35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Od razu mowie nic nie wrzucam baby bo ide zaraz spac. Zimno mi i musze pod koldre a nie po folderach grzebac.
England sucks!
Marta jakie Ty masz sliczne oczeta!
Efcia laska nie ma to tamto.
Ja bym tulila ile wlezie poki dziecie nie swiadome. Potem bedzie i tak mowilo, ze to obciach i nie bedzie chcialo. Serio mam taki plan. Tulic tulic tulic.
moremi, BISCA, efcia, Aasiula, paszczakin, chruszczow, Mega, Arwena, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:No dobra Efcia, tez cie przestalam lubic.
Ale powiem Ci, ja juz tam widze rozstepy pociazoweMartaDidi, moremi, Aasiula, BISCA, paszczakin, efcia, Magdala, Dziobak, chruszczow, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ta w niebieskim to przeciez ja
na obydwu zdjęciach krążę jak szarkBISCA wrote:Ty ta z przodu czy z tylu, bo nie wiem jak sie wypowiedziecMartaDidi, mamatrojki80, Simba, Aasiula, BISCA, Magdala, paszczakin, malgos741, efcia, moremi, Dziobak, chruszczow, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale ci zwisa. Masz miec miesnie, a nie zwisy czy kosci.
Te 9 kg stracisz z nami.
co mi zwisa, nic nie zwisa ty maupo!
jedyne co jest nie halo, to rozstepy na brzuchu, ale une pojda do specjalisty po Julce..
Aasiula, MartaDidi, malgos741, moremi, Magdala, BISCA, Dziobak, chruszczow, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, my po prostu wszystkie 35+ jestesmy piekne! Innych ovu nie wpuszcza, nie wchodza im hasla, zawieszaja sie kompy i serwery- mówi się o tym...
Aasiula, BISCA, paszczakin, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, chruszczow, Simba, Mega, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dzizus! 2 miesiace go nie odkladalas wcale??
W dzień prawie nie. W nocy po każdym karmieniu było usypianie i bardzo, bardzo ostrożne odkładanie, która za n-tym razem kończyło się sukcesem.Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Panny sluchajta! Bo Marta mnie podpuscila strasznie i ja w to weszlam. Siem rozchodzi o to, o czym gadalysmy dzis, czyli Wyzwanie bikini do wakacji. Strzelamy sobie focie cialek naszych, cwiczymy, potem znowu focia i sie chwalimy efektami. Albo i nie, i wtedy otwieramy wino i pijemy, placzac cichutko.
Jestesmy Marta i ja. Ktora sie podlaczy?
Ja moge jakas nagrode ufundowac, a kto bogatemu zabroni!!
Jak się nosi rozmiar 34, to się można fotografować przed i po. Ja w to nie wchodzę.BISCA, chruszczow, Zofia8, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość