35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wlasnie. Dzien dobry.
Dla wszystkich watpiacych w to, ze matki tu obecne cos robia, powiem tylko ze moje dzieci przewiniete, nakarmione, utulone z rana znowu spia. Ja rozladowalam zmywarke, nastawilam pranie i zrobilam 180 brzuszkow z weiderem.
A moglam tylko wyjsc z psemMega, Aasiula, Dziobak, Sabina, moremi, efcia, kkisia, mamatrojki80, anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Pierwsza! Jak ten skowroneczek!
Milego dnia!
Bry - jeszcze tylko dzisiaj i 3 dni wolnegoto lubię
MiłegoAasiula, Dziobak, Sabina, efcia, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A wlasnie. Dzien dobry.
Dla wszystkich watpiacych w to, ze matki tu obecne cos robia, powiem tylko ze moje dzieci przewiniete, nakarmione, utulone z rana znowu spia. Ja rozladowalam zmywarke, nastawilam pranie i zrobilam 180 brzuszkow z weiderem.
A moglam tylko wyjsc z psem
U mnie leje, ide zaraz spac.kkisia, mamatrojki80, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja pojechalam na lotnisko, wrocilam, przebralam dziecko, nakarmilam kaszka, rozpalilam w kominku, sprzatnelam kuchnie.Kto da wiecej?
U mnie leje, ide zaraz spac.Aasiula, Dziobak, moremi, kkisia, mamatrojki80, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja w przelocie, Bisca, ile było jaj?
Opowiadaj!
Chyba moge powiedziec - BISCA zlotonozka wyhodowala 8 jajcowAasiula, moremi, Zofia8, kkisia, Reni, chruszczow, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie mow ze idziesz spac tylko prasowac
Jasne, ze ide prasowac, potem myje okna i froteruje podlogi. Jak juz to robie, to lece to ogrodu doknczyc skalniak, potem robie obiad z 2 dan + kompot i ciasto.
Pomiedzy czynnosciami koncze wyszywac merezka serwetke.moremi, Simba, efcia, Aasiula, kkisia, mamatrojki80, chruszczow, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Paszczak, tul, usypiaj przy cycku albo na klacie, niech ma ciebie ile wlezie. W koncu ile tak jeszcze bedzie mial?
Potem sie bedziesz martwic. A jak bedzie starszy, to sie nauczy spac sam.
Ja nie kumam matek, ktore daja niemowlakowi buziaka i wychodza z pokoju, a on ma zasnac sam, tulac sie do jakiejs pieluszki. Sory, ale wg mnie to nieludzkie.Dziobak, Aasiula, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wylacznie ludzkie! Zwierzeta tak nie robia ze swoimi maluchami! Ludzie wymyslili spanie oddzielnie! Straszne to dla malutkiego dziecka.
Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Jaki mialam piekny sen
W ciazy bylam
ale test ciazowy to mnie kurwa przeraził
byl robiony na myszy
i ja gonilam ta mysz i zagladałam jej w okolice dupska i szukałam dwoch kresek ....
Ja , ale porabany sen ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:18
moremi, Sabina, kkisia, Simba, Reni, kapturnica, paszczakin, stara.krycha, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, megan8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja Was na bekę z mamuś na forach wyslę. Jakie ludzkie? Jakie krasnoludzkie? Jakie człowiek to jedyny ssak?
Do szkoły wracać! Migusiem!Simba, Reni, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!