35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Weszłam - wyszłam, zdjeć nie widziałam, ale to chyba nie mój wątek - zdjęcia w bikini, rilly?
Rilly????
do czego zmierza ten wątek? hmmmmm,coś mi się kojarzy...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fbf69d3675e.jpgkkisia, Sabina, moremi, SolarPolar, mamatrojki80, Reni, kapturnica, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co znaczy na wszystko! U mnie dyscyplina byla- dziec nigdy sie nie podchodzil do kuchenki, nie oblal sie wrzatkiem, nie grzebal w kontaktach, nie uciekal na ulice itp. Wszystkie normy bezpieczenstwa i przestrzeganie zasad i ma 10 lat i bez wpadek. Natomiast problem spania no coz - i kwestia dziecka i jego potrzeb jak i podejscie rodzicow. Ja spalam sama i zasypialam sama, moj mlodszy brat do 10 roku pakowal sie rodzicom do wyra bo mial taka potrzebe - potem sam z tego zrezygnowal. Ja do 5 roku nie rozstawalam sie ze smoczkiem i uwielbialam pic z butelki ze smokiem - kaszu! I dlaczego to ma byc straszne. Kazde dziecko ma inna konstrukcje psychiczna i inne potrzeby wiec nic na sile. Moj Fico spa z nami, na nas i byl spokojny. Jak do lozeczka go odkladalam to ryczal a na moim lozku z mamusia potrafil spac godzinami. Teraz tez nad ranem wpada do naszego lozka a wieczorem jest porcja dyskusji, calusow i tulenia - za chwile mu to przejdzie a mi przyjdzie Danke tulic:-(
Sabina, BISCA, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Weszłam - wyszłam, zdjeć nie widziałam, ale to chyba nie mój wątek - zdjęcia w bikini, rilly?
Rilly????
do czego zmierza ten wątek? hmmmmm,coś mi się kojarzy...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fbf69d3675e.jpgto Twoja
?
moremi lubi tę wiadomość
-
Zdjec nie widzialam booooo, moze i dobrze - mniej kompleksow. Dzisiaj pospalam do 6! Mam wolne, jutro droga na Brerlin jak Nocne Wilki:-) teraz spacer z danka, potem zakupy- macie jakies pomysly na prezent z okazji 40 urodzin dla przyjaciolki ktora ma wszystko? Brylant, norki , ferrari?
Sabina, Zofia8, kkisia, kapturnica, stara.krycha, chruszczow, BISCA, megan8, Arwena, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wylacznie ludzkie! Zwierzeta tak nie robia ze swoimi maluchami! Ludzie wymyslili spanie oddzielnie! Straszne to dla malutkiego dziecka.
moremi, Aasiula, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A czemu nie. Adas wlasnie gryzie pudelko od zapalek i wydaje sie szczesliwy. Powinnam mu je zabrac?
Dziobak, Reni, moremi, Aasiula, kkisia, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką, słoneczko świeci, jutro wolne .... co ja będę robić?
Sabina, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Zdjec nie widzialam booooo, moze i dobrze - mniej kompleksow. Dzisiaj pospalam do 6! Mam wolne, jutro droga na Brerlin jak Nocne Wilki:-) teraz spacer z danka, potem zakupy- macie jakies pomysly na prezent z okazji 40 urodzin dla przyjaciolki ktora ma wszystko? Brylant, norki , ferrari?
kupilam skrzynkę drewniana,troche mi to zajeło do srodka kupilam keg piwa i wsypalam kuleczki styropianu.
Skrzynke wypaliłam napisemi zabilam gwozdziami 40 szt :)Takze byla skrzynka ,dosc spora w srodku w ogromach styropianu keg piwa bo lubi
Otwieranie prezentu bylo dosc oryginalne hyhyhy wyciaganie gwozdzi jeden po drugim,a na koniec tona styropianu i upragnione piwo
SolarPolar, Reni, moremi, kkisia, BISCA, Mega, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Masz psa?
i ja nic o tym nie wiem?? poka
te brzuszki to z łososia? jak je robisz? I czy Dżejms wie, że wieder przychodzi pod jego nieobecność?!
bry
Simba wrote:A wlasnie. Dzien dobry.
Dla wszystkich watpiacych w to, ze matki tu obecne cos robia, powiem tylko ze moje dzieci przewiniete, nakarmione, utulone z rana znowu spia. Ja rozladowalam zmywarke, nastawilam pranie i zrobilam 180 brzuszkow z weiderem.
A moglam tylko wyjsc z psemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:41
Simba, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Co znaczy na wszystko! U mnie dyscyplina byla- dziec nigdy sie nie podchodzil do kuchenki, nie oblal sie wrzatkiem, nie grzebal w kontaktach, nie uciekal na ulice itp. Wszystkie normy bezpieczenstwa i przestrzeganie zasad i ma 10 lat i bez wpadek. Natomiast problem spania no coz - i kwestia dziecka i jego potrzeb jak i podejscie rodzicow. Ja spalam sama i zasypialam sama, moj mlodszy brat do 10 roku pakowal sie rodzicom do wyra bo mial taka potrzebe - potem sam z tego zrezygnowal. Ja do 5 roku nie rozstawalam sie ze smoczkiem i uwielbialam pic z butelki ze smokiem - kaszu! I dlaczego to ma byc straszne. Kazde dziecko ma inna konstrukcje psychiczna i inne potrzeby wiec nic na sile. Moj Fico spa z nami, na nas i byl spokojny. Jak do lozeczka go odkladalam to ryczal a na moim lozku z mamusia potrafil spac godzinami. Teraz tez nad ranem wpada do naszego lozka a wieczorem jest porcja dyskusji, calusow i tulenia - za chwile mu to przejdzie a mi przyjdzie Danke tulic:-(
Reni, moremi, kkisia, Zofia8, paszczakin, megan8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dodam jeszcze ze u mnie tzw telepanie dzieckiem sie nie sprawdzilo - darl ryjka jak: wkladalam go do bujaczka, wozka . Zadnych drgan i wibracji nie tolerowal. Spacery byly meka- dopiero jak gondole zamienam na wozek spacerowy moglam spokojnie polazic.
-
podpytaj sąsiada czy merynosy nie potrzebują strzyżenia czy może chociaż gnój trzeba wywieźć ..skoro masz tyle czasu i energii
na pewno jesteś chora! rormalne człowieki tak nie majom!Dziobak wrote:O szit, powiedzialam to glosno??
Jasne, ze ide prasowac, potem myje okna i froteruje podlogi. Jak juz to robie, to lece to ogrodu doknczyc skalniak, potem robie obiad z 2 dan + kompot i ciasto.
Pomiedzy czynnosciami koncze wyszywac merezka serwetke.Dziobak, Simba, moremi, kkisia, kapturnica, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Masz psa?
i ja nic o tym nie wiem?? poka
te brzuszki to z łososia? jak je robisz? I czy Dżejms wie, że wieder przychodzi pod jego nieobecność?!
bryReni, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja Was na bekę z mamuś na forach wyslę. Jakie ludzkie? Jakie krasnoludzkie? Jakie człowiek to jedyny ssak?
Do szkoły wracać! Migusiem!Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
owszem ale i dzieciństwo u zwierząt trwa krócej
więc inaczej ten czas się liczy
SolarPolar wrote:Wylacznie ludzkie! Zwierzeta tak nie robia ze swoimi maluchami! Ludzie wymyslili spanie oddzielnie! Straszne to dla malutkiego dziecka.Simba, Mega lubią tę wiadomość