35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli jednak tańce z moim piesławem przed operacją się przydały
super wiadomość
kiedy możesz działać?
macduska wrote:
I najważniejsze: UDAŁO SIĘ!!!!
stara.krycha, macduska, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:to Super !!!kiedy strartujesz?
Spokojnie, jeszcze trochę.
Musi się zagoić, endometrium odbudować itd.
Myślę, że za jakies 2,3 miesiące.
Z gorszych wiesci to jeden jajowód niedrozny się zrobił. Trudno.
Jest drugi.
Będzie dobrze, nawet jak nie zajdę to wiem, źe zrobiłam wszystko co się dało.stara.krycha, Aasiula, kapturnica, Reni, Zofia8, efcia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Margolcia88, Sabina, Parka, gosia7122, Mega, Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam!
Nie daję rady nadrobić.
Idę dzisiaj do domu!
Czuję się o niebo lepiej niz poprzednio.
I najważniejsze: UDAŁO SIĘ!!!!
Gin pieje z zachwytu!
Pęka z dumy! Pokazywał mi zdjęcia z operacji. Od środka wyglądam równie pięknie jak na zewnątrz!
Pozdrawiam!
SUPER !!!!! (Tak,tak krzyczebo sie ciesze
macduska, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:Bry, nie nadrobilam jeszcze, zaraz będę czytać. Siedzę i czekam na lekarza, polazl na oddział, jestem trzecia w kolejce. Wyszedł mi trzeci stopień czystości, nie dobrze...
Spokojnie. Na wynik maja wplyw rozne rzeczy.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Bry, nie nadrobilam jeszcze, zaraz będę czytać. Siedzę i czekam na lekarza, polazl na oddział, jestem trzecia w kolejce. Wyszedł mi trzeci stopień czystości, nie dobrze...
Prawdopodobnie masz bakteryjne zapalenie pochwy, III stopień zwykle o tym świadczy, dostaniesz leki dopochwowe i to wyleczysz, dziwi mnie tylko, że nic nie czułaś, żadnych upławów, świadu czy pieczenia.
I pewnie zakaz seksu dopóki tego nie wyleczysz solidnie.
Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry, nie nadrobilam jeszcze, zaraz będę czytać. Siedzę i czekam na lekarza, polazl na oddział, jestem trzecia w kolejce. Wyszedł mi trzeci stopień czystości, nie dobrze...
Po wyleczeniu znow I stopien
Spokojniemamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Prawdopodobnie masz bakteryjne zapalenie pochwy, III stopień zwykle o tym świadczy, dostaniesz leki dopochwowe i to wyleczysz, dziwi mnie tylko, że nic nie czułaś, żadnych upławów, świadu czy pieczenia.
I pewnie zakaz seksu dopóki tego nie wyleczysz solidnie.
Jak bakterie to meza tez bedziesz musiala przeleczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:27
Aasiula, mamatrojki80, gretka, chruszczow, Reni, Zofia8, Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, BISCA, caffe, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:znaczy się, że zaraz będzie znowu nowa fotka w bikini?
Już bardziej się nie można obnażyć!chruszczow, mamatrojki80, Aasiula, Reni, gretka, Zofia8, efcia, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega, Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Dyskusje olewambo nius radosny
Wacia bardzo sie ciesze!
Byłam u gina i dupa, zaś mi usg nie zrobiła bo bedzie 15 majazła jestem na ten NFZ. Zajrzała i wszystko niby ok, mam dalej " hodować bąbelka". Wracając jakaś gwiazda wyjechała mi z podporządkowanej
byłam pewna ze nie wyhamuje i wpierdole jej w bok, 5 cm chyba było do jej auta. Zupełnie mnie ta akcja rostroila
chruszczow, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cześć
Wacia bardzo sie ciesze!
Byłam u gina i dupa, zaś mi usg nie zrobiła bo bedzie 15 majazła jestem na ten NFZ. Zajrzała i wszystko niby ok, mam dalej " hodować bąbelka". Wracając jakaś gwiazda wyjechała mi z podporządkowanej
byłam pewna ze nie wyhamuje i wpierdole jej w bok, 5 cm chyba było do jej auta. Zupełnie mnie ta akcja rostroila
To jest jakiś żart.... zmień ginekologa.
jesteś w najlepszym czasie na zrobienie usg prenatalnego moim zdaniem, zaczął się 12 tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:33
Aasiula, Zofia8, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Cześć
Wacia bardzo sie ciesze!
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny