35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ojojoj pachnie mi tutaj spiskiem mlekowej mafii..
Gdzie Bozia i jej glos rozsadku?
Spicie z dziecmi bo Wam tak wygodniej karmic. Po prostu. Po cholere do tego ideologie dorabiac? Ja tylko Wam zycze udanych zwiazkow
Tu się zgodzę, który facet na dłuższą metę będzie pokornie znosił obecność dziecka-dzieci w łóżku.... mój by mnie pogonił
Simba, Reni, moremi, kkisia, stara.krycha, Zofia8, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simba, masz inna sytuacje, bo masz dwojeczke. Ja mysle o pijedynczej sztuce, ktora placze w lozeczku, bo jej brakuje blislosci, a mama ma cel, zeby sie czegos nauczylo. Czego niby? Poza tym w tym wieku nie mozemy mowic o nauce, mozemy dziecko przyzwyczaic do bycia samemu. Ale po jaka cholere?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:23
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja jestem zdania, ze dziecko nie drze sie bez przyczyny. I trzeba starac sie zrozumiec te przyczyny i je eliminowac, a nie stosowac srodki zastepcze. Rozumiem, ze czasem sie nie da. Max tez ciagnie smoka, ale to dla mnie nie jest cos co bedzie mialo wplyw na reszte rodziny (np spanie z nami). Nie jestem tez za tym zeby pozostawiac ryczace godzinami dziecko. Ale jesli poryczy chwile - nic mu nie bedzie. Tak niestety musialam robic z Maxem bo jego ryk strasznie stresowal Leona. Teraz jak ostatnio pisalam zrozumielismy ze jest to jeden z dwoch rykow: chce jesc lub chce spac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:28
Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek. Jesli po urodzeniu Totosia bedziesz w stanie odlozyc je niespiace do lozeczka i wyjsc z pokoju, a Totos bedzie mial np. 2 tyg i bedzie musial sobie sam zasnac, a Ty bedziesz spokojna, spelniona i zadowolona, to wtedy bedziesz mnie mogla kopnac z tylek. Chcesz?
Chociaż dziobów używanie i na zywo pewnie byscie niejednej oko wydziobały.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Spokojna i spelniona nawet jak bedzie totek darl ryja a mama spokojnie bedzie ogarniac inne sprawy. Bo co to za spelnienie jak sam sobie usnie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:27
Reni, mamatrojki80, paszczakin, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cos ty. Ja nie dziobie. I nie mam na forum monopolu na nieomylnosc.
Morek, nie nerwujsia. Nikt nic z ciebie nie robi.
Poza tym czy to wielki wstyd byc chuj nie matka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:29
BISCA lubi tę wiadomość
-
wiesz, że oprócz białego i czarnego są jeszcze inne kolory?
mam wrażenie, że cała ta Wasza dyskusja wpada ze skrajności w skrajność
seks jest udany jak nie płaczą..ok...idąc Twoim tokiem myślenia, bo wnioskuję, że u Ciebie nie płacze tylko wtedy jak jesteś obok, jak leży na Tobie itp..czyli mam rozumieć, że bzykacie się gdy leży dziecko obok
no bez jaj
to wtedy dla mnie jest pato
Dziobak wrote:Znaczy seks jest udany nawet wtedy, kiedy dzieci placza? Czy wieczorna lampka wina smakuje tak samo dobrze, kiedy wiesz, ze mlode nie spia?
U mnie by to nie przeszlo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:28
moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba ja absolutnie nie uwazam ze zle robisz ale tez nie uwazam abym ja popelnila jakies bledy. Poprostu rozsadnie trzeba podchodzic do danego egzemplarza ale zgodnie z wlasnym sumieniem. Dla mnie dziecko w naszym lozku nigdy nie bylo kara tylko radoscia a on widocznie tez tego potrzebowal. A karmienie w nocy odbywalo sie do 4 miesiaca potem przesypial
Cala noc pod warunkiem ze bylam obok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:34
-
Reni wrote:wiesz, że oprócz białego i czarnego są jeszcze inne kolory?
mam wrażenie, że cała ta Wasza dyskusja wpada ze skrajności w skrajność
seks jest udany jak nie płaczą..ok...idąc Twoim tokiem myślenia, bo wnioskuję, że u Ciebie nie płacze tylko wtedy jak jesteś obok, jak leży na Tobie itp..czyli mam rozumieć, że bzykacie się gdy leży dziecko obok
no bez jaj
to wtedy dla mnie jest pato
Tyle ile nas tu jest, tyle zapewne patentow na spanie, karmienie, seks i zwiazek. To co dobre dla jednych nie musi byc dobre dla wszystkich. I z tym sie chyba zgodzisz. Wiec zgodz sie tez z tym, ze mam inne zdanie niz ty. I juz.
SolarPolar, chruszczow, BISCA, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
kupisz se w biedrze taką golarkę do wełny, moheru i będzie nówka sztuka
mamatrojki80 wrote:EEEEJ, mój moher się sfilcuje przez Ciebie!mamatrojki80, Aasiula, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wcale, że nie! bo Ty
Ty wyszłaś z takiego założenia, przeczytaj niżej
wina można się napić jak dzieci usną i bzykać także
dlaczego zakładasz, że dzieciak piłuje się przez całą noc??
z tego co zrozumiałam u Simby tak nie ma
Dziobak wrote:To zle wnioski. Teraz chyba ty popadasz w skrajnosc. Niepotrzebnie.
Tyle ile nas tu jest, tyle zapewne patentow na spanie, karmienie, seks i zwiazek. To co dobre dla jednych nie musi byc dobre dla wszystkich. I z tym sie chyba zgodzisz. Wiec zgodz sie tez z tym, ze mam inne zdanie niz ty. I juz.
Dziobak wrote:Znaczy seks jest udany nawet wtedy, kiedy dzieci placza? Czy wieczorna lampka wina smakuje tak samo dobrze, kiedy wiesz, ze mlode nie spia?
U mnie by to nie przeszlo.Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a wcale, że nie! bo Ty
Ty wyszłaś z takiego założenia, przeczytaj niżej
wina można się napić jak dzieci usną i bzykać także
dlaczego zakładasz, że dzieciak piłuje się przez całą noc??
z tego co zrozumiałam u Simby tak nie ma