35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Prawdopodobnie masz bakteryjne zapalenie pochwy, III stopień zwykle o tym świadczy, dostaniesz leki dopochwowe i to wyleczysz, dziwi mnie tylko, że nic nie czułaś, żadnych upławów, świadu czy pieczenia.
I pewnie zakaz seksu dopóki tego nie wyleczysz solidnie.Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Cześć
Dyskusje olewambo nius radosny
Wacia bardzo sie ciesze!
Byłam u gina i dupa, zaś mi usg nie zrobiła bo bedzie 15 majazła jestem na ten NFZ. Zajrzała i wszystko niby ok, mam dalej " hodować bąbelka". Wracając jakaś gwiazda wyjechała mi z podporządkowanej
byłam pewna ze nie wyhamuje i wpierdole jej w bok, 5 cm chyba było do jej auta. Zupełnie mnie ta akcja rostroila
Jebnij ja o kant stolu i zmien p[izde bo szkoda twoich nerwow.Moze jej sprzetu kurwa szkoda ,ze sie zuzywakkisia, chruszczow, Natka_79, efcia, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezdem. W kartonie bylo duszno.
Wacia, super!
Co ja jeszcze chcialam...
A to potem napisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:54
Dziobak lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wyszlo na to ze iestesmy chuj nie matkami bo karmimy cytrm i spimy z dziecmi i takie tam. Trudno takie cyber czasy:-)
EDIT.Zamierzam z kolejnym tez sypiac dluuuugi czasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:52
SolarPolar, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Czekałam pół godziny po to żeby mi lekarz osobiście wręczył wynik i powiedział że ma mnie wyleczyć mój ginekolog zanim znów podejdę do nich przed hsg. Pytałam czy wiadomo co to ale powiedział że nie bo to nie był posiew, tu w stopniach jest. I jest trzeci. To chyba ten najbardziej chujowy
no to będę dzwonić po weekendzie do mojej ginki co dalej. Zdziwilam się że ten lekarz mi nic nie dał, ale mnie najpierw babka w rejestracji pytała jaki lekarz mnie kierował na badanie. Jak podałam nazwisko to wyszło że prywatny, więc pewnie dlatego mnie france odeslali z kwitkiem.
Zaraz jestem u mamy, więc do usłyszenia potem.
jest też IV.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chyba dolacze . Mlody spal ze mna /nami dlugi czas
EDIT.Zamierzam z kolejnym tez sypiac dluuuugi czas
Kapta, ale Twojego chlopa non stop nie ma... więc jakby masz problem z glowy
No może nie non stop, ale częstoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:55
Simba lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wyszlo na to ze iestesmy chuj nie matkami bo karmimy cytrm i spimy z dziecmi i takie tam. Trudno takie cyber czasy:-)
Paszczak jest zagubiony, to pyta, Simba ma Dzejmsa, to sie musi starac o zwiazek, Reni ma PMS. A Morek jeszcze... Morek nie widzial wczorajszej sesji zdjeciowej, stad ten foch.
I sie wyjasnilo.chruszczow, paszczakin, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Paszcza wywolala temat czy pozwalac dwutygodniowemu Adasiowi
spac na rekach. I raczej chodzi o noworodki i niemowlaki.kapturnica, chruszczow, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, ale Twojego chlopa non stop nie ma... więc jakby masz problem z glowy
Ale on sie tez nie obrazal jak mlody z nami spal.Sam go zabieral do wyra.
A amory byly i tak , tyle ,ze w innym pokoju ..Przy dzieciu bym nie moglaSolarPolar lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam!
Nie daję rady nadrobić.
Idę dzisiaj do domu!
Czuję się o niebo lepiej niz poprzednio.
I najważniejsze: UDAŁO SIĘ!!!!
Gin pieje z zachwytu!
Pęka z dumy! Pokazywał mi zdjęcia z operacji. Od środka wyglądam równie pięknie jak na zewnątrz!
Pozdrawiam!
A nie mówiłam! Mówiłam! Jak tylko wrócisz do domu wylaz zza krat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:23
kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To znaczy ze jak jest sama mama to dziecko moze z nia spac a jak juz jest tata i mama to nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:59
mamatrojki80, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No niby tak
Ale on sie tez nie obrazal jak mlody z nami spal.Sam go zabieral do wyra.
A amory byly i tak , tyle ,ze w innym pokoju ..Przy dzieciu bym nie mogla
Pewnie, ja tez dzieci do wyra targałam.... ale tak od 6 miechów spały same, mi ta wersja pasowała. Znam 4 latka co pije z butli i śpi z matką, a ojciec na kanapie.... masakra moim zdaniem. Pewne nawyki trudno wyeliminować im dziecko starsze.
Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A tam, niech se gadajom...
Paszczak jest zagubiony, to pyta, Simba ma Dzejmsa, to sie musi starac o zwiazek, Reni ma PMS. A Morek jeszcze... Morek nie widzial wczorajszej sesji zdjeciowej, stad ten foch.
I sie wyjasnilo.kapturnica lubi tę wiadomość