35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ja jeszcze chcialam tutaj przy swiadkach dodac, ze mam jeden z pierwszych numerkow z odwiedzinami do Adasia. Nie moge sie juz doczekac az go powacham
jeej, bede musiala go wyprac przed Twoim przyjazdem.. i potem nie karmic.. bo inaczej bedzie drozdzak, jak nic..BISCA, Simba, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Panny sluchajta! Bo Marta mnie podpuscila strasznie i ja w to weszlam. Siem rozchodzi o to, o czym gadalysmy dzis, czyli Wyzwanie bikini do wakacji. Strzelamy sobie focie cialek naszych, cwiczymy, potem znowu focia i sie chwalimy efektami. Albo i nie, i wtedy otwieramy wino i pijemy, placzac cichutko.
Jestesmy Marta i ja. Ktora sie podlaczy?
Ja moge jakas nagrode ufundowac, a kto bogatemu zabroni!!MartaDidi, efcia, Simba, Aasiula, paszczakin, chruszczow, moremi, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jeej, bede musiala go wyprac przed Twoim przyjazdem.. i potem nie karmic.. bo inaczej bedzie drozdzak, jak nic..
paszczakin, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Panny sluchajta! Bo Marta mnie podpuscila strasznie i ja w to weszlam. Siem rozchodzi o to, o czym gadalysmy dzis, czyli Wyzwanie bikini do wakacji. Strzelamy sobie focie cialek naszych, cwiczymy, potem znowu focia i sie chwalimy efektami. Albo i nie, i wtedy otwieramy wino i pijemy, placzac cichutko.
Ja moge jakas nagrode ufundowac, a kto bogatemu zabroni!!Dziobak, Simba, Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziobak wrote:Panny sluchajta! Bo Marta mnie podpuscila strasznie i ja w to weszlam. Siem rozchodzi o to, o czym gadalysmy dzis, czyli Wyzwanie bikini do wakacji. Strzelamy sobie focie cialek naszych, cwiczymy, potem znowu focia i sie chwalimy efektami. Albo i nie, i wtedy otwieramy wino i pijemy, placzac cichutko.
Ja moge jakas nagrode ufundowac, a kto bogatemu zabroni!!
Wyzwanie na calego. To ja pomysle.Dziobak, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja bede paczec.. ja mam juz -13kg od tego dygania po domu z mlodymjeszcze 9 i bede ideal..
Aasiula, Simba, moremi, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
no dobra takie tło może być ?
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:19
mamatrojki80, Simba, Aasiula, Dziobak, caffe, BISCA, paszczakin, Magdala, moremi, chruszczow, malgos741, inessa, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja moge jakas nagrode ufundowac, a kto bogatemu zabroni!!Dziobak, MartaDidi, BISCA, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja bede paczec.. ja mam juz -13kg od tego dygania po domu z mlodym
jeszcze 9 i bede ideal..
Te 9 kg stracisz z nami.mamatrojki80, MartaDidi, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
bardzo ambitny plan. Ja podziekuje, jestem skoncentrowana na zacionzaniu
ale kibicuje i chetnie poogladam fotkiMartaDidi, Aasiula, moremi, Simba, malgos741, Dziobak, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.
no dla mnie teraz tez.. ale mlody ma 2 tygodnie.. mam za to kolezanke, ktora codziennie "usypia" 4 letnie dziecko..
no chyba nie wiedziala kiedy przestac, wiec nie przestala..