35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamita ale przecież to wszystko fotoszop
kiedy one maja ćwiczyć jak wiecznie na forum siedzą albo żrą
mamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem po co tym sucharom skalpel... co jedna to lepsza.Aasiula, paszczakin, mamatrojki80, kapturnica, Magdala, inessa, moremi, efcia, chruszczow, Mega, Arwena, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Poka Poka
Jestem już, dawać fotki proszę
Spac przez Ciebie sie polozyc nie moge! A BISCA jeszcze w narkozie czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:31
MartaDidi, Aasiula, paszczakin, mamatrojki80, efcia, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, chruszczow, caffe, Mega, megan8, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.
No to jestem chuj nie matka. Ale jak stoję nad nim to on się chce bawić a nie spać.Simba, moremi, Aasiula, chruszczow, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem po co tym sucharom skalpel... co jedna to lepsza.
Ale idę jutro na basen.mamatrojki80, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca
yhm.. yhm..
masz nam coś do powiedzenia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efe789464cc9.jpgmamatrojki80, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, BISCA, caffe, chruszczow, Mega, Dziobak, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
no co?
a Ty myślisz, ze skąd te dzieci po inwitro? że niby pod mikroskopem
MartaDidi wrote:Reni !!!Aasiula, moremi, mamatrojki80, caffe, BISCA, Mega, chruszczow, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Zofia8, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca
yhm.. yhm..
masz nam coś do powiedzenia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efe789464cc9.jpg
Juz wiem skad moje swietnie samopoczucie po zabiegucaffe, moremi, malgos741, Simba, mamatrojki80, Mega, Aasiula, chruszczow, ComeToMeBaby, Reni, Zofia8, Sabina, efcia, paszczakin, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość