35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:York to pikus, ale jaki ja mam syf na chacie...Jezu... Jak to wszystko widac...
Aasiula, MartaDidi, Mega, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Mnie się wydaje, że lepiej jak go koło siebie położysz, niż jak zasypia na rękach. Bo potem rzeczywiście będziesz miała problem, tak za 3 kg
Tak tez nam sie zdarza, tak raz dziennie, bo ja wtedy tez kimke strzelamMartaDidi wrote:Paszcza, daj mu spac na sobie, niech Ciebie czuje, przeciez to najpiekniejsze pod Sloncem uczucie dla matki... Pozniej go nauczysz... Albo i nie...
no ja wlasnie to lubie.. teraz tez se siedzimy razem, bo mlody jedna faze dziennie jest aktywny (zyjemy na tasmie 4h), co mi akurat odpowiada, bo nocka z reguly przebiega po tym spokojnie..
Simba wrote:Mnie sie wydaje ze przez pierwsze tygodnie powinno im sie na wszystko pozwalac. I tulic ile wlezie
tulam! i zacalowywuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:05
MartaDidi, Simba, moremi, caffe, Aasiula, BISCA, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Marta, mlody ma spojrzenie cwaniaka. A jork ma spojrzenie ostatniej sieroty, kopanej w doope 3 razy dziennie.
A Ty masz spojrzenie gwiazdy!Simba, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:tulam! i zacalowywuje
MartaDidi, moremi, BISCA, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:ale Ci sie oczy świecą
to pewnie od czytania forum?
moremi, Mega, Simba, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.moremi, MartaDidi, Magdala, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Pewnie różnie to bywa. Wojtek jak był noworodkiem, to spał tylko na rękach a próby odłożenia go do łóżeczka czy wózka kończyły się płaczem. Jak skończył 2 miesiące to na noc zaczęliśmy go kłaść do łóżeczka.
dzizus! 2 miesiace go nie odkladalas wcale??Simba, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.
Oni tak od trzeciego miesiaca maja, ale ja czekam az zasna. Czytam im Brzechwe, albo nastawiam kolysanki Mozarta. Zle? -
efcia wrote:Moremi forju ciężarnym sie nie odmawia
Ty ta z przodu czy z tylu, bo nie wiem jak sie wypowiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:14
Simba, Aasiula, chruszczow, paszczakin, malgos741, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość