35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula dobrze że dostałaś leki lada moment i w ciąży będziesz
Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySimba wrote:Uwielbiam twoja zielonosc kwiatowo-bocianowa. Niech sie z niej zielona kropka wylegnie.
Za 3 razem dopiero zajarzylam co do mnie piszeszalbo to ten Niemiec co to wszystko chowa i o wszystkim się zapomina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:41
MartaDidi, moremi, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam jeszcze pytanie z wychowania dzieci, mooogie?
-na razie Adas zasypia na rekach i odkladam go do lozka potem.. Sobie tak mysle, ze taka mala istota, co jest dopiero 2 tygodnie na tym swiecie nie powinna musiec zasypiac sama. Czy kopie sobie dolek, czy bede mogla go potem nauczyc zasypiania w lozeczku?
moremi, Simba, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja mam jeszcze pytanie z wychowania dzieci, mooogie?
-na razie Adas zasypia na rekach i odkladam go do lozka potem.. Sobie tak mysle, ze taka mala istota, co jest dopiero 2 tygodnie na tym swiecie nie powinna musiec zasypiac sama. Czy kopie sobie dolek, czy bede mogla go potem nauczyc zasypiania w lozeczku?moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
-na razie Adas zasypia na rekach i odkladam go do lozka potem.. Sobie tak mysle, ze taka mala istota, co jest dopiero 2 tygodnie na tym swiecie nie powinna musiec zasypiac sama. Czy kopie sobie dolek, czy bede mogla go potem nauczyc zasypiania w lozeczku?moremi, Aasiula, caffe, Simba, paszczakin, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
efcia wrote:i to jest forum + 35 ??????????? normalnie nie wierze
Marta ślicznieAasiula, MartaDidi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
-na razie Adas zasypia na rekach i odkladam go do lozka potem.. Sobie tak mysle, ze taka mala istota, co jest dopiero 2 tygodnie na tym swiecie nie powinna musiec zasypiac sama. Czy kopie sobie dolek, czy bede mogla go potem nauczyc zasypiania w lozeczku?MartaDidi, Aasiula, moremi, BISCA, Magdala, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość