ratujacy zycie( pewnie zeby czlek nie zszedl, zeby dalej mogli doic)
gretka -
SolarPolar wrote:Apeluje do Forumowej Margaret Thatcher, ktorej wiadomo ze opinia jest najbardziej najbardsza ale to nie ty idziesz do slubu tylko kometa i to ona sobie wymyslila dodatki i ja ja wspieram bo to fajny pomysl. Na weselach polskich bylam dawno temu i wiem ze nie widzialam ladnej panny mlodej ale wszystkie w czystej bieli - pomijajac fakt ze zarezerwowana dla dziewic. . Ale to byly ciezsze czasy. Teraz jest pelna dowolnosc i niech kometa szaleje z kolorami.
myślisz, że mam moc sprawczą - żeby Komecie cokolwiek narzucać? Ona po to właśnie wrzuciła te foty i pomysły - żeby zasięgnąć różnych opinii - sama o nie prosiła - tak więc Polar się nie nerwuj
na pewno pójdzie do ślubu w czym zechce....
Biel do ślubu nie dość, że była zarezerwowana dla dziewic, to jeszcze do ślubów kościelnych...tak więc tak czy siak Kometa nie pasuje do tego założenia...
Ale teraz - jak sama zaznaczyłaś, są czasy, kiedy każdy robi i zakłada co chce - więc nie ma problemu....
Niedziewice zakładają welony, ateiści idą przed ołtarz, jedzą wigilie i obchodzą wielkanoc - to zadziwiające zjawisko - no ale jest jak jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:22
mamatrojki80, Mega, ComeToMeBaby, Heretyczka, iwcia77, kkisia, megan8, Arwena lubią tę wiadomość