35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamita ale przecież to wszystko fotoszop
kiedy one maja ćwiczyć jak wiecznie na forum siedzą albo żrą
mamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem po co tym sucharom skalpel... co jedna to lepsza.
Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, kapturnica, Magdala, nick nieaktualny, moremi, efcia, chruszczow, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No nareszcie sie pojawilas.ComeToMeBaby wrote:Poka Poka

Jestem już, dawać fotki proszę
Spac przez Ciebie sie polozyc nie moge! A BISCA jeszcze w narkozie czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 22:31
MartaDidi, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, chruszczow, caffe, Mega, megan8, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.
No to jestem chuj nie matka. Ale jak stoję nad nim to on się chce bawić a nie spać.
Simba, moremi, Aasiula, chruszczow, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja też nie wiem.mamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem po co tym sucharom skalpel... co jedna to lepsza.
Ale idę jutro na basen.
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca

yhm.. yhm..
masz nam coś do powiedzenia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efe789464cc9.jpg
nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, BISCA, caffe, chruszczow, Mega, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no co?
a Ty myślisz, ze skąd te dzieci po inwitro? że niby pod mikroskopem
MartaDidi wrote:Reni !!!
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, caffe, BISCA, Mega, chruszczow, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Zofia8, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca

yhm.. yhm..
masz nam coś do powiedzenia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efe789464cc9.jpg
Juz wiem skad moje swietnie samopoczucie po zabiegu
caffe, moremi, malgos741, Simba, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, chruszczow, ComeToMeBaby, Reni, Zofia8, nick nieaktualny, efcia, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

invicta Gdańska