35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni po pierwsze przez pierwsze cztery miesiace - jak urodzisz piczkinsem- to seks nie bedzie ci w glowie. Dla spokojnosci meza moze mu laske zrobisz - do tego lozko nie jest potrzebne. Po drugie dlaczego od razu seks w lozku? I seks z pelnym enturazem przeddzieciowym dlugo nie nastapi - bo wierz mi jesli bedziesz miala na to sile i chciala poswiecic kilka godzin na romantyczne mizianie sie mezem zamiast snu - bo rano czekac cie bedzie duzo obowiazkow - to kopniej mnie rowniez w dupe jak Dziobaka Morek ktory bedzie kwiatem lotosu przy ew dracym sie dziecku samotnie probujacym zasnac w swoim slicznym pokoiku.
stara.krycha, megan8, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż ostatnio o tym pisałam... ale po co tak na siłę forsować swoje "racje", skoro owa racja jest tylko jedna własna
niech sobie każdy dopasuje swoje postępowanie do swojej indywidualnej sytuacji bez szkody dla siebie i dziecka. Po trochu zgadzam się z każdą z Was, ale najbliżej mi do Simby. Dziobak i Solar też fajnie piszą
ale dyplomatka ze mniestara.krycha, Aasiula, gretka, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy Wy sie musicie klocic ajk ja kurwa myje okna i nie mam czasu swoje 3grosze wepchnac ?
Wy se lepiej focie w bikini powrzucajcie to sie Wam humor poprawistara.krycha, mamatrojki80, Aasiula, Reni, chruszczow, dorbie, efcia, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czy Wy sie musicie klocic ajk ja kurwa myje okna i nie mam czasu swoje 3grosze wepchnac ?
Wy se lepiej focie w bikini powrzucajcie to sie Wam humor poprawi
ostatnio bylo koszenie trawy kilka godzin a teraz okkna .Kcesz wpierdol ?
Ty przeza w ciazy jezdes ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:49
gretka, chruszczow, dorbie, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ta dyskusja jest jak dyskusja z Macierewiczem, ze zamachu nie było
na siłę chcecie przekonać
nie chce mi się już tego tematu wałkować
ja nie wiem czy Wy mówicie o noworodkach, niemowlakach czy ogólnie małych dzieciach
SolarPolar wrote:Reni po pierwsze przez pierwsze cztery miesiace - jak urodzisz piczkinsem- to seks nie bedzie ci w glowie. Dla spokojnosci meza moze mu laske zrobisz - do tego lozko nie jest potrzebne. Po drugie dlaczego od razu seks w lozku? I seks z pelnym enturazem przeddzieciowym dlugo nie nastapi - bo wierz mi jesli bedziesz miala na to sile i chciala poswiecic kilka godzin na romantyczne mizianie sie mezem zamiast snu - bo rano czekac cie bedzie duzo obowiazkow - to kopniej mnie rowniez w dupe jak Dziobaka Morek ktory bedzie kwiatem lotosu przy ew dracym sie dziecku samotnie probujacym zasnac w swoim slicznym pokoiku.stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
no dobra
czuję się okresowo, jestem głodna i niewyspana, więc mam jeszcze trochę siły na małe szarpanko
polityka była, wiara była, karmienie cyckiem było, spanie z dzieckiem było, zwolnienia w ciąży były, prawa ciężarnych w kolejkach i komunikacji miejskiej były...co by tu jeszcze
mamatrojki80, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta czy ty kurwa nie przesadzasz z tym sprzataniem? hmmm?
Ty przeza w ciazy jezdes ...stara.krycha, Aasiula, mamatrojki80, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta czy ty kurwa nie przesadzasz z tym sprzataniem? hmmm?
Ty przeza w ciazy jezdes ...
no ja słyszałam ze kobitki szaleja tak przed samym porodem, Kapcia napewno dobrze kontrolujesz suwak?mamatrojki80, Aasiula, Zofia8, chruszczow, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ta dyskusja jest jak dyskusja z Macierewiczem, ze zamachu nie było
na siłę chcecie przekonać
nie chce mi się już tego tematu wałkować
ja nie wiem czy Wy mówicie o noworodkach, niemowlakach czy ogólnie małych dzieciach
spac na rekach. I raczej chodzi o noworodki i niemowlaki.